2024-06-26 - Skottland - Självguidad resa
Efter några dagar hemma så har vi ännu inte hunnit smälta vår fantastiska resa i fina underbara Skottland. Jag måste säga att det var verkligen en intensiv resrutt, men såååå värd det. Helt underbart land och människorna där var vänlig vart vi än kom. Men vilken resa, allt flöt bara på. Vi hade inga problem alls.
Marielle, Limhamn, Sverige


2024-06-25 - Irland - Självguidad resa
Vi hade en härlig resa på Irland. Vädergudarna var på vår sida. Allt har fungerat bra.
Helena, Götene, Sverige


2024-06-23 - Sverige - Smågrupp guida resa
Fantastisk resa till detta land där naturen är kung. Vår guide Chris delade med oss ​​av sin passion för Sverige genom dess historiska arv, dess fantastiska landskap, dess traditioner och dess goda maträtter! En perfekt resa med minibuss, hotell, restauranger, osv. Tack!
Evelyne, La Rivière-Enverse, Frankrike


2024-06-23 - Sverige - Smågrupp guida resa
Att besöka de svenska öarna med minibuss (8 personer) gör att du kan upptäcka magnifika platser och få tillgång till exceptionella utsiktspunkter. Att äta de olika sorterna av sill mitt på öarna kommer att förbli ett av de vackraste minnena. Jag uppskattade möjligheten att stanna där vi ville för att ta bilder.
Colette, Trans-en-Provence, Frankrike


2024-06-23 - Sverige - Smågrupp guida resa
Mycket intressant och varierad resa. Vi upptäckte vackra fiskelägen, besökte städer som har bevarat ett vackert historiskt arv och ett kuperat och vilt landskap. Vår guide Chris var mycket vänlig, professionell och alltid uppmärksam och tillgänglig.
Monique, Lachaise, Frankrike


2024-06-23 - Sverige - Smågrupp guida resa
Trevlig vistelse i en små grupp med en kunnig guide. Tack till vår guide Chris, för att du introducerade oss till en del av Sverige och för din humor och tålamod. Ett speciellt omnämnande för den uppmärksamhet du gav min födelsedag. Flera och varierande landskap som möjliggör en intressant upptäckt av Sverige. Midsommar gav oss möjlighet att bättre förstå svenskarna och deras traditioner genom att delta i sång och dans som vi kommer att behålla i våra hjärta.
Martine och Maurice, La-Seyne-Sur-Mer, Frankrike


2024-06-23 - Sverige - Smågrupp guida resa
Mycket trevlig resa med fantastiska sevärdheter och bra guide.
Gisèle, La-Seyne-Sur-Mer, Frankrike


2024-06-23 - Sverige - Smågrupp guida resa
Mycket uppmärksam guide och mycket trevlig resa med en sympatisk grupp
Claudine och Jack, Montauban, Frankrike


2024-06-14 - Norge - Självguidad resa
Mycket nöjd med vår resa, bra hjälp och organisation från Vespucci Tours. Storslagna och mångsidiga landskap. Varmt välkomnande!
Martine och Rémy, Sarrazac, Frankrike


2024-06-11 - Toscana - Självguidad resa
En fantastisk resa till ett fantastiskt resmål! Som vanligt väldigt väl och genomtänkt organiserat med generöst utförlig information, förslag till sevärdheter, rekommenderade matställen, kartor, guidebok mm. Vill man uppleva historia, kultur och underbar mat och dryck då är den här Toscanaresan det ultimata. Den personliga kontakt, omsorg och service man får av Chris är något som vi aldrig upplevt hos någon annan researrangör.
Gerd och Bo, Enköping, Enköping, Sverige


2024-06-11 - Toscana - Självguidad resa
En mycket trevlig och prisvärd resa med underbara naturupplevelser varvat med intressanta besök i bergsbyar och städer. Mycket god mat och dryck under hela resan. Vi bodde på två st jättefina vingårdar med trevlig personal. Det fanns också fina pooler på båda ställena.
Kerstin och Krister, Trelleborg, Sverige


2024-06-03 - Irland - Smågrupp guida resa
Vår 8:e resa med Vespucci Tours är det bästa beviset på vår fullständiga tillfredsställelse. Upptäckter, överraskningar, kulturer, landskap, allt överraskar oss med vår guide Chris. Irland har erövrat oss, en sann smaragdö och dess mosaiker av färger av olika gröna färger. Pub-atmosfären, lokala ölsorter, osv. Det var återigen en mycket bra upptäcktsresa. Norge och Toscana är redan vid horisonten. Så Chris, när ska du sluta överraska oss?
Michel, Normanville, Frankrike


2024-06-03 - Irland - Smågrupp guida resa
Vi har rest med Chris och Vespucci Tours 8 gånger nu och har planerat andra resor, vilket betyder att vi uppskattar vår guides professionalism, vänlighet och tillgänglighet. Vi åker hem med med mycket goda minnen från Irland. Landskapen är fantastiska. En själv-guidad resa kan också vara en bra lösning.

Christine, Normanville, Frankrike


2024-06-03 - Irland - Smågrupp guida resa
Tack vare vår guide upptäckte vi extraordinära platser utan alltför många turister. Mycket bra organisation och mycket god kunskap om sevärdheterna. Man känner passionen för jobbet. Det får oss att vilja boka andra resor.
Patricia och Patrick, Saint-Sebastien-de-Morsent, Frankrike

2024-06-03 - Irland - Smågrupp guida resa
I likhet med de tre tidigare resorna har Vespucci Tours satt ihop en resplan som gör det möjligt för resenären att upptäcka Irlands historiska kulturarv såväl som landskap av hisnande skönhet, långt från turistmassorna.
Martine och Marcel, Evreux, Frankrike


2024-06-03 - Irland - Smågrupp guida resa
Vi rekommenderar varmt en resa med Vespucci Tours. Detta var vår femte resa med Chris, vår guide som är exemplarisk professionell. Irland med sina spektakulära klippor är helt fantastiskt och Black Valley stack särskilt ut för oss. Ser fram emot att upptäcka andra resmål!

Sandra och Hervé, Wolkrange, Belgien


2024-05-25 - Andalusien - Självguidad resa
För andra gången litade vi på Vespucci Tours och vi ångrar det inte. Den föreslagna resan i Andalusien låter dig få en första inblick i denna vackra region. Vi kunde utforska de olika stora städerna, Sevilla, Cordoba, Granada och Ronda, men även upptäcka mångfalden av lantliga landskap och kulturer. Vi hade bara en vecka. Det är bra för en första inblick, men vi kommer tillbaka dit för en längre vistelse. I synnerhet för att se Sevilla under en längre tid och speciellt Cordoba, som förtjänar att stanna där mycket längre.

Brigitte och Philippe, Poitiers, Frankrike


2024-05-24 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Magnifik resa till Skottland. Och vilken tur, bara sol hela veckan! Ett land rikt på kultur, historia, legender, slott, sjöar, med vilda landskap långt från de kända turistvägarna. Vår guide Chris är en källa av skotsk kunskap. Och alla dessa legender! Bravo och tack för denna efterlängtade resa!

Eliane och Luc, Drusenheim, Frankrike


2024-05-24 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Intressant och upplevelserik rundresa både ur historisk synvinkel och landskap utanför de vanliga turistattraktionerna. Trevliga boende. Kompetent, trevlig, uppmärksam, tålmodig och professionell guide. Mycket god historisk kunskap. Känslig för resenärens välbefinnande. Magnifik upptäckt av Skottland.

Chantal och Richard, Auenheim, Frankrike


2024-05-24 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Mycket trevlig guidad tur i Skottland, rik på historia, magnifika landskap och slott. Vem sa att det ofta regnar i Skottland? Vi hade bara sol (förutom en dag)! Resplanen designad av Chris var magisk och restaurangerna var alla av kvalitet. Tack!

Pascale och Jean-Marie, Saint-Rémy-les-Chevreuse, Frankrike


2024-05-05 - Norge - Smågrupp guidad resa
Stor upptäcktsresa av Norge. Vi blev förtrollade av landskapens skönhet, hårda men lugnande, tack vare en mycket effektiv och uppmärksam guide. Tack Chris och Vespucci Tours.

Claire och Jean-Luc, Vierzon, Frankrike


2024-05-05 - Norge - Smågrupp guidad resa
Ett idealiskt koncept
med 8 personer. Etapperna är perfekt valda och avstånden är mycket rimliga. Möjligheten att tillbringa 2 nätter i samma boende är mycket trevlig. Stor tillgänglighet och kompetens hos guiden. Ska förnyas omgående.

Robert och Christiane, Saint-Paul-en-Jarez, Frankrike


2024-05-05 - Norge - Smågrupp guidad resa
En underbar resa där naturen regerar. Vi är fortfarande förtrollade över naturens rikedom och mångfald: fjordar, sjöar, vattenfall, strömmar, skogar, ... Allt är bevarat och fridfullt.

Séverine, Pierrefitte, Frankrike


2024-05-05 - Norge - Smågrupp guidad resa
Missa inte denna upptäcktsresa: naturen kommer att belöna dig hundra gånger. Ett extremt rent och bevarat land. Jag gillade allt. Mycket väl planerad och genomförd resa.

Nicolas, Pierrefitte, Frankrike


2024-05-05 - Norge - Smågrupp guidad resa
Resan rekommenderas till personer som älskar en sann natur, bevarad från föroreningar. Rekommenderas även för älskare av friluftsliv vid världens ursprung.

Marie-Claude och Joël, Brinay Frankrike


2024-04-22 - Portugal - Självguidad resa
Det är obestridligt att resorna som anordnas av Vespucci Tours håller mycket hög kvalitet. Allt är strukturerat: besök, rutter, boende. Dessutom beräknas kostnaden så exakt som möjligt. Vilket är en verklig lättnad och nöje. Tveka inte ! 

Ghislaine och Michel, Barby, Frankrike


2024-04-12 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
Sju guidade rundresor med Vespucci Tours är det bästa beviset på min tillfredsställelse. En åttonde resa är fortfarande planerat i maj i Irland och 2025 redan förbokat. Denna resa till Andalusien, som jag redan hade upplevt två gånger med mina föräldrar, gjorde att jag kunde upptäcka olika aspekter och osannolika platser på okända vägar utanför det vanliga. Vår guide Chris är professionell och mycket uppmärksam. Kunskap, uppmärksamhet och anpassning är nyckelorden. Ett stort andalusiskt äventyr.

Michel, Normanville, Frankrike


2024-04-12 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
Denna vistelse är den 7:e med Vespucci Tours. Jag tyckte om att lära känna Granada, Cordoba och Sevilla, men också de vackra små bergsbyarna som Setenil, Grazalema och Zahara, som ligger på magnifika platser. Jag kunde också upptäcka Ronda och dess klippor. Det var en underbar resa.

Christine, Normanville, Frankrike


2024-04-12 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
För vår första resa med Vespucci Tours njöt vi verkligen av denna resa. Perfekt organisation. Upplevelser av platser som man inte skulle ha sett med en traditionell arrangör. Vår guide Chris känner till landets kultur och historia perfekt och vet hur man får oss att uppskatta det.

Patricia och Patrick, Saint-Sébastien-de-Morsent, Frankrike


2024-04-12 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
En resa till Andalusien som gjorde det möjligt för oss att upptäcka de största städerna och ett rikt arkitektoniskt arv. Men bortom en klassisk rundresa hade vi möjlighet att se gömda platser och små bergsbyar. Rekommenderas för älskare av äkta reseupplevelser. 

Martine och Marcel, Evreux, Frankrike


2024-04-12 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
Ännu en magnifik resa med Vespucci Tours. Från Malaga via Granada med ett besök till den sagolika fästningen  Alhambra och Nazrid-palatset, sedan Cordoba med Mezquita och dess vackra patios med en tusentals blommor. Sedan Sevilla med katedralens storslagenhet och Real Alcazar utan att glömma den pittoreska Plaza de España. Men vad vore Andalusien utan dess bergsbyar som Setenil, vår favorit, Ronda naturligtvis som ligger stolt på en klippa med hisnande vyer och Grazalema. Allt organiserat till perfektion av vår guide Chris.

Sandra, Wolkrange, Belgien


2024-04-12 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
För mig var resan och vistelsen jättebra. En fest för ögonen och för välbefinnandet.

Hervé, Wolkrange, Belgien


2024-03-31 - Tjeckien - Smågrupp guidad resa
Nästan en "familje"-resa tack vare vår guides tillgänglighet, flexibilitet, uppmärksamhet, trevlig kommunikation och stora kunskap om de besökta sevärdheterna. Bra upplägg där man upptäcker platser utanför de livliga platserna.

Michèle och Claude, Aix-en-Provence, Frankrike


2024-03-31 - Tjeckien - Smågrupp guidad resa
Mycket välorganiserad resa på vilken du upplever typiska tjeckiska sevärdheter, traditioner och gastronomi på ett mycket trevligt sätt. Vi rekommenderar resan till alla. Sammanfattningsvis: allt var bra.

Michèle och Géard, Abbevillers, Frankrike


2024-03-31 - Tjeckien - Smågrupp guidad resa
Trevlig resa, mycket intressant, mycket varierande. Rekommenderas för att upptäcka ett centraleuropeiskt land.

Claudine och Jacques, Brinay, Frankrike


2023-10-20 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Mycket bra koncept. Finns inget liknande. Bra upplägg, organisation och guide/ledare. 

Karin, Malmö, Sverige


2023-10-20 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Vespucci Tours är min privata resebyrå. Egen chaufför, perfekt guide, kan lita på ett bra program.

Ann-Charlott, Bjärred, Sverige


2023-10-20 - Portugal - Smågrupp guidad resa
En spännande resa som ger en väldigt bra bild av Portugal genom tiderna. Intressanta och varierade resmål ger många fina upplevelser. Trevlig guide som var tillmötesgående och kunnig långt utöver resmålen och en intressant berättare.  

Sven, Lomma, Sverige


2023-10-20 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Det var en trevlig resa med kunnig och hjälpsam guide. Jag är mycket nöjd. Bra planerat med tre nätter på två ställen. 

Cecilia, Lomma, Sverige


2023-10-20 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Med Vespucci Tours får man upplevelserika resor.

Stellan, Bjärred, Sverige


2023-10-04 - Skottland - Självguidad resa
Det hade inte blivit en sådan lyckad resa utan Vespucci Tours och Chris. Vi var 10st och i olika åldrar så med hjälp av Chris förslag och alla tips blev det en mycket lyckad tur. Åker gärna med er igen. Ni gjorde vår resa oförglömlig.

Petra, Malin och Camilla, Ängelholm, Sverige


2023-10-01 - Irland - Smågrupp guidad resa
Tack för ännu en trevlig resa med kunnig guide med mycket humor. 

Inger och Gert, Staffanstorp, Sverige


2023-10-01 - Irland - Smågrupp guidad resa
En utmärkt resa som väl motsvarar våra högt ställda förväntningar. 

Kerstin och Lars-Christer, Lund, Sverige


2023-09-29 - Irland - Självguidad resa
Kan varmt rekommendera att resa med Vespucci. Mycket bra planerat. Bra dokumentation som vi fick ta del av innan resan.

Agneta och Glenn, Ytterby, Sverige


2023-09-28 - Alsace och Bourgogne - Självguidad resa
Tack för ännu en fantastisk resa! Vi har rest tidigare med Vespucci Tours och är mycket nöjda. Personlig, vänlig och snabb service och god kommunikation före, under och efter resan känns bra och är en trygghet. Vi har ovärderliga minnen utifrån våra upplevelser i små pittoreska byar med kullerstensgator varvat med vidunderliga vyer från slingriga bergsvägar. Kontrasten mellan Alsace och Bourgogne var givande att uppleva. Sagolika färgglada byar med mycket blommor i Alsace och jordnära, naturliga och avskalade platser i Bourgogne. Bilresan till Bourgogne från Alsace innebar vidunderliga vyer och slingriga bergsvägar. Roligt inslag besöka ostbutik på vägen. Boendena är väl valda och man känner sig välkommen och omhändertagen. Rekommenderas varmt!

