Kontaktformular

 
 
 
 
 

Om oss


Varför skulle Du resa med Vespucci Tours ?


Som vår namngivare, den kartografen, sjöfararen och äventyrsresande Amerigo Vespucci, drivs vi av en stark passion att upptäcka det okända. Men varför utforskar nya regioner, traditioner och kulturer om man kan inte dela de med likasinnade? Vi älskar därför att dela våra hemliga platser, otillgängliga regioner och fascinerande kulturer med Dig! Vi som researrangör har många års erfarenhet och kan garantera Dig en snabb, kompetent och omfattande service. Vår expertis i Irland, Skottland, Island, Skandinavien, Baltikum, Tjeckien, Frankrike, Italien, Spanien, Portugal och andra länder möjliggör upplevelser utom det vanliga med otillgängliga sevärdheter till konventionella turister. Vi organiserar alla resor själva och köper inga in.


Vi organisar individuella själv-guidade resor som kan ändras enligt Ditt personliga behov. Vi erbjuder också guidade rundresor på svenska med maximal 8 resenärer för att garantera Dig en personlig och omfattande service. Vi köper inga tjänster in och garanterar med våra egna guides samma kvalitet på varje resa i alla våra destinationer. Vi skaffar, utarbetar och utvecklar allt från resplanen, flygbiljetterna, hyrbilen, boenden till sevärdheter och utflykt. Våra dokumentationer garanterar Dig en detaljerad resplan med information om alla sevärdheter, intressanta berättelser, vandringskartor, restaurang- och insidertipps och mycket mer. I alla våra resor ingår 24 timmars / 7 dagar telefonassistans vid problem eller frågor under Din resa.


Du reser eftersom Du vill ha en paus från vardagen. Vad är poängen att åka utomlands om Du inte vill upptäcka något nytt? Du vill uppleva olika människor, olika klimat, olika kulturer. Detsamma gäller för Ditt boende. Alla enhetliga hotellkedjor är till affärsresor, inte semestervistelser. Därför samarbetar vi endast med lokala boende, ett urval av 3 och 4-stjärniga boende som är typiska för varje region.


Dela med oss Din passion och entusiasm att upptäcka världens vackraste och mest fascinerande regioner utanför det vanliga och bokar en resa med oss! Vår yttersta önskan är att ge Dig en unik och fantastisk upplevelse!


Kolla gärna vår resegaranti hos kammarkollegiet.

Managing Director: Chris Laroche


Adress: Mellby Backe 12a, 277 35 Kivik
Telefonnummer: 0451 370 03

E-Mail: info@vespucci-tours.com
Organisationsnummer: 8304016630
Godkänd för F-Skatt

Resevillkor