ireland-02b
P1290737
ireland-12b
ireland-07b
ireland-11b
ireland-04b
ireland-10b
ireland-03b
ireland-15b

Bokningsförfråga

Irland - Kompakt
Irland - Väst
Irland - Intensiv
Irland och Nordirland
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Irland

Irland & Nordirland


Utforska den gröna ön Irland på vår 14-dagars rundresa genom ett unikt kulturarv, historiska sevärdheter, autentiska fiskebyar och dramatiska kuster i Irland och Nordirland. Fri entré till över 20 sevärdheter och en omfattande dokumentation med en detaljerade resplan, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem ingår i vår resa.


I våra resor ingår övernattningar på 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och en irländsk eller kontinental frukost. En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Irland. Våra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Resan kan bokas för varje dag året runt för ett garanterat pris. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 3 resenärer. Våra resor är utformade att du inte förlorar  för mycket tid i bilen. Vi hjälper gärna med flyg till Dublin.

Resplan

Dag 1 & 2

Efter överlämningen av hyrbilen besöker du Irlands huvudstad Dublin, sitt majestätiska slott, katedralen S:t Patrick och charmiga medeltida gator. Strax utanför upptäcker du Irlands mest imponerande palats. Du stannar 1 till 2 nätter utanför Dublin.

Dag 3

Du fortsätter genom nationalparken Wicklow, ett stort bergsområde med sjöar, vattenfall och en klosterstad från 500-talet. Du besöker ett rekonstruerande svältskepp från 1800-talet, ett cistercienserkloster från 1100-talet och den historiska staden Kilkenny där du stannar 1 till 2 nätter.

Dag 4

Idag upptäcker du flera historiska sevärdheter som Rock of Cashel innan du fortsätter till Kerry-regionen på Irlands västkust. Du stannar 3 nätter i en charmig och historisk by.

Dag 5

Du utforskar den fantastiska "Ring of Kerry" med sina dramatiska klippor, natursköna dalar och charmiga fiskebyar. Tack vare vår dokumentation hittar du sevärdheter otillgängliga till konventionella resenärer som t.ex. en 900 år gammal kyrka tillgänglig bara vid lågvatten och flera utsiktsplatser. 

Dag 6

Du upptäcker nationalparken Killarney, en av Irlands finaste herrgårdar, ett mäktigt vattenfall och vackra trädgårdar samt en majestätisk natur i en paradisk dal.

Dag 7

På morgonen upplever du ett av de bäst bevarande slott i Irland innan du utforskar halvön Dingle med sina dramatiska klippor och vackra berg. 

Dag 8 & 9

Du kan välja mellan historiska sevärdheter, båtturer till en gammal vikingaö och spektakulära utsiktsplatser som Moher klipporna innan du fortsätter genom den karga Burren nationalparken till den musikaliska staden Galway. Du upptäcker Galway regionen med sina vackra fiskebyar, natursköna bukter, spektakulära klippor, pittoreska panoramavägar och den fantastiska nationalparken Connemara.

Dag 10

Idag väntar ett fantastiskt landskap med unika sevärdheter som klipporna av Sliabh Laig och Dún Briste på dig. Du stannar 2 nätter i Irlands norden.

Dag 11

Du upplever halvön Inishowen på den nordligaste delen av Irland med en underbar natur och olika historiska sevärdheter som en svältby. 

Dag 12, 13 & 14

I Nordirland upptäcker du den berömda ”Giant’s Causeway”, den natursköna norrakusten och Nordirlands huvudstad Belfast. Du återvänder för den sista natten till Irland.


16.900 kr / person
enkelrumstillägg +70%

14 dagar

Ingående Tjänster

 • 13 nätter på 3-4 stjärniga boende
 • Irländsk frukost
 • Eget badrum
 • Hyrbilklass ekonomi
 • Fria mil
 • Helförsäkring
 • Självriskeliminering
 • Stöldskydd
 • Telefonassistans 24 t / 7 d
 • Entrébiljetter 10 slott
 • Entrébiljetter 5 herrgårdar
 • Entrébiljetter 4 kloster
 • Entrébiljetter flera sevärdheter
 • Omfattande dokumentation med en detajlerad resplan, utflykts- och restaurangtipps, vandringsförslag, information om alla sevärdheter, etc.

 • Väg- och stadskartor
 • Resebok


"Vi hade en magisk resa till Irland med många fina upplevelser. Stort tack för servicen och en underbar resa."


Ingeborg och Erik, Kalmar