Christina och Anna Katarina, Uddevalla, Sverige


2023-09-25 - Irland - Guidad smågrupp resa
En vecka med garanterat woow-effekt. Mycket få människor på de besökta platserna och sevärdheterna. Om du gillar vildmark, besök Irland med Vespucci Tours och guiden Chris, som är mycket kunnig och tillgänglig hela tiden. Vi har haft en underbar vecka med solsken.

Josette och Jean-Claude, Saint-Etienne-du-Gres, Frankrike


2023-09-24 - Irland - Självguidad resa
Fantastiskt bra resa, bra upplägg, bra dokumentation innan resan, väldigt snabb och bra hjälp från Vespucci när något strulade till sig. Kan verkligen rekommendera resebyrån!

Per och Birgitta, Gotland, Sverige


2023-09-23 - Skottland - Självguidad resa
Spännande och intressant resa i Skottland. Mysiga boendeställen och vackra naturupplevelser.

Anja och Jonas, Limhamn, Sverige


2023-09-21 - Portugal - Självguidad resa
Väldigt bra på allt. Helt fantastiska boende. Pålitlig researrangör, hjälpsam på alla sätt och fernissa fantastiskt fina upplevelse förslag! Alltid bra upplägg! Vi vill gärna resa igen med er!

Lisa och Pelle, Motala, Sverige

2023-09-10 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Varför ändra ett vinnande lag? Konceptet med 8 resenärer är idealisk för att åka överallt med en minibuss och en guide som behärskar franska och engelska med humor och kunskap och som gör maximalt för att vara med resenärern och som är alltid tillgänglig. 

Christiane och Robert, St-Paul-en Jarez, Frankrike


2023-09-10 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Tack för denna varierade resa utanför det vanliga och i en mycket trevlig och vänlig atmosfär under resan. 

Michèle, Six-Fours, Frankrike


2023-09-10 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Tack för denna upptäcksresa av Skottland långt från allmänna turistvägar. För mig var en av höjdpunkterna på resan att besöka Isle of Skye under exceptionella väderförhållanden. Tack till deltagarna för en fantastisk vecka.

Véronique, Paris, Frankrike


2023-09-10 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Tack för denna mycket lyckade resa på alla sätt.

Claudine och Jacques, Brinay, Frankrike


2023-09-10 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Tack för denna vackra resa.

Gaby, Belvaux, Luxemburg


2023-09-10 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Det var en väldigt intressant resa och jag skulle vilja åka på ännu fler smågrupp-resor.

André, Soleuvre Luxemburg


2023-09-06 - Portugal - Självguidad resa
Vi hade en underbar resa. Tack så jättemycket!

Florence och Philippe, Ramonville St-Agne, Frankrike


2023-08-31 - Sverige - Självguidad resa
Mycket intressant och varierad rundresa som integrerar södra Sverige, regioner mellan Göteborg och Stockholm med en bra blandning av kultur, natur och städer.

Claude och Claudine, Luxemburg


2023-08-30 - Sverige - Självguidad resa
Vår andra resa med Vespucci Tours som bekräftade Chris Laroches professionalism och bra organisation. Ett stort tack för den rika dokumentationen som fick oss att besöka fantastiska sevärdheter. Det är alltid ett nöje att planera och boka med Vespucci Tours, det är alltid väl anpassat efter kundernas önskemål. Tack!

Caterina och Dany, Mensdorf, Luxemburg


2023-08-25 - Sverige - Självguidad resa
Vi rekommenderas rundturen för en intensiv upplevelse av Sverige, en resa mellan natur, underbara landskap och kulturella upptäckter - det finns något för alla. Rekommenderas varmt!

Virginie och Sebastien, Wettolsheim, Frankrike


2023-08-17 - Portugal - Självguidad resa
En superbra resa med mycket bra service både före, under och efter resan. Även en förträfflig resedokumentation med mycket tips på utflykter och resmål och fina förbokade boende. Vi rekommenderar varmt Vespucci Tours.

Åsa och Mats, Bara, Sverige


2023-08-05 - Norge - Självguidad resa
Trevlig resa, exotiska, magnifika naturlandskap, intressanta och varierande förslag för besök och utflyktsmål. Boende och frukost på toppen. Vi gillade även den charmiga staden Bergen med sina trähus, en uppfriskande vistelse! Fantastisk valuta för pengarna. Chris Laroche är en kompetent, uppmärksam och lyhörd kontaktperson hos Vespucci Tours. Vi har redan rest med Vespucci Tours till Skottland och Island och har varit mycket nöjda.

Martine och Jacques, Vorey, Frankrike


2023-07-31 - Irland - Självguidad resa
Vi bokade en egen rundresa i Irland med Vespucci tours och kan varmt rekommendera Vespucci tours och Chris. Vi fick en planerad rundresa med hyrbil och skriftlig resguide. Chris var tillgänglig på distans för råd och guidning under hela resan, men tack vare den gedigna resplanen innehållande allt från irländsk historia, resväg, tips på sevärdheter och restauranger klarade vi oss fint på egen hand. Det har upplevts tryggt och smidigt att boka vår resa till Irland med Vespucci tours, från första kontakten till hemresan. Chris har stämt av med oss under resans gång att allt fungerat bra och det är vi tacksamma för.

Karin, Wiktor och Sven-Olof, Tenhult, Sverige


2023-07-16 - Baltiska länder - Individuell självguidad resa
Fantastisk upptäcktsresa av de tre länderna med en mycket detaljerad resplan av Vespucci Tours. Övernattingen i de tre huvudstäderna mitt i centrum, vilket är mycket bekvämt för olika besök och aktiviteter. Alla boenden var trevliga. Mycket bra kontakt med Chris Laroche som svarade konkret och snabbt på alla våra frågor. Fantastisk organisation. Super detaljerad roadtrip. Vi är vana vid att resa regelbundet och det här är första gången med så mycket detaljer och historia om länderna. Vi rekommenderar verkligen denna högkvalitativa resa. Vi ville tacka er. Vi hade det väldigt trevligt varje dag.

Patricia och Didier, Challes-les-Eaux, Frankrike


2023-07-11 - Tjeckien - Självguidad resa
Vi har kommit hem från ett fantastiskt vackert Tjeckien! Precis allt flöt på perfekt! Det bästa av allt var de helt fantastiska boendena, alla sååå charmiga på olika vis! Vespucci Tours guidning tilll olika sevärdheter har fungerat klockrent! Och avslutningen i Prag var en häftig upplevelse med alla vackra byggnader. Vädret har också varit på topp, så vi är mer än nöjda. Vi återkommer säkerligen till er!

Märit och Peter, Vetlanda, Sverige


2023-07-10 - Skottland - Självguidad resa
En första resa till Skottland som gjorde det möjligt för oss att upptäcka detta land i vår egen takt och platser utanför det vanliga som får oss att vilja komma tillbaka. Engagemanget och ett originellt förslag övertygade oss att välja Vespucci Tours.

Francoise och Philippe, Vias, Frankrike


2023-07-04 - Skottland - Självguidad resa
Bra kontakt, snabba svar, flexibilitet i reseupplägg, bra erfarenhet från tidigare resa, engagemang i vår resa, före, under och efter resan. 

Lis och Mats, Karlstad, Sverige


2023-06-26 - Bohuslän - Smågrupp guidad resa
Vår sjätte resa med Vespucci Tours är ett bevis på min fullständiga tillfredsställelse och förbokningen av fyra andra resor bekräftar fullt ut vår guides professionalism. Denna rundresa i Västsverige var ett sant nöje. Att upptäcka de magnifika öarna, skogarna, sjöarna, byarna och midsommarfesten var magnifika upplevelser. Den här resan var så tidlös och overklig att allt var väl. Jag har verkligen svårt att lämna denna vackra del av Sverige.

Michel, Normanville, Frankrike


2023-06-26 - Bohuslän - Smågrupp guidad resa
Vår sjätte resa med Chris och Vespucci Tours gjorde mig inte besviken och jag kommer verkligen att förnya upplevelsen. Vi upptäckte en annan aspekt av Sverige efter Skåne och dess skogar. Öarna och fiskebyarna förtrollade mig. Jag rekommenderar denna mycket omfattande resa.

Christine, Normanville, Frankrike


2023-06-26 - Bohuslän - Smågrupp guidad resa
Denna resa i Sverige var en dröm och vi hyllar återigen vår guides professionalitet, tillgänglighet och vänlighet.

Martine och Marcel, Aviron, Frankrike


2023-06-26 - Bohuslän - Smågrupp guidad resa
Ännu en underbar resa med Vespucci Tours genom Sverige, ett himmelskt land med sina små fiskelägen, sina sjöar, sina skogar, ... Mycket trevlig resa, omväxlande och många vandringar. Allt vi älskar. Midsommarfesten var utmärkt. Hotellen var mycket bra. Vi tackar vår guide för att få oss att upptäcka detta vackra land med hans professionalism och vänlighet. Chris räknar aldrig timmarna för att behaga oss.

Sandra, Wolkrange, Belgien


2023-06-26 - Bohuslän - Smågrupp guidad resa
Stor professionalism, en fullpackad resa, majestätiska landskap, vackra vandringar, en bra atmosfär. Jag råder alla till denna resa. Massturism är obefintlig i Sverige.

Hervé, Wolkrange, Belgien


2023-06-26 - Bohuslän - Smågrupp guidad resa
Jag rekommenderar Vespucci Tours yill 100%, för professionaliteten av vår guide Chris, som visste hur han skulle få oss att upptäcka Sverige; de vackra färgglada fiskebyarna, de vackra trähusen, skogarna, sjöarna, med sina traditioner och legender. Vår guide Chris är alltid uppmärksam på våra önskemål. Än en gång ett stort tack till Chris.

Claudine, Normanville, Frankrike


2023-06-18 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Skåne är en region med många ansikten. Många sjöar omgivna av majestätisk vegetation, charmiga och färgglada byar, underbara stränder, kyrkor, slott, förhistoriska platser, megalitformationer, etc. Sverige är ett land att upptäcka och vi rekommenderar denna resa varm. Tack Chris för detta varierade program, din tillgänglighet och din professionalism.

Genevieve och Dominique, Niort, Frankrike


2023-06-18 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Första resan till Sverige och total succé. Jag njöt verkligen av denna mycket välorganiserade resa för att upptäcka kulturen och den vackra naturen i Skåne. Konceptet med små grupper är fantastiskt och stort tack till Chris för hans goda vägledning och goda humor.

Yamina, Marseille, Frankrike


2023-06-18 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Om du vill lämna vardagen, då välj Vespucci Tours och dess guide Chris! Beundra byar och landskap och lynna på guidens historiska och kulturella kunskap. Vi hade en underbar vistelse i en dynamisk grupp. 

Danielle och Serge, Canejan, Frankrike


2023-06-18 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Fin upptäcksresa av södra Sverige. Mycket välorganiserad och mycket intressant resa. Rekommenderas utan förbehåll. Vår guide, Chris, var alltid tillgänglig och visste hur man delar sin kunskap med oss. Jag njöt verkligen av denna resa. Olika upplevelser och aktiveter. 

Malika, Carrieres-sur-Seine, Frankrike


2023-06-18 - Skåne - Smågrupp guidad resa
En mycket originell resa genom Skåne. Konceptet med 8 personer erbjuder frihet och intensiva upplevelser utanför det vanliga. 

Lydie, Nanterre, Frankrike


2023-06-10 - Norge - Självguidad resa
Tack till Vespucci Tours för denna mycket trevliga resa. Vi hade extremt tur med vädret, varje dag vackert väder. Landskapen är extraordinära och vi njöt av att vara på sommaren vid havet och på vintern i de snöklädda bergen med fortfarande frusna sjöarna (sommar och vinter på en dag). De natursköna vägarna är exceptionella. Vi njöt verkligen av denna vilda natur utan andra turister. Resan var väldigt lugnt, eftersom det var väldigt lite trafik. Denna resa var mycket avkopplande. Vi reser hem med huvudet fullt av fina bilder och en stark vilja att utforska de nordiska länderna.

Myriam och Jean-Francois, Batz-Sur-Mer, Frankrike


2023-06-09 - Skottland - Självguidad resa
Helt suverän information och en detaljerad och informativ dokumentation som vi aldrig sett något liknande förut. Här fanns allt man kunde önska sig. Våra frågor blev snabbt besvarade. En fantastiskt ”nyckelfärdig” välplanerad och omväxlande resa som erbjöd allt vad Skottland har att erbjuda. Fantastiska vyer, mäktiga berg, karga höglandshedar, charmiga byar och städer, jättefina boenden. Trevliga vandringsförslag och ett stort urval av sevärdheter och pubar och restauranger som man själv kan välja och vraka bland. Kan inte bli bättre om man vill uppleva Skottland med bil!

Bos och Gerd, Enköping, Sverige


2023-06-09 - Skottland - Självguidad resa
Vi vill framföra ett extra stort tack för all korrespondens och har verkligen haft en fantastisk resa som vi inte kommer att glömma i första taget.

Kerstin och Christer, Trelleborg, Sverige


2023-06-06 - Portugal - Självguidad resa
Detta var vår andra resa med Vespucci Tours. Resan var lika välorganiserad, kvaliteten och originaliteten av boenden, samt mångfalden av de föreslagna sevärdheterna. Oavsett om Porto, Coimbra, Sintra, Lissabon, städer med en magnifik historia eller den vilda kusten vid atlanten och fiskebyn Peniche som var en stor positiv överraskning. 

Chantal och Richard, Auenheim, Frankrike


2023-06-05 - Skottland - Smågrupp guidad resa
En fantastisk resa till "the Highlands". Åtta tappra lämnade sitt hemland, för att njuta av en skotsk atmosfär och stilla reslustens begär. Det var som att vinna miljonen på triss tack vare guiden Chris, som lotsade genom historiens vingslag, vandringar som gjorde oss matt och svag. Naturens skönhet och whiskyns rus, vi levde en vecka i sus och dus. Tack Chris för din inlevelse och för denna oförglömliga upplevelse.  

Tommy och Britt, Östersund, Sverige


2023-06-05 - Skottland - Smågrupp guidad resa
En mycket trevlig resa som lämnar väldigt lite i övrigt att önskar. Jag är mycket nöjd. 

Per-Erik, Östersund, Sverige


2023-06-05 - Skottland - Smågrupp guidad resa
En fantastisk resa som innehöll allt, historia, kultur, vackra omgivningar, m.m. Imponerad av Chris kunnande. 

Margaretha, Östersund, Sverige


2023-06-05 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Fin rundtur i vacker natur med mycket duktig guide som tog oss med på en mycket intressant resa i historisk miljö.

Hans, Frösön, Sverige


2023-06-05 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Vi har blivit väl omhändertagna. Jättebra guidning, härliga vandringar med underbara vyer och ätit mycket god mat på bra restauranger. Avsluta gärna med dagsturerna lite tidigare. Är dock tacksam över att vi fått se och hunnit med så mycket och att Chris varit mån om att vi ska få en bra upplevelse. Tack Chris för att du uppmärksammade min födelsedag. Det var omtänksamt och tack för tårtan.

Anna-Rica, Frösön, Sverige


2023-06-03 - Portugal - Självguidad resa
Detta är vår andra vistelse med Vespucci och tjänsterna är fortfarande lika bra som någonsin.

Paulette och Thibert, Hoenheim, Frankrike


2023-05-28 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Vilken fantastisk vacker resa vi haft till Skottland. Otroligt vackra vyer si sett och mycket blandade sevärdheter. Allt från slott, broar, destilleri, m.m. Ett mycket bra upplägg på resan. Chris är en otrolig kunnig person i historia, är alltid serviceminded mot gästerna och har alltid glimmen i ögat. Vi har njutit i alla dagar och kan varmt rekommendera denna resa. Vi hade även en otrolig tur med vädret. Vi valde Vespucci Tours på grund av upplägget på resan och alla destinationer. En mindre grupp kan göra egna val ibland under resans gång. Lättare att ta sig fram i en mindre bil och lättare att lära känna varandra. Vi är så nöjda med hela veckan och hela resesällskapet, så ett stort tack. Vi kommer tillbaka, lita på det!

