Bokningsförfråga

Tjeckien - Guidad Resa
Tjeckien - Kompakt
Tjeckien - Intensiv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjeckien


Upplev majestätiska slott, pittoreska renässansbyar, idylliska bergsområde och fascinerande traditioner under våra individuella och guidade rundresor med max. 8 resenärer genom ett naturskönt landskap och spektakulära historiska städer. Fri entré till olika historiska sevärdheter, besök till ett ölbryggeri och en kristallglastillverkning och mycket mer ingår i våra resor. En omfattande dokumentation med en detaljerade resplan, sevärdheter, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem under resan ingår i vårt paket.

 

I våra resor ingår övernattningar på 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och en lokal frukost. En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Tjeckien. Våra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 3 resenärer. VVåra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Resan kan bokas för varje dag året runt för ett garanterat pris. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du inte förlorar för mycket tid i bilen. Alla våra guidade smågrupp rundresor är på svenska. Vi hjälper gärna med flyg till Prag.

P8290070
czech-01b
czech-11b
czech-06b
czech-05b
czech-08b
czech-04b


"Åkte för andra året i rad med Vespucci Tours och vi är åter mycket nöjda. Man erbjuds mycket bra service och en dag-för-dag resedokumentation där resans sevärdheter beskrivs och där avstånd mellan boende och sevärdheter är tidsangivna. Dagarna är bra tidsplanerade. Boende, biljetter och inträden är förbetalda och förbokade, vilket är väldigt bekvämt. Vi kan varmt rekommendera Vespucci Tours."


Åsa och Mats, Bara