P1310483
ireland-12b
ireland-04b
0
ireland-05b
ireland-02b
P1290676
ireland-07b
ireland-17b

Bokningsförfråga

Irland - Kompakt
Irland - Väst
Irland - Intensiv
Irland och Nordirland
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Irland

Intensiv


Upplev Irlands spektakulära natur och fascinerande kulturarv på vår 12-dagars rundresa längs ett pittoreskt landskap, majestätiska slott och charmiga fiskebyar. Fri entré till över 10 sevärdheter och en omfattande dokumentation med en detaljerade resplan, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem ingår i vår resa.


I våra resor ingår övernattningar på 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och en irländsk eller kontinental frukost. En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Irland. Våra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Resan kan bokas för varje dag året runt för ett garanterat pris. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 4 resenärer. Våra resor är utformade att du inte förlorar för mycket tid i bilen. Vi hjälper gärna med flyg till Dublin.

Resplan

Dag 1 & 2

Efter överlämningen av hyrbilen upptäcker du Irlands huvudstad Dublin, sitt majestätiska slott, katedralen S:t Patrick och charmiga medeltida gator. På eftermiddagen utforskar du det imponerande palatset Castletown. Du stannar 2 nätter utanför Dublin. 

Dag 3 & 4

Du fortsätter genom nationalparken Wicklow, ett stort bergsområde där du upplever olika sjöar, vattenfall och en klosterstad från 500-talet. På kvällen anländer du till den charmiga medeltidsstaden Kilkenny där du stannar 2 nätter.

Dag 5

Idag upptäcker du flera historiska sevärdheter som Rock of Cashel innan du fortsätter till Kerry-regionen på Irlands västkust. Du stannar 3 nätter i en charmig  by.

Dag 6

Du utforskar den fantastiska "Ring of Kerry" med sina dramatiska klippor, natursköna dalar och charmiga fiskebyar. Tack vare vår dokumentation hittar du sevärdheter otillgängliga till konventionella resenärer som t.ex. flera utsiktsplatser och en 900 år gammal kyrka, bara tillgängligt bara vid lågvatten.

Dag 7

Du upptäcker nationalparken Killarney, en av Irlands finaste herrgårdar, ett mäktigt vattenfall och vackra trädgårdar samt en majestätisk natur i en paradisk dal.

Dag 8

På morgonen upplever du ett av de bäst bevarande slott i Irland innan du utforskar halvön Dingle med sina dramatiska klippor och vackra berg. 

Dag 9 & 10

Du kan välja mellan historiska sevärdheter, båtturer till en gammal vikingaö och spektakulära utsiktsplatser som Moher klipporna innan du fortsätter genom den karga Burren nationalparken till den musikaliska staden Galway. Du upptäcker Galway regionen med sina vackra fiskebyar, natursköna bukter, spektakulära klippor, pittoreska panoramavägar och fantastiska nationalparken Connemara.

Dag 11 & 12

Imponerande sevärdheter som en klosterstad, ett whiskeydestilleri och Irlands mest imponerande palats väntar på dig idag. 


15.500 kr / person
enkelrumstillägg +70%

12 dagar

Ingående Tjänster

 • 11 nätter på 3-4 stjärniga boende
 • Irländsk frukost
 • Eget badrum
 • Hyrbilklass ekonomi
 • Fria mil
 • Helförsäkring
 • Självriskeliminering
 • Stöldskydd
 • Telefonassistans 24 t / 7 d
 • Entrébiljetter 8 slott
 • Entrébiljetter 2 herrgårdar
 • Entrébiljetter 4 kloster
 • Omfattande dokumentation med en detajlerad resplan, utflykts- och restaurangtipps, vandringsförslag, information om alla sevärdheter, etc.

 • Väg- och stadskartor
 • Resebok


"En härlig resa med mycket intryck av Irland. En välplanerad och väl förberedd resa med mycket bra boenden och en enorm gästfrihet vart vi kom. Varje dag var en upplevelse med nya sevärdheter och god mat och en härlig stämning på de Irländska Pubarna /Restaurangerna. Det kändes att det var ett lugnare tempo i landet vilket gjorde vistelsen ännu bättre och vänstertrafiken fungerade bra för oss. Vi ser fram emot nästa resa med Vespucci Tours!"


Gittan och Thomas, Mönsterås