Majken och Göran, Nossebro, Sverige


2023-05-28 - Skottland - Smågrupp guidad resa
Tusen tack för en fantastisk resa och fina upplevelser. Vi, liksom övriga, uppskattade verkligen resan. Överträffade högt ställda förväntningar!

Karin och Lars, Landskrona, Sverige


2023-05-20 - Irland - Självguidad resa
Tack, Irland är fantastiskt. Vi har hunnit med mycket! Här finns mycket gammal kultur. Vi är så nöjda med hela resan. 

Kerstin och Gösta, Varberg, Sverige


2023-05-13 - Norge - Smågrupp guidad resa
En resa utanför det vanliga. Majestätiska platser, hisnande landskap, oväntade underverk. Naturen i all sin prakt och form. Om du gillar natur, vatten, berg, himlens och jordens färger, det oändliga, men också de djupa dalarna, då är Norge gjord för dig. Tack till vår guide Chris för hans kunskap, hans totala tillgänglighet och hans professionalism.

Yves, Marly-la-Ville, Frankrike


2023-05-13 - Norge - Smågrupp guidad resa
Vi kunde dra nytta av Chris expertis för att upptäcka så många sevärdheter som möjligt och att undvika folkmassorna. Resan var fylld av historiska och kulturella upplevelser utanför det vanliga. Hotellen och matställena är mycket väl valda. Detta är vår första resa med Chris, men det kommer inte att vara vår sista.

Patricia, Marly-la-Ville, Frankrike


2023-05-13 - Norge - Smågrupp guidad resa
Efter en första resa med Vespucci Tours på en själv-guidad rundresa till Sverige har vi precis upptäckt Norge och denna gång i sällskap av vår arrangör Chris. Hotellen, platserna, besöken, landskapen, allt var väldigt bra. Chris professionalitet är imponerande och han har stort tålamod. Vi rekommenderar därför självguidade och smågrupp guidade resor med Vespucci Tours.

Ghislaine och Michel, Barby, Frankrike


2023-05-13 - Norge - Smågrupp guidad resa
En fantastisk resa med storslagna och mångfaldiga landskap. Chris är en exceptionell och uppmärksam guide. Måltider och boende har valts ut med omsorg. Allt var fantastiskt och underbart.

Evelyne, La-Rivière-Enverse, Frankrike


2023-05-13 - Norge - Smågrupp guidad resa
Mycket diversifierad rundresa. Många trevliga upplevelser. Storslagna landskap. Jag kommer att ha mycket goda minnen från min vecka i Norge.

Jocelyne, Chambéry, Frankrike


2023-05-06 - Norge - Smågrupp guidad resa
Det var en mycket trevlig resa. Bra filosofi att resa närmare naturen. Den här typen av sällskapsresa i en liten grupp är precis vad jag är ute efter. God atmosfär och anpassningsförmåga till allas behov. Norge är ett överraskande resmål med ett mångfaldigt landskap och platser som aldrig setts någon annanstans.

Annie, Cassis, Frankrike


2023-05-06 - Norge - Smågrupp guidad resa
Allt var bra. Norge och dess vatten i alla former (fjord, vattenfall, sjö, snö, glaciär) utgör ett permanent och överraskande spektakel. Vilken extraordinär resa! Jag rekommenderar den.

Françoise, Bourg-en-Bresse, Frankrike


2023-05-06 - Norge - Smågrupp guidad resa
Det här är en av de resor där jag blev mest imponerad över det jag upptäckte. Kylan och snön var lite överraskande i början, men att äntligen upptäcka landet med snön verkade väldigt intressant för mig. Kombinationen av vatten och snö ger magnifika skådespel.

Monique, Lyon, Frankrike


2023-05-06 - Norge - Smågrupp guidad resa
Fantastisk resa, intressant och att rekommendera.

Marie-Paule, Entraigues-sur-la-Sorgue, Frankrike


2023-05-06 - Norge - Smågrupp guidad resa
Intressant resa, majestätiska landskap, kompetent och tillgänglig guide.

Christine, Strasbourg, Frankrike


2023-04-25 - Sverige - Individuell själv-guidad resa
Mycket välorganiserad resa. Instruktionerna är mycket tydliga att följa och innehåller många detaljer (karta över städer, öar, etc.), sevärdheter. Mycket attraktivt pris, särskilt som vissa besök ingår i priset. Allt var perfekt! Researrangören har alltid svarat mycket snabbt på våra frågor. Vespucci Tours tar hand om sina resenärer. Vi har inget annat än komplimanger för organisationen av denna självguidade resa. Vår grupp (6 personer) var förtjust och förtrollad. Stockholm är en vacker stad och vi upptäckte Sverige under en strålande sol. Allt gick väldigt bra. Chris, vår kontakt, tar hand om sina resenärer, är alltid väldigt snäll och tar hand om allt om så önskas. Jag rekommenderar starkt Vespucci Tours.

Fabienne och Laurent, Thiviers, Frankrike


2023-04-25 - Sverige - Individuell själv-guidad resa
Mycket bra valuta för pengarna. Detaljerad och värdefull dokumentation för en självguidad resa. Kilometerfördelningen de senaste två dagarna är lite obalanserad. En seriös och lyhörd resebyrå. Att rekommendera! Kommunikationen med Vespucci Tours gör att du verkligen kan åka iväg i lugn och ro. Hotellen har valts ut med omsorg och förslagen på aktiviteter och restauranger var värdefulla tips för att få ut det mesta av resan.

Bernadette och Charlie, Mayac, Frankrike


2023-04-24 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Vi har precis avslutat en mycket trevlig resa för att upptäcka Portugal utanför det vanliga. Vår guide Chris är mycket kunnig om landets historia, mycket god historisk kunskap om sevärdheterna. Jag uppskattade kulinariska specialiteter under resan. Chris styr minibussen som en mästare och vi känner oss trygga. Han glömmer inte att stanna för att ta vackra bilder på spektakulära landskap eller monument. Tack Chris.

Catherine och Pierre, Thonon-Les-Bains, Frankrike


2023-04-24 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Fantastisk resa. Jag uppskattade guidens tillgänglighet, goda humor och historiska kunskaper.

James, Nantes, Frankrike


2023-04-24 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Mycket trevlig resa till Portugal med vår guide och chaufför Chris. Alltid tillgänglig för att lyssna på oss, redo att ge oss tillfredsställelse i sökandet efter pittoreska platser.

Eliane, Nantes, Frankrike


2023-04-24 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Jag gillade allt. Mycket välorganiserad resa. 

Arlette, Genève, Schweiz


2023-04-24 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Jag rekommenderar denna mycket välorganiserade resa.

Jean-Claude, Genève, Schweiz


2023-04-19 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Tack så mycket för denna resa. Alla tre av oss hade en fantastisk vistelse. Vi är nöjda med allt vi har gjort. Jag rekommenderar Vespucci Tours varmt och ska boka igen.

Helena, Roanne, Frankrike


2023-04-19 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Vi hade ett underbart äventyr och lämnar Skottland med huvudet fullt av många vackra saker och mycket goda minnen. Vi kommer definitivt att kontakta er igen för nya resor.

Silvia, la Pacaudière, Frankrike


2023-04-19 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Tack så mycket för en trevlig resa!

Virginie, Saint-Martin-d'Estreaux, Frankrike


2023-04-05 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
Andalusien, ett fantastiskt resmål med fantastiska minnen! Resan var omväxlande och mycket välplanerad. Bra mångfald (kultur, natur, mat) med spännande information om alla sevärdheter. Det var en mycket trevlig rundresa, utmärkt planerad och ackompanjerad av vår guide Chris. Han tog alltid hänsyn till deltagarnas önskemål och behov. Chris är en mycket säker och erfaren förare.

Sabine och Uwe, Norderstedt, Tyskland


2023-04-05 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
Andalusien: En resa med superlativ! Allt stämde. Utmärk resplan med ett toppval av sevärdheter att besöka. Det mycket individuella och professionella engagemanget av reseledaren Chris är helt enkelt fantastiskt.

Wolfgang, Hildesheim, Tyskland


2023-04-05 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
Utmärkt - att inte behöva ta på sig någon planering eller ansvar samtidigt som du är säker på att inte missa något intressant. Så många intensiva upplevelser att vardagen är bortglömd efter bara en dag. 

Linda, Hamburg, Tyskland


2023-04-05 - Andalusien - Smågrupp guidad resa
Naturligtvis kan man också resa till Andalusien på egen hand, men Vespucci-paketet med personlig service och professionell "insider"-vägledning går inte att toppa! Destination och reseorganisation rekommenderas utan reservation.

Gisela, Hildesheim, Tyskland


2022-10-28 - Toscana - Individuell själv-guidad resa
Många tack för en fantastisk resa! Trevligt upplägg på utflyktsmål, goda råd och tips, tidsbesparande och underlättande jämfört med att leta och boka själv, samt få godbitar och sevärdheter serverade istället för att gå på nitar innan man hittar dem. Att uppleva Toscana med bil på alla vackra slingriga vägar och mysiga välaktade bergsbyar med sina specifika karaktärer och trevliga butiker. Speciellt fin väg upp till Volterra, fantastiska utsikter och vyer, lilla Montefioralle och Certaldo, samt San Gimignano. Rundvandringen och vinprovningen på slottet Verrazzano. Mycket vackra vyer från promenadstråk i Radda in Chianti, Monteriggioni - kvällsbesök middag, ljuset och charmen. Läget på den toscanska villan, rofyllt, vackert och jättefina vyer på fin omgivning. God mat och dryck (vin) och fantastisk glass.

Anna Katarina och Christina, Uddevalla, Sverige


2022-10-16 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Ännu en underbar resa med Vespucci Tours och Chris, vår guide. Det blir aldrig tråkigt med honom. Den här gången fick han oss att älska Portugal. Vår vistelse tog oss från Porto till Lissabon genom Dourodalen, en fantastisk region med pittoreska vingårdar och längs Atlantkusten med sina dramatiska klippor. Utan att glömma bort klosterslottet Tomar, palatset Queluz och den lilla bergsbyn Obidos.

Sandra, Wolkrange, Belgien


2022-10-16 - Portugal - Smågrupp guidad resa
En fantastisk resa i alla sina fasetter!

Hervé, Wolkrange, Belgien


2022-10-16 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Mycket bra program och förberedelse. Vår guide Chris, alltid uppmärksam, gjorde skillnaden.

Martine och Marcel, Normanville, Frankrike


2022-10-16 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Återigen erbjöd oss Chris, vår guide, en fantastisk resa tack vare hans tillgänglighet och professionalism. Vi kunde få en överblick över Portugal som fick oss att vilja återvända till detta land med dess mycket varierande landskap och tack vare dess fascinerande historia.

Christine, Normanville, Frankrike


2022-10-16 - Portugal - Smågrupp guidad resa
Återigen visade vår guide sin professionalism. En fantastisk upplevelse. Vi bokade redan nu en sjätte resa med Vespucci Tours. Stort tack till vår förare-guide Chris.

Michel, Normanville, Frankrike


2022-10-16 - Portugal - Smågrupp guidad resa
En magnifik resa till Portugal som får dig att drömma. Underbara regioner som Atlantkusten och Dourodalen. Fantastiska utflykter till bergsbyar och en trevlig tågresa längs Dourofloden. Charmiga boende.

Nicole, Schouweiler, Luxemburg


2022-10-12 - Irland - Individuell själv-guidad resa
Ett trevligt upplägg, slapp praktiska detaljerna som att boka hotell och fick förslag om bra matställe och sevärdheter.

Ingela och Göran, Jönköping, Sverige


2022-10-01 - Alsace - Smågrupp guidad resa
Trevlig och välplanerad resa som vi varmt kan rekommendera. Skönt med liten grupp och kunnig guide. Vi kommer gärna tillbaka. 

Ann-Sophie och Ronald, Dalby, Sverige


2022-09-22 - Norge - Individuell själv-guidad resa
Trevlig resa. Välorganiserad. Bra tjänster. Väl valda hotell. Trevligt skepp i mänsklig skala. Vi såg till och med norrsken.

Catherinet och Pierre, Thonon-les-Bains, Frankrike


2022-08-29 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Vi är jättenöjda med allt ni har gjort. Fantastisk bra organiserat och jättetrevliga hotell/boenden som vi aldrig hade hittat på egen hand.

Magdalena och Mats, Malmö, Sverige


2022-08-28 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
En väldigt trevlig resa, och väl planerad med god information. De två mindre B&B gav extra värde genom sina personliga och trevliga ägare med stor gästfrihet och som gav värdefull extra information. Vi valde att vara två nätter på Skye och två nätter i Inveraray. Hade gärna förlängt vistelsen på Skye med ett dygn till. Ibland blev bilkörandet lite tröttsamt med de smala och kurviga vägarna i en hänförande natur och med mycket att se. GPS-en var alltid lite för optimistisk om restiderna, men vi kom fram i lagom tid till alla resmål. Välj gärna en lite större bil, man får bättre sikt åt alla håll och det känns tryggare i en ofta lite hetsig trafik. Det har varit en mycket trevlig och väl förberedd resa, Chris är en skicklig organisatör och Vespucci Tours kan jag med glädje rekommendera.

Annika och Peter, Klövedal, Sverige


2022-08-28 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Detta är första gången som vi har använt Vespucci Tours och denna form av turism (minibuss för 8 personer med retur varje kväll till hotellet) med ett litet lugnt hotell och goda middagar. Vi ser fram emot ännu en resa med Vespucci Tours. Grattis igen till guiden och kocken till mycket konkurrenskraftiga priser (val av menyer och aktiviteter). Närma till perfektion! Kan excellens förbättras?

Christiane och Robert, Saint-Etienne, Frankrike


2022-08-28 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Mycket trevlig och intressant upplevelse av en del av Sverige. Bra utbud av utflykt, boende och kvalitetsrestauranger. Professionell organisation.

Claudine och Jacques, Brinay, Frankrike


2022-08-28 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Intressant och omväxlande resa. Snyggt boende, utmärkt mat. Kombinationen av besök och promenad är väl vald. Guiden gör sitt bästa för att tillfredsställa sina resenärer.

Gaby, Steinfort, Luxemburg


2022-08-28 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Ett mycket vackert minne av en fantastisk trevlig och intressant resa.

Gisèle, Rodange, Luxemburg


2022-08-28 - Skåne - Smågrupp guidad resa
Resan är mycket intressant och guiden var trevligt. Allt var välplanerat.

André, Steinfort, Luxemburg


2022-08-18 - Andalusien - Individuell själv-guidad resa
Vespucci Tours förberedde en mycket trevlig resa för oss. Felfri organisation och goda råd från vår kontaktperson Chris Laroche. Hans kloka råd gjorde det möjligt för oss att ha en fantastisk semester. Jag rekommenderar denna resebyrå. Tack!

Virginie och Sebastien, Wettolsheim, Frankrike


2022-08-15 - Sverige - Individuell själv-guidad resa
Vår kontakt Chris är mycket uppmärksam på våra behov, lyhörd och vänlig. Den föreslagna resvägen är mycket diversifierad och komplett (för alla smaker). Å andra sidan är livet i Sverige dyrt. Vi rekommenderar resan och vi anlitar gärna igen Vespucci Tours tjänster.

Ghislaine och Michel, Barby, Frankrike


2022-08-01 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Vår första resa med Vespucci Tours och vilken trevlig överraskning. Professionalism, lyhördhet och omfattande dokumentation med bra förslag gjorde vår vistelse till en fantastisk semester. B&B och deras underbara ägare fick oss att uppleva den äkta skotska atmosfären. Tack för den magnifika resan och den perfekta organisationen.

Caty och Dany, Mensdorf, Luxemburg


2022-07-31 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Resan överträffade våra förväntningar och det var ett perfekt program som Chris och Vespucci Tours lade upp. Vi fick natur, kultur, god mat och Whisky provningar. Vi är mycket nöjda! Sedan hade vi god tur med vädret och endast regn en halvtimme! Skottland visade sin mest vackra sida och vi avslutade med bad i havet i Anstruther! Tillägger att det var 12 grader varmt. Vi vill gärna resa igen med denna form av resa.

