P1370643
P1370908
england-02b
P1380051
P1370489
P1370659
P1370450
P1370966
P1370560

Bokningsförfråga

England
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

England

Cornwall, Devon, Somerset


Upptäck dramatiska kuster, mäktiga klippor, charmiga fiskebyar och historiska monument på vår 8-dagars rundresa till sydvästra England med sina pittoreska regioner Cornwall, Somerset och Devon. En omfattande dokumentation med en detaljerad resplan, vandringskartor, restaurangtipps, utflyktstips och sevärdheter otillgängliga till vanliga turister ingår i vårt paket. En telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid problem eller frågor under resan ingår i alla våra resor.


I vår resa ingår övernattningar på 3-4 stjärniga Bed & Breakfasts och hotell med en familjär atmosfär och en skotsk eller kontinental frukost. En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i England. Våra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Resan kan bokas för varje dag året runt för ett garanterat pris. Våra resor är utformade att du inte förlorar för mycket tid i bilen. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn eller grupper av minst 3 resenärer. Vi hjälper gärna med flyg till England.

Resplan

Dag 1

Efter överlämningen av hyrbilen kör du genom den mäktiga Cheddar-ravinen. Den lilla byn Cheddar är mest känd för sin osttillverkning. Du fortsätter till den lilla staden Wells som domineras av sin 900 år gammal gotisk katedral, en av de vackraste i Storbritannien. Strosa genomen stadens medeltidsgator, besök biskopspalatset och Englands äldsta rådhuskvarter. Du stannar 1 natt i Somerset.

Dag 2

Du utforskar den karga nationalparken Exmoor, den medeltids byn Dunster med sitt majestätiska slott, flera vattenfall, charmiga fiskebyar och under en fantastisk promenad längs Devons norrakust den spektakulära dalen ”Valley of Rock” med 140 m höga klippor och bisarra stenformationer. Du stannar 1 natt i Devon.

Dag 3

Du fortsätter längs Devons norrakust och upptäcker halvön Hartland med sina spektakulära klippor och olika panoramautsiktsplatser till du anländer i regionen Cornwall där du stannar 4 nätter. Tack vore vår dokumentation upptäcker du sevärdheter och vandringsleder otillgängliga till konventionella resenärer.

Dag 4, 5 & 6

Du utforskar den natursköna provinsen Cornwall, sina spektakulära kuster, dramatiska klippor, natursköna bukter, autentiska fiskebyar, och historiska monument. Strosa genom Mousehole’s medeltidsgator, promenera längs vackra kuster och utforska Mount Saint Michael, en ö som är tillgänglig bara vid lågvatten och domineras av ett medeltidskloster. Vår dokumentation innehåller de mest spektakulära vyer, promenader, trädgårdar och vandringar i Cornwall.

Dag 7 & 8

Du kör igen västerut och passerar nationalparken Dartmoor med sina mytiska träskor, den historiska staden Exeter och genom ett kuperat landskap och Englands ciderhuvudstad ankommer du till den vackra staden Bath. Staden är av romerskt ursprung och grundades redan 50 år efter Kristus. Romarna byggde tempel och bad med varma källor i Bath. Fler av dem är fortfarande tillgängliga. Du stannar sista natten i Somerset.


11.900 kr / person
enkelrumstillägg +70%

8 dagar

Ingående Tjänster

 • 7 nätter på 3-4 stjärniga boende
 • Engelsk frukost
 • Eget badrum
 • Hyrbilklass ekonomi
 • Fria mil
 • Helförsäkring
 • Självriskeliminering
 • Stöldskydd
 • Telefonassistans 24 t / 7 d
 • Omfattande dokumentation med en detajlerad resplan, utflykts- och restaurangtipps, vandringsförslag, information om alla sevärdheter, etc.
 • Väg- och stadskartor
 • Resebok