Elisabeth och Pär, Motala, Sverige


2022-07-24 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Tack för en fin och genomarbetad resplan. Många fina intryck och vi upplevde fantastiskt mycket på kort tid. 

Håkan och familj, Spånga, Sverige


2022-07-15 - Norge - Individuell själv-guidad resa
Mycket trevlig vistelse med storslagna och imponerande landskap. Mycket bra balans mellan etapperna. Mycket bra organisation. Utmärkt information. Ett varmt välkomnande.

Marylene och Michel, Saint-Jean-de-Lutz, Frankrike


2022-07-02 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Ett stort tack för en mycket bra planerad resa. Trevliga boenden och allt fungerade bra. Mycket genomtänkt och noga presenterat som vi uppskattat mycket. Persönligt och engagert bemötande under och innan resan. Mycket bra och detaljerad som gjorde resan innehållsrik. Kommer rekommendera dig varmt för framtida resenärer.

Jeanette, Sollentuna och Katarina, Eskiltuna, Sverige


2022-06-29 - Skottland - Individuell själv-guidad resa
Tack till Chris och Vespucci Tours för att ni arrangerade denna resa för oss. Skottland är ett mycket vackert land som fortfarande är mycket välbevarat. De vägar vi tog på era förslag var alla vackra. Grattis till valet av hotell och B&B som gjorde det möjligt för oss att träffa fantastiska människor. Det var vår första resa med Vespucci Tours. Vi kommer definitivt att boka igen.

Myriam och Jean-Francois, Batz-sur-Mer, Frankrike


2022-06-19 - Sverige - Guidad resa
Det var första resan med Vespucci Tours och vår guide Chris. Allt var perfekt. Vi hade en underbar, mycket varierad resa i en naturskön region (Skåne och Blekinge) med vackra sjöar, enorma skogar, otroliga stränder, majestätiska utsiktspunkter, vattenfall, fiskebyar och mycket mer. Allt detta med ett absolut charmigt välkomnande. Tack så mycket och vi ses snart igen!

Sandra, Messancy, Belgien


2022-06-19 - Sverige - Guidad resa
Jättebra resa! Intressant vistelse. Allt var väldigt vackert!

Hervé, Messancy, Belgien


2022-06-18 - Island - Individuell själv-guidad resa
Återigen (efter Skottland, de baltiska länderna och Irland med Vespucci Tours) kunde vi upptäcka Island utanför det vanliga. Fantastiska rekommendationer till olika sevärdheter, boenden med variation och bra kvalitet. Utmärkt resplan och en dokumentation med många detaljer (då känner man inte av de långa restiderna). Researrangören ger alltid goda råd och är alltid tillgängligt vid frågor eller problem.

Jocelyne och Yvan, St. Ismier, Frankrike


2022-06-14 - Irland - Individuell själv-guidad resa
Tack för ytterligare en fantastisk resa med Vespucci Tours ! Denna gång till Irland och upplägget var klockrent med perfekt rutt med kanonbeskrivningar hela vägen. Helt fantastisk resa, bra inplanerad rutt att köra efter, intressanta sevärdheter som ni hade planerat in. Bara mycket bra ! Det lär blir fler resor med Vespucci Tours ! 

Märit och Peter, Vetlanda, Sverige


2022-05-31 - Ecosse - Individuell själv-guidad resa
Tack för ytterligare en fantastisk resa med Vespucci Tours ! Denna gång till Irland och upplägget var klockrent med perfekt rutt med kanonbeskrivningar hela vägen. Helt fantastisk resa, bra inplanerad rutt att köra efter, intressanta sevärdheter som ni hade planerat in. Bara mycket bra ! Det lär blir fler resor med Vespucci Tours ! 

Chrisitan, Bascharage, Luxemburg

pierre4
IMG_20221011_104249_2
0000
IMG_20230906_102128_0
20180528_124026
IMG_20190619_191243_5[1]
IMG_20190620_102447_2
IMG_20230422_113355_6
IMG_20190618_103138_5
IMAG9002[1]
IMG_20180607_100134
IMG_20230603_105755_6
IMG_20221011_103648_4
IMG_20220508_134130_8
22
P1310793
IMG_20220930_101750_7
IMG_20230929_122025_7
IMG_20210808_175720_3
0003
IMG_20190603_142220_2
IMG_20180608_173145
IMG_20230512_134822_9
IMG_20230512_144315_8
IMG_20230525_104902_1
IMG_20210824_143545_1
IMG_20230601_103210_5
IMG_20231013_200731_3
IMG_20210809_165311_6
0P1350063
0001
vespucci-ITA905-01
22222
IMG_20230328_181826_0
IMG_20180514_10325587989
IMG_20230504_092224_1
IMG_20190917_134651_9[1]
IMG_20230601_175512_9
P1340843
Suède (117)
W3-ffsAg.jpeg
IMG_20190608_152406_2
travellers-2019-01
IMG_20180430_133819
vespucci-ITA904-06-879789
IMG_20221011_090729_0
IMG_20230511_103702_6
P1340781
IMG_20190410_173745_0
photo-kerry
IMG_20231012_152736_1
travellers-01
00
IMG_20230529_164354_1
IMG_20190409_121006_12
IMG_20230506_103315_6
travellers-04

Recensioner

2022-05-30 - Irland - Guidad Resa
Underbar resa till Irland tack vare guidens professionalism och tillgänglighet. Mycket balanserad resa med panoramalandskap och fascinerande berättelser. En guide som kan sitt jobb väl. Bra valuta för pengarna.

Eliane, Gérard, Josephine, Nicolas, Annie, Emil, Nicole et Joël, Lyon, Frankrike


2022-05-13 - Skottland - Guidad Resa
Passionerad och kultiverad guide. Han kunde leda oss in i sin vision av Skottland. Förtjusande och fanktastisk araktär och ett gott sinne för humor! Vi kände inte till Skottland men som vi upptäckte det, var det en fantastisk resa. Vi uppskattade dess typiska och autentiska karaktär med besök utanför deta och hisn vanliga med majestätiska utsiktsplatser. Människorna är trevliga och vi blev positivt överraskade av maten och välkomnandet på pubarna. Mycket bra resa för oss!

Dominique och Marc, Pau, Frankrike


2022-05-13 - Skottland - Guidad Resa
Ett stort tack till vår guide Chris för hans vänlighet och hans hjälpsamhet under vår vistelse. Denna resan var av hög kvalitet med extraordinära boende. Det var vår första vistelse i Skottland och vi kom tillbaka nöjda! Vespucci Tours är verkligen en pålitlig researrangör.

Liliane och Dominique, Pau, Frankrike


2022-05-13 - Skottland - Guidad Resa
En intressant och mångfaldig resa. En perfekt balans mellan natur och kultur. Vänlig guide som kan sitt ämne och lät oss se Skottland utanför det vanliga. Besök som går utanför turistvägarna och låter oss se Skottland från ett annat perspektiv med en guide som kan sitt jobb perfekt.

Béatrice och Marco, Pau, Frankrike


2022-05-13 - Skottland - Guidad Resa
Vespucci Tours är perfekt för en liten grupp på en kulturresa. Mycket professionell guide, mycket kunskap och mycket uppmärksam. Tack Chris! Ett trevligt minne.

Michèle och Didier, Pau, Frankrike


2022-05-02 - Irland - Individuell Resa

En härlig resa med mycket intryck av Irland. En välplanerad och väl förberedd resa med mycket bra boenden och en enorm gästfrihet vart vi kom. Varje dag var en upplevelse med nya sevärdheter och god mat och en härlig stämning på de Irländska Pubarna /Restaurangerna. Det kändes att det var ett lugnare tempo i landet vilket gjorde vistelsen ännu bättre och vänstertrafiken fungerade bra för oss. Vi ser fram emot nästa resa med Vespucci Tours.

Gittan och Thomas, Mönsterås, Sverige


2022-03-22 - Skottland - Individuell Resa

En magnifik resa till Skottland med överraskande och magiska upplevelser. Tack för organisationen av denna vackra resa och en exceptionell dokumentation.

Annie och Gérard, Angers, Frankrike


2022-03-17 - Irland - Individuell Resa

Vi hade en magisk resa till Irland med många fina upplevelser. Stort tack för servicen och en underbar resa. 

Ingeborg och Erik, Kalmar, Sverige


2022-03-02 - Portugal - Individuell Resa

Vilket upptäckt av Portugal! Tack till Vespucci Tours. Vi rekommenderar resan.  

Isabelle och Patrick, Nantes, Frankrike


2021-09-24 - Skåne - Individuell Resa

Vi hade en fantastisk resa med Vespucci Tours och vår agent Chris var en stor hjälp. Han var välkomnande och uppmärksam på våra önskemål. Han talar flera språk perfekt och det är trevligt att förstå varandra. Vi reste med ett litet barn och så fick vi en anpassande resa. Det var ett nöje att diskutera med honom de olika besöksmålen, som var inga "turistfällor". Du kunde ge oss tydlig och exakt information, samtidigt som du var tillgänglig hela tiden. Du kunde identifiera våra önskningar och justera resan därefter, vilket var riktigt bra. Vi kommer att resa igen med Vespucci Tours. Tack för allt!

Aurelia, Damien et William, Lyon, Frankrike

 

2021-08-31 - Skåne - Guidad Resa

Perfekt resa från alla perspektiv: mångfaldiga besök och sevärdheter, komfort på hotellet, autentiska restauranger, guidning. Även vädret!.

Annie-Laure, Lyon, Frankrike

 

2021-08-31 - Skåne - Guidad Resa

Fantastisk resa. Underbar upplevelse av Skåne med en utmärkt guide som är mycket engagerad, tillgänglig och som anpassar sig till gruppen. Utmärkt urval av restauranger.

Francoise, Grenoble, Frankrike

 

2021-08-31 - Skåne - Guidad Resa

En guidad resa med bara 8 personer är en trevlig erfarenhet. Det var nästan en individuell anpassade resa. Guiden var alltid i bra humör och säkerställde en trevlig och bekväm resa.

Annie och Guy, Cassis, Frankrike

 

2021-08-31 - Skåne - Guidad Resa

Utforska Sverige är en fantastisk resa, ännu mer exotisk än jag trodde. Jag ångrar inte mitt beslut att besöka detta vidsträckta land som är rikt på sitt arv och sina landskap av vatten och ljus. Tack till Chris för att du delade din passion för ditt land med oss.

Maryvonne, Lyon, Frankrike

 

2021-08-16 - Skåne - Guidad Resa

Er guide Chris tar er genom Sydsverige på en trevlig resa och med fantastiska restauranger.

Laure, Grenoble, Frankrike

 

2021-08-16 - Skåne - Guidad Resa

En fantastisk familjesemester och trevlig upplevelse av Södra Sverige.

Denis, Grenoble, Frankrike

 

2021-08-01 - Sverige - Individuell Resa

Vi blev mycket positivt överraskade av denna resa och landet. Mycket mångfald i landskap och städer. Mycket trevlig och komplett resa. Bra rekommendationer och tipps. I en sats: Vi älskade det.

Catherine och Helene, Colombes, Frankrike

 

2020-03-23 - Sverige - Individuell Resa

Vi hade en fantastiskresa och servicen var utmärkt. Tack för att ni organiserade denna minnesvärda upplevelse.

Yann, Luxemburg

 

2020-03-23 - Sverige - Individuell Resa

Mycket trevlig resa till Sverige med underbara sevärdheter. Fantastiskt hotell och gästfrihet. Stödet och hjälpen för att återvända till Luxemburg just när pandemin slog till, var utmärkt. Ett stort tack och absolut att rekommendera.

Laurent, Luxemburg

 

2020-03-23 - Sverige - Individuell Resa

Tack för en trevlig resa. Mycket valuta för pengarna.

Christian, Luxemburg

 

2020-02-24 - Portugal - Individuell Resa

Vi hade en fantastisk vecka i Portugal. Rundresan som föreslogs av Vespucci Tours gjorde det möjligt för oss att upptäcka magnifika och varierande platser. Vi känner till konceptet väl nu efter flera resor och vi uppskattar fortfarande kvaliteten på organisationen före och under resan. Vi rekommenderar denna resa utan tveka.

Joëlle, Marc, Carol och John, Rambouillet, Frankrike

 

2019-12-04 - Mexiko - Individuell Resa

Jag vill tacka för en trevlig planerad resa som har varit givande. Jag är mycket nöjd med upplägget av resan. Vet ju från tidigare resor att det fungerar bra och er presentation av resan och sevärdheter är väl tilltaget så jag kan välja själv vad jag är intresserad av. Man får ju va lite aktiv själv. Har fått valuta för pengarna mer än väl. Bilen var bra och var i fint skick. Vad jag tycker är bra är att det koncept ni har för resan passar mig utmärkt. Ni ger ramarna med turen och färdiga boende. Den presentationen man får före resan med alla tillbehör gör att man kan läsa igenom och själv detaljplanera vad man vill se. Jag följde ert råd att inte köra på de större vägarna och fick se den stora skillnaden mellan städer och landsbygdsbyar. Tack för en trevlig resa.

Sonne, Ängelholm, Sverige

 

2019-10-13 - Skottland - Guidad Resa

Lyckligtvis upptäckte vi Hotell Vita Hästen i Sverige sommaren 2018 och därmed också Vespucci Tours! Detta möte resulterade i vår resa till Skottland, vår första guidade resa någonsin. Vespucci Tours har uppfyllt alla våra förväntningar! Att resa med en så kompetent och sympatisk guide som Chris var en helt fantastiskt. Programmet med innehåll av historia, kultur, natur var varierat och perfekt. Att kunna upptäcka Skottland under en veckas rundresa lämnar inspirerande och varaktiga intryck.

Gisela och Wolfgang, Hildesheim, Tyskland

 

2019-10-13 - Skottland - Guidad Resa

En extremt mångsidig och intressant resa. Utan Chris hade det inte varit möjligt att hitta och njuta av de många små och stora sevärdheterna. Och allt detta kopplades med intressanta och spännande berättelser. Ett stort tack till Chris för hans extremt säkra körförmåga.

Verena och Bernd, Molfsee, Tyskland

 

2019-10-13 - Skottland - Guidad Resa

Med Chris har vi hittat en mycket kompetent reseguide. Han var alltid mycket väl förberedd och gav oss i en vecka en bra inblick i skotska historien, livet, landskapet och i boende. Det var mycket roligt med honom och det var en vacker resa. Tack för de fina dagarna i Skottland Chris!

Sabine och Uwe, Norderstedt, Tyskland

 

2019-09-26 - Skottland - Individuell Resa

Vilken tur att vi hittade er resa! Vi har haft så kul och sett så mycket fint. 

Nya upplevelser varje dag. Ert reseprogram blev vår bibel även om vi ibland valde andra vägar (av misstag). Alla boenden var mycket bra och det är toppen att alla inträdesavgifter är betalda i förväg. Vi kan varmt rekommendera resande med Vespucci Tours och vi återkommer gärna en annan gång.

Karin och Bosse, Ljungsbro, Sverige

 

2019-09-25 - Baltikum - Individuell Resa

Trevlig resa som fick oss att upptäcka städerna och landsbygden i de baltiska länderna i bra takt. En resa utan guide till ett annat land är inte alltid lätt, men tack vare er omfattande dokumentation kunde vi lugna oss och uppleva många sevärdheter. De föreslagna restaurangerna var alla bra.

Anne och Gerard, Juigne sur Loire, Frankrike

 

2019-09-23 - Baltikum - Guidad Resa

Ännu en resa med Vespucci Tours som överträffade våra förväntningar. Ett varierad program med professionell guide.

Inger och Gert, Staffanstorp, Sverige

 

2019-09-23 - Baltikum - Guidad Resa

Mycket prisvärd och välorganiserad resa med utmärkt guidning.

Inge, Södra Sandby, Sverige

 

2019-09-17 - Andalusien - Individuell Resa

Vi har kommit hem från denna vackra resa till Andalusien och är mycket nöjda.

Sophie och Claude, Vianne, Frankrike

 

2019-09-15 - Irland - Individuell Resa

En intensiv och magnifik resa. Med Vespucci Tour upptäcker man sevärdheter och platser som är ökända till vanliga turister. Gastronomin är av kvalitet och landskapen är fantastiska, även i det irländska regnet.

Marie-Pierre och Jean-Marc, Valence, Frankrike

 

2019-09-08 - Baltikum - Guidad Resa

Jag blev mycket positivt överraskad av upptäckten av dessa länder. Invånarnas välkomst, särskilt i Estland. De olika landskapen, inklusive Östersjöns stränder, Peipussjön och skogarna förtrollade mig. Tack vare vår väldokumenterade guide har vi lärt känna och uppskatta Lettland och Estland.

Christine, Normandie, Frankrike

 

2019-09-08 - Baltikum - Guidad Resa

Utmärkt resa, mycket komplett och välbalanserad mellan städer och landskap.

Dominique och Richard, Paris, Frankrike

 

2019-09-08 - Baltikum - Guidad Resa

Fantastisk resa!

Marthe och Roland, Bascharage, Luxemburg

 

2019-08-27 - Skottland - Individuell Resa

Fantastiskt bra koncept och upplägg av resan. Perfekt planering av Vespucci Tours som även gav oss frihet att välja egna mål och aktiviteter. Mycket bra förslag längs hela rutten.

Peter, Vetlanda, Sverige

 

2019-08-26 - Island - Individuell Resa

Vill bara tacka för en suveränt bra planerad resa! Vi är jättenöjda allihop! Vi hade en fantastisk vecka och vädret var mycket bättre än vad vi räknat med!

Pia och Johan, Öckerö, Sverige

 

2019-08-13 - Skottland - Individuell Resa

Vill först och främst tacka för en väldigt bra upplagd resa med bra boenden. Vi är jättenöjda med resan.

Ann-Katrin och Stefan, Gnosjö, Sverige

 

2019-08-09 - Island - Individuell Resa

Helnöjd med resan på alla sätt.

Sonne, Ängelholm, Sverige

 

2019-08-01 - Frankrike - Individuell Resa

Vi har rest tidigare med Vespucci Tours och är nöjda med information och service före och under resan. Detaljerad reseinformation finns för resmålen och man får se och uppleva mycket.

Åsa och Mats, Bara, Sverige

 

2019-07-30 - Skottland - Individuell Resa

Vi kan inte säga annat än vilken fantastisk upplevelse! Allt fungerade perfekt! Boendena var kanon, varierande och perfekt service och gästfrihet. Era tips på sevärdheter var perfekt, vi besökte nog det mesta ni tipsade om! Informationen om de olika städer, byar, sevärdheter mm. var jättebra att ha till hands och läsa på lite innan. Tack återigen för en perfekt arrangerad resa, detta är något vi tänker tipsa andra om, och återkommer nog även själva!

Märit, Vetlanda, Sverige

 

2019-07-20 - Irland - Individuell Resa

En annan underbar resa med Vespucci Tours i Irland (den tredje efter Skottland och de baltiska länderna). Alltid samma tillfredsställelse för organisationen, kvaliteten på de föreslagna resvägarna, dokumentationen, balansen mellan alla typer av attraktioner och arrangörens tillgänglighet. Ett utmärkt välkomnande i alla B och B, alltid mycket trevliga värdar. Resplanen är mycket genomtänkt och ger en mycket komplett översikt över Irland.

Jocelyne och Yvan, S:t Ismier, Frankrike

 

2019-06-26 - Irland - Individuell Resa

En mycket trevlig resa med många givande upplevelser. Precis det vi önskade, och lite till. Fantastiskt fint och personligt bemötande av Vespucci Tours. Vi kände oss trygga med vår resa och all information vi fått. Vi är så nöjda och fyllda av upplevelser och intryck! Vi är så imponerade och glada för ert engagemang och er omsorg inför vår resa! Tack!

Berit och Nils, Mölnlycke, Sverige

 

2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa

Utmärkt upptäckten av södra Sverige med olika och ibland överraskande sevärdheter (Ales Stenar och Stenshuvuds nationalpark) och alltid bra bevarade platser - 100% natur! Städerna är också mycket pittoreska och med mycket charm. Fantastiskt boende och stort tack till ägaren Magda. Tack till vår guide Chris för hans professionalism, hans vänlighet, hans detaljerade förklaringar och hans tålamod.

Danielle, Blaye, Frankrike

 

2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa

En originell och mångfaldig resa till Skåne: destinationer, städer, midsommar med ett ögonblick av gemytlighet och intimitet med svenskarna, den magnifika Ales Stenar, ... Kort: en upplevelse på hög kvalitet! Vilda och oförstörda platser utanför massturism. Tack till Chris för hans tillgänglighet, hans kunskaper och hans vänlighet under denna soliga vistelse.

Patrick, Blaye, Frankrike

  

2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa

Mycket trevlig resa. Vår guide och chaufför Chris var alltid i gott humör och brydde sig inte om att förklara sevärdheterna och visa städerna. Vackert hotell också.

Carmen, Clemency, Luxemburg

 

2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa

Fantastisk resa. Tack för allt!

Arielle och Claude, Bryssel, Belgien

 

2019-06-13 - Irland - Individuell Resa

Resan var fantastisk! Bra förslag, planering och dokumentation. Jag som resenär, kan välja ut vart jag vill åka och vad jag vill titta på. Suveränt! Bra och mysiga boenden med härliga och positiva värdar/personal. Vi blev alltid väl bemötta och omhändertagna. Resan var mycket varierande vad gäller natur och kultur med en mångfald av förslag att välja mellan samt en bra och omfångsrik information att ta del av. Också bra information om olika restauranger att gå till. Bättre information och organisation får man nog leta efter. Helt fantastiskt! Vi är så nöjda och kommer med glädje och lätthet att rekommendera er vidare till vänner och bekanta. Två mycket nöjda Irlandsresenärer.

Barbro och Peter, Norrköping, Sverige

 

2019-06-09 - Irland - Guidad Resa

Magnifik resa som kombinerar kulturella aspekter, natursköna landskap och trevliga promenader utanför de vanliga turistvägarna. Irländarna är sympatiska och trevliga utan att glömma de många färdigheterna av vår guide Chris: kunskap, bilkörning och alltid leende och med mycket tålamod.

Catherine och Pierre, Longwy, Frankrike

 

2019-06-09 - Irland - Guidad Resa

Resan med minibuss ger tillgång till mycket vilda platser, omöjligt med en storbuss. Allt är lättare med 8 personer: restauranger, inträde, boende. Typiska logi, mycket vänlig grupp, mycket trevlig och professionell guide.

Josiane och Jacques, Francheville, Frankrike

 

2019-06-09 - Irland - Guidad Resa

En autentisk resa på Irland. Kloster, herrgårdar, slott, klippor, sjöar, dalar, trädgårdar är alla en del av det här landets skönhet och historia. Trots det blåsiga vädret uppskattar vi modet, leendet och vänligheten av Irländerna. Irländsk mat är utmärkt när du väljer färsk fisk. Att resa med en lite grupp är det bästa valet att upptäcka Irland.

Sieu Linh och Daniel, Paris, Frankrike

 

2019-06-01 - Skottland - Individuell Resa

En perfekt organiserad resa av Vespucci Tours som möjliggjorde en fantastisk vecka i Skottland. Vi rekommenderar Vespucci Tours 1000%.

Cécile och David, Tauves, Frankrike

 

2019-05-25 - Baltikum - Individuell Resa

Vi är mycket nöjda med vår resa till de baltiska staterna. Vi följde era råd och förslag, vi stötte inte på några problem. Mycket bra hotell, vackra nationalparker och huvudstäder med ett fantastiskt kulturarv. Extravistelsen i Helsingfors var ett bra förslag.

Francoise och Ramuntxo, Urrugne, Frankrike

 

2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa

Kom och upplev Vespucci Tours, det är fantastiskt. Mycket nöjd med den här veckan, mycket diversifierade och välbalanserade resa med slott, byar, natur, landskap. Vi hade även bra väder.

Francoise, Lyon, Frankrike

 

2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa

Mycket trevlig resa, välorganiserad och mycket professionell. Jag rekommenderar Vespucci Tours utan tveckan. Och dessutom 8 dagar med vackert väder i mitten av maj.

Guy, Cassis, Frankrike

 

2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa

Denna typ av resa i en lite grupp med bara 8 resenärer är det bästa sättet att upptäcka Skottland.

Annie, Cassis, Frankrike

 

2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa

Tack Chris för denna oförglömliga Skottlandstur! Mycket bra tidshantering. Vi skulle inte ha sett så mycket om vi skulle ha gjort det ensam.

Maryvonne, Lyon, Frankrike

 

2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa

Mycket trevlig resa i en mycket avslappnad atmosfär. Jag uppskattade verkligen uppmärksamheten till gruppmedlemmarna, guidens humör och hans ärlighet: måltider som inte konsumeras återbetalades.

Monique, Lyon, Frankrike

 

2019-05-15 - Skottland - Individuell Resa

En mycket välbalanserad resa med tid för att se Skottlands historia i en fantastisk miljö med gammalt och nytt. Med Slott och katedraler invävda i omväxlande natur med höga berg och härliga sjöar längs vår väg. Våra dagar på Skye gav oss space och ett lugn med många fina vandringstimmar. En upplevelse att ha fyra årstider på en dag i Skottlands högländet.

Birgitta och Thomas, Mönsterås, Sverige


2019-05-04 - Skottland - Guidad Resa

Vi har fått uppleva Skottland med dess underbara natur och kultur, slott och ruiner och mycket mer. Resan var mycket välplanerad och vår kunniga och trevliga guide Chris, som hela tiden ger det där lille extra vid alla tillfällen. Trevlig och lättsam guide med glimten i ögat. Vi kan varmt rekommendera en resa med Vespucci Tours och som vi själva gärna vill göra om inom en snar framtid.

Ulla, Yvonne, Marie, Göteborg, Sverige

 

2019-04-23 - Irland - Individuell Resa

Vi är så tacksamma för er fina planering, vi har sett så mycket vackert på Irland.

Ann-Cristin och Martin, Lidköping, Sverige

 

2019-04-23 - Irland - Individuell Resa

Tack så mycket för att ni hjälpte oss att anordna vår fina resa på Irland. Fortsätt i samma stil så kommer kunderna att vara nöjda.

Per-Ivar, Lidköping, Sverige

 

2019-04-12 - Andalusien - Guidad Resa

Jättebra typ av resor i en smågrupp. Panoramavägar och sevärdheter utanför det vanliga.

Annie och Daniel, Toulon, Frankrike

 

2018-10-16 - Andalusien - Individuell Resa

En fantastisk resa med många upplevelser och mycket välorganiserad. Vi hade inga dåliga överraskningar, allt gick som planerat. Programmet var mycket tätt och motsvarade. Precis som vi ville ha det. Ett utmärkt urval av hotell, väl genomtänkta och välorganiserade steg. Vi rekommenderar denna resa till alla och vi ska boka ett nytt äventyr med Vespucci Tours.

Chantal et Richard, Auenheim, Frankrike

 

 

2018-10-13 - Andalusien - Individuell Resa

Mycket trevlig resa, utmärkt organisation, spännande förslag till utflyktsmål och restaurang.

Paulette och Tibert, Hoenheim, Frankrike

 

 

2018-10-07 - Alsace - Guidad Resa

Mycket omväxlande och innehållsrikt program. Professionell ledning.

Agneta och Kjell-Åke, Lund, Sverige

 

2018-10-07 - Alsace - Guidad Resa

Bästa sättet att lära känna och uppleva Alsace: en resa med Vespucci Tours.

Karin och Skotte, Malmö, Sverige

 

2018-10-07 - Alsace - Guidad Resa

Den här resan kan vi rekommendera och verkligen mena det.

Barbro och Jan-Olof, Malmö, Sverige

 

2018-09-23 - Irland - Guidad Resa

Detta var vår andra resa arrangerad av Vespucci Tours och vi är lika imponerad denna gång av det professionella genomförandet av resan. Allt är väl förbered och mycket välorganiserad. Mycket bra information före och under resan. 

Bernt och Anita, Bålsta, Sverige

  

2018-09-23 - Irland - Guidad Resa

Fantastisk resa. Himmelska vyer.

Anneli och Ronny, Hästveda, Sverige

 

2018-09-23 - Irland - Guidad Resa

En underbar vistelse på vilken vi kunde njuta av vackra landskap och historiska sevärdheter i Irland. Mycket prpfessionel guide som översatt allt till vårt språk. Mycket bra organisation. Att rekommendera! 

Annie, Paris, Frankrike

 

2018-09-23 - Irland - Guidad Resa

Utmärkt resa till Irland med en mycket professionell guide, tillgänglig och trevlig. Att rekommendera.

Gérard, Paris, Frankrike

 

2018-09-01 - Skottland - Individuell Resa

Vi är väldigt nöjda med resan och den variation som resan innebär. Vi tycker om att ströva omkring på egen hand, men ändå ha vissa fasta punkter (boenden). I efterhand skulle vi velat ha mer tid i Edinburgh. Dokumentationen var väldigt bra. Vi gillar kartor och tyckte det var jättebra att få en detaljerad karta i förväg.

Göran och Eva, Alvesta, Sverige

 

2018-09-01 - Skåne - Guidad Resa

En vacker upptäckt av södra Sverige och sina städer, hamnar, sköna stränder... Skånes natur har ett exceptionellt bevarade skönhet. Vi stannade sju nätter på ett charmigt och fantastiskt hotell.

Severine och Nicolas, Pierrefitte, Frankrike

 

2018-09-01 - Skåne - Guidad Resa

En trevlig resa med en sympatisk guide. Maten på hotellet vi stannade var utmärkt.

Michelle och Pierre, Villemagne, Frankrike

 

2018-08-31 - Skottland - Individuell Resa

Mycket bra info. Väldigt snabbt att svara på frågor.

Agneta och Marie, Sölvesborg, Sverige

 

2018-08-26 - Irland - Individuell Resa

En väldigt bra kommunikation inför resan och en fin reseplanering. Vi fick allt vi önskade: natur, historia, kultur och trevliga boenden, några stack ut särskilt med gästfrihet och omtänksamhet utöver det förväntade. Tack också för restaurangtipsen!

Anders och Ingegerd, Stockholm, Sverige

 

2018-08-21 - Irland - Individuell Resa

Mycket bra organisation och utmärkt stöd under resan av Vespucci Tour när man behöver. 

Veronique och Eric, Saint Maxime, Frankrike

 

2018-08-18 - Skottland - Individuell Resa

Vi vill tacka er för denna utmärkta vistelse i Skottland tack vare er organisation samt era fantastiska informationer ni har gett oss. Allt var verkligen perfekt.

Christine och Robert, Bordeaux, Frankrike

 

2018-08-14 - Baltikum - Individuell Resa

Välorganiserad och balanserad rundresa från en mycket professionell resebyrå. Alltid tillgänglig för alla frågor, inklusive under resan. Vi rekommenderar!

Marie-Pierre, Valence, Frankrike

 

2018-08-02 - Baltikum - Individuell Resa

Vår andra resa med Vespucci Tours och igen välorganiserad med mycket självständighet. Alla tre baltiska länder är vackra. Förslag på turer och sevärdheter var fantastiska och välbalanserade.

Jocelyne och Yvan, Saint Ismer, Frankrike

 

2018-07-19 - Island - Individuell Resa

Total tillfredsställelse med denna familjeresa till Island. En fantastisk flexibilitet av Vespucci Tours för att anpassa resan, en utmärkt dokumentation och särskilt en tillgänglighet och en permanent uppmärksamhet (snabba lösningar av små bekymmer på platsen, ombordstigningskort som väntar på oss på hotellet ...)

Eric, Liege, Belgien

 

2018-07-18 - Baltikum - Individuell Resa

Vi har rest nu andra gången med Vespucci Tours och vi är helt nöjda med alla tjänster: resplan, resväg, boende av utmärkt kvalitet, total säkerhet med hyrbilen. Allt är gjort med stor omsorg. Tack till Vespucci-teamet!

Gerard och Nicole, Trets, Frankrike

 

2018-07-18 - Island - Individuell Resa

Resan till Island, förutom några detaljer, kunde ha inte varit bättre. Vi uppskattar speciellt professionalismen och tillgängligheten av Här Laroche och detta sedan 3 resor: Baltikum, Irland och Island

Antoine och Armande, Rasteau, Frankrike

 

2018-06-15 – Skottland - Individuell Resa

Vår 3:e resa med Vespucci Tours och igen välorganiserad! Fantastisk och magisk resa till Skottland. Hotell och B&B var alla bekväma, fantastiska förslag om attraktioner och sevärdheter. En utmärkt resa till ett vackert Skottland tack vare professionalismen av Vespucci Tours. Man får en riktig uppföljning även när dina flygningar annulleras. Tack Chris!

Carole och Philippe, Bryssel, Belgien

 

2018-06-15 – Skottland - Individuell Resa

Välorganiserad rundtur med fina landskap och historiska sevärdheter. Bra val av hotell.

Geneviève och Gérard, Genouille, Frankrike

 

2018-06-11 – Skottland - Guidad Resa

En resa utanför det vanliga turistspårett, lugnt och perfekt för att absorbera skönheten av Skottland. Med Chris är allt möjligt, han gillar att glädja sina resenärer.

Sylvie och Christophe, Carro, Frankrike

 

2018-06-11 – Skottland - Guidad Resa

Utmärkt resa. Ett stort tack till vår guide som har projicerat oss i tid tack vare Skottlands historiska kultur. Vi besökte många platser: slott, palats, fiskebyar... alltid med vår kunniga guide. Bravo för valet av restauranger och hotell. Vi rekommenderar starkt denna resa.

Chantal och Jacques, Marseille, Frankrike

 

2018-06-11 – Skottland - Guidad Resa

Det var vår andra resa med Vespucci Tours och allt var perfekt, även vädret. Chris är en hjälpsam och kunnig guide, alltid redo att hitta en lösning om han behöver det. Tack igen för dessa två vackra resor.

Christine et Corinne, Chateau Arnoux, Frankrike

 

2018-06-11 – Skottland - Guidad Resa

En veckas resa gjorde det möjligt för mig att upptäcka detta vackra land som är Skottland. Jag först upptäckte östkusten genom att korsa små typiska fiskebyar, då blev jag fascinerad av den vilda skönheten av höglandet med sina magiska slott och sjöar så stora och imponerande, och fina städer som Oban, St.Andrews och Inveraray. Jag är glad över min skotska resa och jag kommer tillbaka med massor av underbara minnen i mitt huvud.

Nadine, Haute-Alpes, Frankrke

 

2018-06-11 – Skottland - Guidad Resa

En fin resa för att upptäcka Skottlands charm från öst till väst med varierade landskap, historia, slott av olika karaktärer, lokal ekonomi, byar...

Nicole, Haute-Alpes, Frankrike

 

2018-06-05 - Irland - Individuell Resa

Allting innan avresa var utmärkt. Mycket bra boende och förslagna utflyktsmål. Det blev för mycket bilkörning, men vi var mycket nöjda med vår resa.

Viveka och Göran, Gotland, Sverige

 

2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa

Denna resa var som ett möte kring en utmärkt måltid, med en underbar guide. Tack Chris.

Michèle och Yvon, Pézenas, Frankrike

 

2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa

Mycket intressant resa till Böhmen med en mycket trevlig liten grupp och en utmärkt guide.

Annie och Remi, Le Havre, Frankrike

2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa

Som tidigare nämnts har denna resa fascinerat oss av olika landskap, städer med olika arkitekturer som Telc, Cesky Krumlov, Marienbad och utan att glömma byn Holasovice och även de olika slott som transporterar oss till en annan era. Jag rekommenderar denna resa full av underbara överraskningar. Tack till guiden Chris.

Michel, Paris, Frankrike

 

2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa

En välbalanserad rundresa med en väl studerad historisk utveckling från början till slut. Intressanta små städer och landsbygd, magnifika slott och fantastiska spa-städer. Att resa i en liten grupp med varm och vänlig atmosfär har varit särskilt uppskattad.

Dominique och Richard, Bessancourt, Frankrike 

 

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa

En fantastisk resa till mindre kända sevärdheter. Välplanerad. Vår reseguide Chris var professionell, tillmötesgående och kunnig. Tack för en trevlig resa!

Patrick, Bordeaux, Frankrike

 

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa

En dedikerad, kunnig, uppmärksam och professionell guide. Jag skulle lita på honom för en annan resa.

Muriel, Bordeaux, Frankrike

 

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa

En mycket komplett och välorganiserade resa med ett utmärkt och originellt urval av boende och restauranger. En stor mångfald av kulturella besöksmål, framför allt Flamencokvällen och Viana-patios.

Danielle och Patrick, Bordeaux, Frankrike

 

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa

En resa du inte får missas. Upptäck ett litet annorlunda Andalusien. Bra anpassat till alla resenärer.

Marie-Josée och Guy, Bordeaux, Frankrike

 

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa

Utmärkt resa. Välorganiserad och en flexibel guide.

Beatrice och Gilles, Paris, Frankrike

 

2018-05-18 - Irland - Individuell Resa

Utmärkt organisation. Vespucci Tours var alltid tillgängligt när det behövs (platt däck). Trevliga boende. Inget regn i Maj. Vi var mycket glada.

Suzanne et Paul, Ile-sur-la-Sorgue, Frankrike

 

2018-05-06 - Irland - Guidad Resa

Om du gillar att resa utanför vanliga turistspår och i en små grupp, bo i charmiga B&Bs, så är Vespucci Tours perfekt för dig. Guiden Chris lyssnar på dig och stannar var som helst för natursköna utsiktsplatser.

Izabella, Nice, Frankrike

 

2018-05-06 - Irland - Guidad Resa

Resan var perfekt. Historiska utflykter ger dig ett bra intryckt av den tumultösa medeltiden och Irlands politiska och religiösa konflikter.

Sidonie och Albert, Luxemburg

 

2018-05-06 - Irland - Guidad Resa

Utmärkt resa till ett underbart land för resenärer som älskar naturen. Boende i typiska irländska familjehotell.

Marthe och Roland, Luxemburg

 

2018-04-26 - Skottland - Individuell Resa

Mycket trevlig resa! Inga obehagliga överraskningar. En välplanerad resa med mycket frihet att välja olika sevärdheter mellan varje etapp. Intressanta besöksrekommendationer från Vespucci Tours. Att rekommendera!

Marie och Franck, Saulon, Frankrike

 

2018-04-18 - Skottland - Individuell Resa

Välplanerad resa med valmöjligheter vad gäller aktiviteterna under resan. Mycket bra dokumentation. Allt klaffade enligt plan. Bra bemötande när jag ringde och frågade allmänt. Fick efter samtalet förslag på resa som passade oss. Ni var snabba att svara på alla frågor inför resan.

Maria, Trollhättan, Sverige

 

2018-03-14 - Andalusien - Individuell Resa

En seriös resebyrå. Jag uppskattade verkligen de snabba svaren (även under helgen!!!) av vår kontakt och hans råd om alla sevärdheter. Resebyrån alltid tog hand om oss och det är exakt vad man behöver under en bilresa.

Corinne, Longroy, Frankrike

 

2018-02-26 - Mexiko - Individuell Resa

Det var vår 4 resa med Vespucci Tours och igen inga dåliga överraskningar. En resa anpassad efter våra behov och regioner vi ville upptäcka med en stor mångfald. Vår resa på Yucatan halvön har inte avvikit från denna regel: kultur och avkoppling är på rendezvous! En personlig och individuell organisation (charmiga hotell, flera aktiviteter, bra balans mellan kultur, upplevelser och avkoppling). En mycket trevlig resa!

Maguy et Michel, Douvres, Frankrike

 

2017-10-23 - Andalusien - Individuell Resa

Vi är mycket nöjda med organisationen av vår rundresa i Andalusien. Vi kan bara rekommendera Vespucci Tours. Bra valuta för pengarna.

Eve et Charles, Saint-Denis, Frankrike

 

2017-10-15 - Toscana - Guidad Resa

En intensiv vecka med många positiva upplevelser i ett lugnt och avslappnat tempo. En service-minded guide med mycket humor. Många attraktioner utanför typiska turistmål, t.ex. vinprovning, kloster, små byar.

Inger och Gert, Staffanstorp, Sverige

 

2017-10-15 - Toscana - Guidad Resa

En fantastisk kulturrundresa i Toscana med många trevliga upplevelser. Vi kan varmt rekommendera denna resa. Trevligt att Chris tog tid att komma hem till oss och berätta. Absolut valuta för pengarna!

Birgitta och Ingemar, Löddeköpinge, Sverige

 

2017-10-15 - Toscana - Guidad Resa

En fantastisk upplevelse i Toscana, kunnig guide och välplanerad resa utan turistfällor.

Kerstin och Lars-Christer, Lund, Sverige

 

2017-10-12 - Baltikum - Individuell Resa

Vi tackar Chris Laroche och Vespucci Tours för en underbar resa. Vi var mycket väl underrättad under hela förberedelsen och resan. Vi bodde på idylliska och charmiga boende med fantastiska läge. Ett hälsoproblem tvingade oss att flytta resan till en annan månad, men tack vare Vespucci Tours flexibilitet och reaktivitet kunde vi uppleva den magnifika resan lite senare. Ett stort tack.

Celine och Christophe, Saint-Martin-La-Pallu, Frankrike

 

2017-10-10 - Skottland - Guidad Resa

En mycket trevlig resa med många fantastiska upplevelser. Chris guidade oss på ett mycket proffsig sätt - otroligt historiskt och kulturellt kunnig! Dessutom var Chris väldigt "serviceminded" och försökte på alla vis tillmötesgå våra önskemål. Vacker och vild natur, slott och ruiner men också väl valda restauranger med god mat, trevliga boenden, duktig chaufför och trevligt ressällskap - vad mer kan man önska? Ett extra tack till Chris från oss då vi fick möjlighet att förlänga den ordinarie resan så vi fick komma till Isle of Skye.

Gundela och Bo, Gotland, Sverige

 

2017-09-24 - Irland - Individuell Resa

Vi är supernöjda med hela upplägget och planeringen av vår resa. Allt flöt smidigt och enkelt. Våra B&B’s var av varierande standard, men genomgående rena och fina, och värdarna var trevliga och tillmötesgående. Reseplaneringen var också välgenomtänkt och intressant. En helt och hållet lysande upplevelse! Ni erbjöd en bra mix av planerad resa och frihet att göra vad man vill under tiden tack vare mixen av förbokade biljetter och egen hyrbil! Precis vad vi eftersökte.

Patrick, Huskvarna, Sverige

 

2017-09-16 - Alsace - Guidad Resa

Vilken utmärkt resa i Alsace! Fantastiska upplevelser och en stor mångfald av byar, vingårdar och historiska sevärdheter. Bra valuta för pengarna.

Birgitta och Lars, Göteborg, Sverige

 

2017-09-16 - Alsace - Guidad Resa

Trevlig resa med en duktig guide. Rekommenderas varmt.

Ulla, Falkenberg, Sverige

 

2017-09-16 - Alsace - Guidad Resa

En mycket fin resa med många intressanta sevärdheter. Promenaden genom vingårdar och byar med 4 olika vinprovningar var jättetrevlig. Hjälpsam och uppmärksam guide.

Per, Varberg, Sverige

 

2017-08-18 - Skottland - Individuell Resa

En intensiv resa rik på upplevelser och vackra vandringar. Organisationen var perfekt och tack vare dokumentationen kunde vi upptäcka det mesta. Vi har kommit hem med fantastiska minnen!

Joelle och Marc, Rambouillet, Frankrike

 

2017-08-17 - Skottland - Individuell Resa

Utmärkt resa, mycket diversifierad, fantastisk resedokumentation.

Martine och Jacques, Vorey, Frankrike

 

2017-08-10 - Skottland - Individuell Resa

Tusentack för en fantastisk resa till Skottland. Tack för att ni ordnade en snabb och smidig paketlösning med många fina sevärdheter och upplevelser.

Jenny och Ronny, Bunkeflostrand, Sverige

 

2017-08-06 - Tjeckien - Individuell Resa

Åkte för andra året i rad med Vespucci Tours och vi är åter mycket nöjda. Man erbjuds mycket bra service och en dag-för-dag resedokumentation där resans sevärdheter beskrivs och där avstånd mellan boende och sevärdheter är tidsangivna. Dagarna är bra tidsplanerade. Boende, biljetter och inträden är förbetalda och förbokade, vilket är väldigt bekvämt. Vi kan varmt rekommendera Vespucci Tours.

Åsa och Mats, Bara, Sverige

 

2017-08-03 - Baltikum - Individuell Resa

Vår resa till Baltikum var perfekt organiserat, inga bekymmer. Mycket god kontakt innan vi lämnade, snabba svar och kontakt via e-post var utmärkt. Vi hade några drömboende i olika slott. Stort tack! Vi håller ett mycket gott minne.

Catherine och Denis, Colombes, Frankrike

 

2017-08-02 - Baltikum - Individuell Resa

Fantastisk resa enligt våra önskemål. Rekommenderas!

Maguy och Michel, Douvres, Frankrike

 

2017-07-30 - Skottland - Individuell Resa

Vacker resa med hög tjänstekvalitet. Omfattande dokumentation och relevanta förslag. Bra valuta för pengarna och snabba svar på frågor. Tack så mycket!

Catherine och Claude, Metz, Frankrike

 

2017-07-29 - Skottland - Individuell Resa

Vi har haft en trevlig resa med många upplevelser. Bara att köra på vägarna var en upplevelse för sig. Det bästa att resa med Vespucci Tours var att inte behöva boka hotell och bil. Utan det var bara att sätta sig i bilen och köra.

Sara och Joel, Östersund, Sverige

 

2017-07-14 - Skottland - Individuell Resa

Mycket trevlig, skön och väl organiserad resa. Stort tack!

Jocelyne och Yvan, Saint-Ismier, Frankrike

 

2017-07-04 - Sverige - Individuell Resa

Vår rundresa i Sverige var fantastisk och välorganiserad med utmärkta vistelser i herrgårdar och slott. Stort tack till Vespucci Tours.

Linda, Schouweiler, Luxemburg

 

2017-06-29 - Island - Individuell Resa

Vi är mycket nöjda med vår resa, fantastiska upptäckter i ett land med en underbar natur. Organisationen, utflykterna, allt var bra.

Geneviève och Gerard, Genouille, Frankrike

 

2017-06-27 - Island - Individuell Resa

En vacker resa, välorganiserad och smidigt. Stort tack till Chris från Vespucci Tours. Fantastisk valuta för pengarna.

Carol, Ohain, Belgien

 

2017-06-17 - Skottland - Individuell Resa

Jag vill tacka er för organisationen av vår Skottland-rundresa. Vi är mycket nöjda med vår semester. Vi blev mycket väl mottagna i de olika boende, alla planerade besök var mycket intressanta, särskilt privat rundtur på destilleriet som var på franska. Tack igen för denna resa och vi kommer att kontakta er igen för en annan resa.

Sylvie, Saint-Galmier, France

 

2017-06-17 - Irland - Individuell Resa

Vill bara tacka för en väldigt bra planerad resa! Allt fungerade utmärkt och vi har fått se mycket av Irland. Via är jättenöjda med resan.

Pia och Johan, Öckerö, Sverige

 

2017-06-13 - Skåne - Guidad Resa

En vacker och oväntade upptäckten av Sverige, fantastiska landskap, imponerande slott och perfekt hotell- och restauranger. En drömsemester!

Dominque och Richard, Bessancourt, Frankrike


2017-06-13 - Skåne - Guidad Resa

Vi gillade redan vår första resa i Toscana med Vespucci Tours och den i Sverige (Skåne) behövs verkligen behövs att upptäcka! Skogar, sjöar, slott, städer... allt har förtrollat ​​oss. Hotell Vita Hästen i Hästveda där vi bodde är också en utmärkt plats där man känner sig välkommen och får fantastisk mat.

Christine och Michel, Normanville, Frankrike

 

2017-06-13 - Skåne - Guidad Resa

Det var nu vår tredje resa med Vespucci Tours och som vanligt har vi haft en fantastisk semester.

Monique och Charles, Liège, Belgien

 

2017-06-12 - Skottland - Individuell Resa

Vi vill tacka för en mycket fin resa som ni planerat mycket väl. Vi är supernöjda med arrangemanget. Så mycket material, kartor, häften och bok har vi aldrig fått. Allt har fungerat perfekt och vi har gjort så mycket (8-sidig diarie) att vi måste nu ta semester för att vila upp oss. Ni skrev något om Vespucci Tours - Turning Journeys into Memories och det stämmer fint.

Britt-Marie och Jorge, Malmö, Sverige

 

2017-06-10 - Skottland - Individuell Resa

Tack för ett trevligt arrangemang av min resa. Med det förarbete som ni gjort om förhandsinformation om förslag till sevärdheter och vägval kom jag väl förbered till Skottland. Boendet har varit av bästa kvalitet såväl hotel som BB. Det har varit rent och prydligt där jag bott. Frukosten har varit av hög kvalitet på alla ställena. Ert förhandsarbete på sevärdheter har varit bra och jag har fått se och uppleva mer än om jag skulle planerat resan själv. Det svåra har varit hos mig själv för att begränsa mig så att tiden har räckt till. Jag kan bara ge er det högsta betyg för resan och jag kommer att återkomma till er för att göra andra resor som ni har på programmet.

Sonne, Allerum, Sverige

 

2017-06-09 - Sverige - Individuell Resa

Resebyrån var alltid tillgänglig och organiserade en fantastisk resa trotts våra rörelsehinder. Tack igen!

Corinne och Christine, Chateau Arnoux, Frankrike

 

2017-05-30 - Baltikum - Guidad Resa

En fantastisk resa tack vore vår guide Chris som var mycket professionell, med mycket humor och stor kunskap om Estland och Lettland. Utmärkt val av boende och restauranger. Jättebra valuta för pengarna.

Monique, Luxemburg

 

2017-05-30 - Baltikum - Guidad Resa

Utmärkt resa. Mycket varierande. Unik kvalitet. Bra val av besöksmål, boende och restauranger. Perfekt från början till slut.

Marie-Severine, Paris, Frankrike

 

2017-05-30 - Baltikum - Guidad Resa

Utmärkt resa med en stor mångfald. Boende och restauranger var perfekt.

Nicolas, Paris, Frankrike

 

2017-05-27 - Irland - Individuell Resa

Vi har redan rest förra året med Vespucci till Baltikum och vi blev imponerade av resebyråns kompetens som leds av Chris Laroche. Resan till Irland var perfekt. Vespucci Tours levt igen upp till våra förväntningar.

Antoine och Armande, Rasteau, Frankrike

 

2017-05-19 - Irland - Individuell Resa

Vi upptäckte redan med Vespucci Tours Estland och Lettland och vi var mycket nöjda. Dessutom är vår kontakt Chris mycket bra så vi bokade igen en resa. Den här gången till Irland. Vi var mycket, mycket nöjda med vår resa till Irland. Tack igen för er organisation.

Claudine och Jacques, Brinay, Frankrike

 

2017-05-18 - Irland - Individuell Resa

Tack för den fantastiska resan vi gjorde förra veckan i Irland. Allt var riktigt bra.

Catherine och Laurent, Saint-Bonnet, Frankrike

 

2017-05-17 - Andalusien - Individuell Resa

Tack för att organisera denna resa. Välplacerade hotell, välkomnande och av hög kvalitet. Mycket bekväm hyrbil.

Martine, Saint-Maurice, Frankrike

 

2017-05-14 - Irland - Individuell Resa

Jag bokade redan en resa förra året i Skottland med Vespucci Tours och var mycket nöjd. Attraktivt pris. Vi ska boka igen.

Athena, Schiltigheim, Frankrike

 

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa

En bra resa som kombinerar kulturella sevärdheter, städer, naturens skönhet och den lokala gastronomin. Bra rytm och professionell guide.

Patricia, Paris, Frankrike

 

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa

Härligt diversifierad resa med stadbesök, promenader, vyer, osv. Vår chaufför-guide Chris är riktigt professionell och dynamisk. Underbart soligt väder under hela semestern. Rekommenderas!

Michèle, Pézenas, Frankrike

 

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa

Utmärkt resa med en stor mångfald och sevärdheter utanför massturism. Jag åker hem med underbara minnen.

Claudine, Brunoy, Frankrike

 

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa

En mycket trevlig vistelse i Skottland. Chris, tack för din professionalism och ditt humör. Han lyssnar och visade oss vackra landskap.

Valerie, Paris, Frankrike

 

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa

Mycket bra vistelse. Välorganiserad. Chris är en bra guide som förklarar allt mycket väl.

Sandrine, Paris, Frankrike

 

2017-02-08 - Skottland - Individuell Resa

Hur ska man beskriva vår resa i två ord: exceptionell, fantastisk! Stort tack till Vespucci Tours för att organisera allt! Fortsätt så! Det var en utmärkt planering! Fantastiska resedokument. Tyvärr kunde vi inte upptäcka allt, men det vad vi såg var underbar. Upplevelse med Vespucci Tours att förnya snarast!

Jérémie och Christelle, Maisons Laffitte, Frankrike

 

2016-12-22 - Tjeckien - Individuell Resa

Ett fantastiskt resmål med underbara städer. Jättebra och professionell kundservice och trevlig personal på resebyrån. Rekommenderar vi starkt.

Alain och Anne Marie, Nailloux, Frankrike

 

2016-12-01 - Island - Individuell Resa

Bra valuta för pengarna. Bra planering. Mycket professionell. På annullering av vår aktivitet får vi direkt en alternativ inom en halvtimme. Man känner sig säker att resa med Vespucci Tours.

Francoise, Paris, Frankrike

 

2016-11-25 - Island - Individuell Resa

Mycket väl organiserad rundresa på alla aspekter. Jag gillade också kommunikationen under resan eftersom ibland kunde vi inte delta på en aktivitet på grund av dåliga väder, så Vespucci Tours avbokade aktiviteten och bokade direkt en alternativ. Allt var perfekt. Jag reste redan innan med Vespucci Tours på en Skottland-Rundresa. Jag ska definitiv boka igen och har blint förtroende i Vespucci Tours.

Annie, Vernaison, Frankrike

 

2016-11-05 - Skottland - Individuell Resa

Allt var bra organiserad med omsorg och urval. Bra pris, bra service, mycket snabba svar. Jag litar blint på Vespucci Tours och ska boka igen!

Marie, Narbonne, Frankrike

 

2016-11-02 - Skottland - Individuell Resa

Vi har haft en otroligt minnesvärd rundresa i Skottland, med fantastiska unika upplevelser. Vi har fått se intressanta, spännande och sagolikt vackra miljöer. Vi har lärt oss oerhört mycket om detta vackra land med sin undersköna natur, charmiga kultur, spännande historia och mycket, mycket gästfria folk. Vi har haft en oförglömlig resa och är så nöjda. Tack Vespucci Tours för ert alltid så trevliga bemötande och all hjälp. Skottland har gett mersmak.

Ann-Sophie och Gunnar, Nösund, Sverige

 

2016-10-23 - Skottland Whisky - Guidad Resa

Jättetrevlig resa i egen minibuss med engagerad, kunnig och svensktalande guide! Bra stadsvandring i Edinburgh, kort och informativ med bra urval. Fantasikt väl utvalda boenden. Det kändes personligt. Prisvärd resa med bra guidning. Fått mycket för pengarna.

Charlotte, Ingrid, Lisbeth, Laila, Dan, Bertil, Pelle och Mats, Landskrona, Sverige

 

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa

Vi rekommenderar absolut denna underbara upplevelse. Inte att missa! En mycket professionell guide och chaufför. Ett beklagande är slutet på drömmen om Toscana.

Christine och Michel, Paris, Frankrike

 

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa

En fantastisk upplevelse på alla nivåer. En uppmärksam och professionell guide. Vi rekommenderar resan utan tvekan!

Ghislaine och Paul, Arcachon, Frankrike

 

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa

En mycket intressant rundresa med en stor mångfald. Vi kan bara varmt rekommendera den här resan.

Eliane och Jean-Paul, Thionville, Frankrike

 

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa

En mycket uppmärksam och hjälpsam guide med en stor kunskap om Toscana.

Lydie, Angers, Frankrike

 

2016-10-01 - Toscana - Guidad Resa

En mycket fin resa med många intressanta sevärdheter från olika historiska tidpunkter. Vi har också fått njuta av det underbart vackra landskapet som utgör Toscanaregionen. Var guide Chris är mycket kunnig och delar med sig av sina kunskaper. Han är också mycket vänlig, hjälpsam och "serviceminded".

Ulla, Lund, Sverige

 

2016-10-01 - Toscana - Guidad Resa

Konceptet med 8 personer är mycket bra. Inget väntande, kan ändra resan under tiden. Mycket påläst guide som gjort mycket förarbete.

Agneta, Lund, Sverige

 

2016-09-16 - Andalusien - Individuell Resa

Bra organiserad rundresa med en fantastisk dokumentation. Resplanen innehöll en stor mångfald av städer, natur, historiska sevärdheter och natursköna vita bergsbyar.

Daniel och Mariette, Arlon, Belgien

 

2016-09-13 - Skottland - Individuell Resa

Vi fick en fantastisk resa och upplevelse i Skottland. Vi är djupt imponerade av det engagemang och arbete som är nedlagt i planering och organisation av vår resa. Allt har fungerat ner i minsta detalj under vår resa. Den information och de rekommendationer vi har fått om sevärdheter och matställen etc. har varit mycket värdefulla. Alla boenden har hållit en hög klass. Vi har aldrig upplevt bättre information och dokumentation före en resa som denna gång! Exceptionellt bra! Vi har bara superlativer om vår resa och vi vill på det varmaste rekommendera Vespucci Tours!

Anita och Bernt, Bålsta, Sverige

 

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa

En attraktiv rundresa med en stor mångfald från morgonen till kvällen (historiska sevärdheter, slott, fiskebyar, skeppssättningar, båttur, osv.). En trevlig och alltid tillgänglig guide. Ett fantastiskt val av restauranger.

James, La Haye-Fouassière, Frankrike

 

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa

Vi kan bara rekommendera den här resan till alla som gillar historiska sevärdheter, natursköna landskap och charmiga byar. En jättetrevlig guide och hjälpsam guide med en stor kunskap. Ett utmärkt restaurangval på historiska platser med en fantastisk matmångfald. Ett fantastiskt och charmig boende med sköna interiörer och många detaljer. En excellent rundresa.

Catherine och Pierre, Longwy, Frankrike

 

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa

En fantastisk kulturrundresa i Skåne med många trevliga upplevelser. Guidens kunskap var utmärkt. Tack för en trevlig resa!

Eliane, La Haye-Fouassière, Frankrike

 

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa

Mycket intressant rundresa! Fantastiskt boende. Utmärkt guide. Bra valuta för pengarna.

Arlette et Jean-Claude, Viuz-En-Sallaz, Frankrike

 

2016-09-10 - Baltikum & Stockholm - Individuell Resa

Vi hade en utmärkt resa. Tack så mycket!

Josette och Robert, Chatou, Frankrike

 

2016-09-03 - Irland - Individuell Resa

Vi kände oss mycket säkert under resan med Vespucci Tours. Fantastisk Dokumentation. Bra värde för pengarna. Kan vi absolut rekommendera!

Eveline, Carcassonne, Frankrike

 

2016-09-01 - Irland - Individuell Resa

Jag vill tacka för en fantastisk Irlandsresa och är supernöjd. Har varit en fantastisk upplevelse och kommer rekommendera Vespucci Tours till mina vänner och familj och kommer säkert höra av mig igen för nya resor och äventyr.

Mathias, Göteborg, Sverige

 

2016-08-22 - Baltikum - Individuell Resa

Ett bra balanserat reseprogram. Välorganiserad rundtur genom 3 länder. Under två veckor får man en fantastisk inblick på de tre baltiska länderna. Bra och snabb respons på frågor.

Christine och Francois, Palaiseau, Frankrike

 

2016-08-17 - Tjeckien - Individuell Resa

Vår rundresa i Tjeckien vår den andra resan med Vespucci Tours och kvaliteten var igen utmärkt. Som första gången gillade vi kontakten innan och under resan och att de anpassade vår resa enligt våra personliga önskemål. Tack vare den fantastiska dokumentationen kunde vi upptäcka många underbara sevärdheter. Vi kan absolut rekommendera Vespucci Tours!

Joelle och Marc, Rambouillet, Frankrike

 

2016-08-17 - Irland - Individuell Resa

Vi är väl hemkomna och vill tacka er för en mycket trevlig Irlandsresa. Ett jättebra reseprogram som vi följt nästan till punkt och pricka. Vi är mycket nöjda med all service både före och under resan. Ett stort plus för det välplanerade resedokumentet med upplägg dag för dag med förslag och tips på resrutter och sevärdheter, även utöver de typiska turistmålen. Ett resekoncept som passar oss perfekt, då vi vill se och uppleva saker under vår semester.

Åsa och Mats, Bara, Sverige

 

2016-08-13 - Skottland - Individuell Resa

Vi hade en exceptionell vistelse. Mångfalden av landskap, utmärkt restaurering och fantastiskt urval av attraktioner möjliggjort den fantastiska semestern! Tack för den fantastiska organisationen och insidertips som garanterade oss unika moment.

Brigitte och Pierre, Eupen, Belgien

 

2016-08-06 - Skottland - Individuell Resa

Bra koncept med förbokade B&B/hotell som var en stor hjälp att ha under vår resa i juli/augusti då 99 % av alla B&B som vi såg längs vägen var fulla. Enastående bra personlig support från reseföretaget före och under resan när t.ex. våra färjor var inställda och behövde ombokas! Mycket bra dokumentation med allmän info men även personligt anpassad efter vår planerade rutt. Det var t. ex. tips om intressanta saker/naturscenerier längs vägen och bra restauranger vid respektive ankomstort. De flesta boendena var dock för oss lite för lantligt belägna för att kunna promenera hem efter kvällens middag.

Anita och Kenneth, Karlstad, Sverige

 

2016-08-05 - Baltikum - Individuell Resa

Vi hade en jättetrevlig resa. Mycket väl organiserad av Vespucci Tours. Vi fick en omfattande dokumentation med värdefulla insidertipps och detaljerade beskrivningar av alla sevärdheter. Jag skulle boka igen!

Suzanne, Bryssel, Belgien

 

2016-08-04 - Baltikum - Individuell Resa

Vi hade en fantastisk resa och upptäckte många underbara sevärdheter och regioner. Tack för en jättetrevlig resa!

Lucette och Henri, Jonqières, Frankrike

 

2016-08-01 - Baltikum - Individuell Resa

Vi är tillbaka från vår rundresa i 3 baltiska länder och Helsingfors och ett stort tack till Vespucci Tours för en underbar resa! Våra förväntningar är definitivt uppfyllda. Vi ska boka igen!

Antoine, Rasteau, Frankrike

 

2016-07-25 - Skottland - Individuell Resa

Tack för den utmärkta kvaliteten! Allt gick jättebra. Vi var mycket nöjda med programmet och den detaljerade resplanen samt den stora dokumentationen med vilka vi kunde upptäcka olika aspekter av Skottland och njuta av olika landskap. Den kommenterade vägkartan med alla platser vi ska besöka var fantastiskt. Vi tackar er så mycket för allt!

Séverine, Levallois-Perret, Frankrike

 

2016-07-18 - Irland - Individuell Resa

Ni hade ett bra upplägg med en färdig rutt, boende och bil och med förslag på lämpliga besöksmål. På så sätt fick vi del av den kunskap ni har om landet som vi ville besöka. Tack för ett mycket väl planerat upplägg och för att allt fungerat så väl under våra dagar på Irland.

Vi är mycket nöjda med denna resa.

Maria och Martin, Kungälv, Sverige

 

2016-07-02 - Skottland - Individuell Resa

Vi är mycket nöjda med Skottlandsresan. Allt fungerade bra.

Irene och Lars, Hässleholm, Sverige

 

2016-06-26 - Skottland - Individuell Resa

Vespucci Tours genomtänkta och välplanerade Skottlands-Whiskyrundresa, till och med vädret på topp, gjorde att resan med våra goda vä runt Skottland och på ön Islay blev helt fantastisk från början till slut. Alla de olika B&B kompletterande varandra bra och gav oss en trevlig bredd av olikheter.

Anette och Nils, Vinslöv, Sverige

 

2016-06-16 - Irland - Individuell Resa

Vi hade en fantastisk resa i Irland. Allt var perfekt organiserad!

Angele och Madani, Hopital, Frankrike

 

2016-06-12 - Skottland - Individuell Resa

Vi hade en underbar resa, med många sevärdheter och upplevelser.

Solveig och Sören, Väse, Sverige

 

2016-06-11 - Skottland - Individuell Resa

Vi var helt nöjd med resplanen, besök och val av boende. Vespucci Tours är en jättebra resebyrå med respekt för kundernas önskemål och bra kunskaper i det valda landet. Alla förväntningar överträffades! Vi rekommenderar Vespucci Tours utan tvekan och bokar definitiv igen!

Nicole och Gerard, Trets, Frankrike

 

2016-05-31 - Irland - Guidad Resa

En härlig, prisvärd natur och kulturresa på Irland. Rekommenderas varmt.

Elisabet, Stockholm, Sverige

 

2016-05-29 - Irland - Guidad Resa

En mycket trevlig resa med en guide som känner bra Irland. Han visade oss många okända och dolda platser otillgänglig till vanliga turister. Vi rekommenderar resan 200%!

Nathalie och Fabrice, Paris, Frankrike 

2016-05-29 - Irland - Guidad Resa

En fantastisk resa med många underbara besök och upplevelser.

Monique och Charles, Tilff, Belgien

 

2016-05-18 - Andalusien - Individuell Resa

En välplanerad och välorganiserad resa. Vespucci Tours var uppmärksam och alltid tillgänglig. Gästfrihet av högsta kvalitet. Dokumentation mycket omfattande så det fanns inget problem under resan. En framgång från A till Z!

Séverine och Nicholas, Pierrefitte, Frankrike

 

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa

Mycket trevlig resa, utmärkt värde för pengarna. Mycket trevlig liten grupp. Med vår guide upptäckte vi också mindre kända platserna. Resa är väl genomtänkt och välplanerad. Guiden har mycket bra kunskap om destinationen.

Nadine och Pierre, Ollignies, Belgien

 

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa

En vacker och väl organiserad resa. Tack vår guide, som delade sin kunskap med oss, upptäckte vi underbara platserna.

Rosika, Chambéry, Frankrike

 

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa

En oförglömlig resa genom alla aspekter: besöken, måltider, utsiktsplatserna och erfarenhet av vår guide!

Alexandra, Chambéry, Frankrike

 

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa

Jag drömde om Toscana. Detta är ett vackert område och resan uppfyllde mina förväntningar. Tack till vår guide Chris för allt! Vad bra minnen!

Jean-Robert, Chambéry, Frankrike

 

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa

Mycket trevlig resa, bra stämning med andra resenärer, en fenomenal guide, en hel del kunskap och alltid på bra humör. Bara vackra minnen!

Francoise, Chambéry, Frankrike

 

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa

Bra atmosfär i gruppen tack för gott humör och tillgänglighet av vår guide Chris. Jag gillade också gästfrihet och kommentarerna av Chris. Bra fördelning av besöken. Sevärdheterna är mycket väl presenterade och guiden har en god kunskap om Toscanas historien.

Colette, Lessines, Belgien

 

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa

Mycket bra upptäckten av Toscana med en mycket professionell guide som gör sitt jobb med passion.

Jacques, Lessines, Belgien

 

2016-05-15 - Andalusien - Individuell Resa

Resa mycket väl organiserad, förslag för resa och resvägar från Vespucci Tours var lämpliga och mycket intressanta.

Thierry och Evelyne, Colombes, Frankrike

 

2016-05-08 - Sverige - Guidad Vandringsresa

Varmt välkommen, stor professionalism, de lyssnar alltid på kundens önskemål med en stämning som genljuder som musik.

Jean-Francois och Marie-Josée, Savigny, Frankrike

 

2016-05-03 - Andalusien - Individuell Resa

Vi älskade denna resa som var mycket väl organiserad av Vespucci Tours. Tours Vespucci var alltid tillgänglig och anpassade erbjudande enligt våra önskemål. Dokumentation, kartor och guidebok som vi fick före resa var mycket hjälpsamma. De små hotellen, vi bodde, var nästan perfekta. Tusen tack en gång till och vi ses kanske på nästa resa med Vespucci Tours nästa vår!

Corinne och Elsa, Saint-Hilarion, Frankrike

 

2016-04-28 - Skottland - Guidad Resa

En mycket bra organiserad och genomförd resa. Den hade allt man kan tänka sig på: en whisky-, slott- och naturresa.

Bengt-Anders, Hästveda, Sverige

 

2016-04-20 - Skottland - Individuel Resa

Vi hade en bra tid i Skottland med bra väder. Resan var som en dröm. Hela upplevelsen var fantastisk. Tack för allt och vi ska definitiv resa igen med Vespucci Tours.

Athena, Marseille, Frankrike

 

2016-04-20 - Skottland - Guidad Resa

Mycket duktig guide. Helt underbar natur. Skönt att ha en chaufför som kör, man kommer verkligen till vackra ställen. Bra boenden och mat. Kan tänka mej att göra det igen.

Anneli, Hästveda, Sverige

 

2016-04-20 - Skottland - Guidad Resa

Bra guide. Proffs! Fantastiska utsiktsplatser!

Ronny, Hästveda, Sverige

 

2016-04-20 - Skottland - Guidad Resa

En mycket trevlig och välplanerad resa.

Mats, Hästveda, Sverige

 

2016-04-19 - Irland - Individuell Resa

Mycket trevlig resa och bra organisation. Hög standard som på alla resor vi gjorde med Vespucci Tours.

Anne och Jean, Erezée, Belgien

 

2016-02-28 - Andalusien - Individuell Resa

En underbar resa till Andalusien med frihet att utforska olika platser. Utmärkt kommunikation före och under vistelsen. En mycket detaljerad dokumentation med många tipps och ytterligare attraktioner. Fina boende!

Anders, Helsingborg, Sverige

 

2015-11-03 - Baltikum - Individuell Resa

Mycket bra organiserad rundresa med olika sevärdheter okänt till andra turister. Tack för att svara alltid så snabbt till våra frågor!

Marie-Christine, Vierzon, Frankrike

 

2015-11-03 - Baltikum - Individuell Resa

Mycket lyckad resa. Vi var mycket nöjda. Utmärkt dokumentation med fantastiska sevärdheter och underbara boenden. Bra kvalitet av bilen. Professionell resa och service till ett bra pris. Vi ska resa igen med Vespucci Tours!

Claudine et Jacques, Brinay, Frankrike

 

2015-10-29 - Andalusien - Individuell Resa

Bra organiserad resa med mycket frihet för eget initiativ. Bra resebyrå. Vi är helt nöjda med alla tjänster. Bra värde för ett bra pris.

Emmanuel, Brussieu, Frankrike

 

2015-10-11 - Toscana - Guidad Resa

Bra balanserad resplan med guidade stadsvisningar, besök av bergsbyar och det fantastiska toskanska landskapet. Guiden har haft jättebra kunskaper om landet och historian.

Francoise, Toulouse, Frankrike

 

2015-10-11 - Toscana - Guidad Resa

En mycket intressant resa. Bra valuta för pengarna. Trevlig och professionell guide och alltid tillgänglig.

Jack, Toulouse, Frankrike

 

2015-10-11 - Toscana - Guidad Resa

En vacker rundresa med en fantastisk kombination mellan besök av städer, bergsbyar och naturen. Rundturen i en vänlig atmosfär med en mycket uppmärksam och trevlig guide.

Jacqueline, Saint-Etienne, Frankrike

 

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa

8 fantastiska dager i Toscana med en trevlig och rolig guide med bra kunskaper om regionen. Ett bra urval av restauranger. Med bara 8 resenärer en utmärk atmosfär.

Daniel, Paris, Frankrike

 

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa

Tack för denna utmärk resa! En varierat resa full av historiska skatter och ett vackert landskap. Man ser så mycket med i en lite grupp.

Linh, Paris, Frankrike

 

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa

Underbar resa i Toscana i en typisk toskansk villaboende. En stor Mångfald av sevärdheter. Att resa i en lite grupp var fantastisk. Ett stort tack till vår guide Chris. Han var, alltid uppmärksam,

Martine, Paris, Frankrike

 

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa

Dessa 8 dagar i Toscana var utmärkt! Chris, vår guide, var mycket uppmärksam och intresserat i vår välbefinnande. Jag gillade också hans kunskap om regionens historia och hans förklaringar. Hans goda humör och tillgänglighet var ett stort bidrag till atmosfären. Vi ska resa definitiv igen med Vespucci Tours!

Christine, Sète, Frankrike

 

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa

En utmärk vistelse i Toscana. Ett stort tack till vår guide och hans professionalitet, tillgänglighet, vänlighet och perfekt kunskap om Toscana En mycket bra organiserad och balanserad resa.

Jean-Pierre, Sète, Frankrike

 

2015-09-21 - Skottland - Guidad Rundresa

Vilken fantastisk resa! Jag har nog aldrig upplevt så fantastisk resa som var så fint ordnat och där man fick lära sig så mycket och ha så många vackra naturupplevelser. Guiden har gjort ett otroligt jobb och har verkligen gjort allt för att gästerna skall känna sig som hemma. Jag nöjt i fulla dag varenda dag och tänker hela tiden på den fantastiska upplevelsen jag har fått vara med om. Jag rekommendera den varmt.

Anita, Umeå, Sverige

 

2015-09-21 - Skottland - Guidad Rundresa

Vespucci Tours är ett mycket bra reseföretag som med fördel kan anlitas för kulturresor och säkert också för andra resor.

Stig, Västerås, Sverige

 

2015-09-12 - Skottland - Individuell Resa

Utmärkt organisation och mycket bra kommunikation och information innan avresan. Vi tackar för den flexibel och enkel anpassning av resan efter våra önskemål.

Philippe, Peille, Frankrike

 

2015-09-06 - Skåne - Guidad Rundresa

Jag kan bara tacka Vespucci Tours för den omsorgsfulla och kärleksfulla researrangemangen. En fantastisk upplevelse!

Hannelore, München, Tyskland

 

2015-09-06 - Skåne - Guidad Rundresa

Vi var glada och gillade rundresan mycket. Vespucci Tours har en jättehög standard. Guidens kunskap om den svenska och europeiska historien var utmärkt.

Karl, Pullach, Tyskland

 

2015-08-18 - Skottland - Individuell Resa

Mycket trevligt koncept! Utförlig resebeskrivning med en mångfald av utflyktsmål och sevärdheter. Trevligt boende. Lätt att få kontakt med researrangören under resan för eventuella frågor som uppstod.

Annette och Paul, Tyresö, Sverige

 

2015-08-06 - Baltikum - Individuell resa

Vår rundresa i den baltiska länder var utmärkt och resplanen innehöll en stor mångfald av olika sevärdheter. Fantastisk organisation från Vespucci Tours. Vi har underbara minnen av resan och kan rekommendera Vespucci Tours.

Joëlle och Marc, Rambouillet, Frankrike

 

2015-08-04 - Skottland - Individuell resa

Vi visste inte om Vespucci Tours och riskerade därför att boka med de. Kommunikationen och informationen innan resan vår fantastisk så att vi var övertygade att boka vårt skotska äventyr med Vespucci Tours. Under resan har vi haft bara positiva och trevliga överraskningar. Allt var perfekt och motsvarade vår idé att resa. Vi tacker Vespucci Tours för en underbara resa.

Maguy och Michel, Douvres, Frankrike

 

2015-06-22 - Baltikum - Individuell resa

Bravo för organisationen och uppmärksamhet på detaljer. Allt var så väl genomtänkt och bra förberedd. Dokumentationen med tips och speciella sevärdheter var fantastisk och en stor hjälp!

Claudine, Paris, Frankrike

 

2015-06-17 - Skottland - Individuell resa

Utmärkt organisation vilket uppfyllde våra krav. Mycket bra kvalitet och kommunikationshastighet innan resan. Rekommenderas.

Jean, Erezee, Belgien

 

2015-06-01 - Skottland - Guidad rundresa

En fantastisk lite grupp och en guide som var tillgänglig för oss när som helst. Vespucci Tours visade oss Skottland från sin bästa sida, bort från massturismen. Trevliga vandringarna.

Marie-Josée, Frankrike

 

2015-06-01 - Skottland - Guidad rundresa

Bra atmosfär och underhållning. En bra mångfald av kulturella attraktioner och fantastiska landskap. Jag reste ofta med stora grupper, men med denna lilla grupp har jag haft en vänlig och familjär atmosfär. Intressanta kommentarer från guiden om landets historia. Hög flexibilitet av programmet och guiden var jätteuppmärksam. En magnifik vistelse. Skottland är ett fantastiskt land.

Jean-François, Frankrike

 

2015-06-01 - Skottland - Guidad rundresa

Trevlig vecka full av nya upptäckter. Bra kommentarer från guiden och lätt vandringar. Goda måltider.

Arielle, Lennik, Belgien

 

2015-05-25 - Skottland - Guidad rundresa

Fantastiska landskap med färger värda av en målares palett! Skottland är ett paradis för fotografer. Den vänliga och höviska guide (som också var en utmärkt chaufför), leder oss på natursköna vägar, talar och svarar med tålamod på alla frågor om Skottland, landets historia och många slott (ingen vet exakt hur många det finns, men vi besökte massor av dem!). Vi körde aldrig långt till nästa attraktion. Bra boende i typiska bed and breakfasts och goda rätter. Och om vi inte gillade fisk, har vi haft ett val av kött och vegetariska rätter. Vandringar längs sjöar och skogar var utmärkta. För mig var resan perfekt.

Pierre, Longwy, Frankrike

 

2015-05-11 - Toscana - Guidad rundresa

Vi har haft en fantastisk resa med en hög kvalitet och en bra tidsplanering från Vespucci Tours. En hög mångfald av städer. bergsbyar och landskap. Guiden var mycket kompetent, flexibel och uppmärksam. Anmärkningsvärd!

Monique, Liège, Belgien

 

2015-05-11 - Toscana - Guidad rundresa

Resan i samband med våra behov och önskemål. En stor flexibilitet. De olika besök av ovanliga platser var perfekt.

Charles, Everberg, Belgien

 

2015-04-10 - Toscana - Guidad rundresa

Regionens kulturarv och vackra landskap gjort en perfekt semester i Toscana. Guidens humör och kompetens bidrog till den höga kvaliteten på rundresan.

James, La Haye-Fouassière, Frankrike

 

2015-04-10 - Toscana - Guidad rundresa

En mycket trevlig resa till Toscana i en typiska toskansk villa. Upptäckten av städer och byar med ojämförligt kulturarv var fantastisk. Det är mycket trevligt att resa i en liten grupp. Jag gillade flexibiliteten och vänligheten av guiden.

Louisette, Nantes, Frankrike

 

2015-04-10 - Toscana - Guidad rundresa

Jag är mycket glad och nöjd med resan. Guiden var alltid tillgänglig och hjälpsam.

Eliane, La Haye-Fouassière, Frankrike