Bokningsförfrågan

 

                 

Vad vara resenarer sager

 • 2020-02-24 - Portugal - Individuell Resa

  Vi hade en fantastisk vecka i Portugal. Rundresan som föreslogs av Vespucci Tours gjorde det möjligt för oss att upptäcka magnifika och varierande platser. Vi känner till konceptet väl nu efter flera resor och vi uppskattar fortfarande kvaliteten på organisationen före och under resan. Vi rekommenderar denna resa utan tveka.
  Joëlle, Marc, Carol och John, Rambouillet, Frankrike

  2019-12-04 - Mexiko - Individuell Resa

  Jag vill tacka för en trevlig planerad resa som har varit givande. Jag är mycket nöjd med upplägget av resan. Vet ju från tidigare resor att det fungerar bra och er presentation av resan och sevärdheter är väl tilltaget så jag kan välja själv vad jag är intresserad av. Man får ju va lite aktiv själv. Har fått valuta för pengarna mer än väl. Bilen var bra och var i fint skick. Vad jag tycker är bra är att det koncept ni har för resan passar mig utmärkt. Ni ger ramarna med turen och färdiga boende. Den presentationen man får före resan med alla tillbehör gör att man kan läsa igenom och själv detaljplanera vad man vill se. Jag följde ert råd att inte köra på de större vägarna och fick se den stora skillnaden mellan städer och landsbygdsbyar. Tack för en trevlig resa.
  Sonne, Ängelholm, Sverige

  2019-10-13 - Skottland - Guidad Resa

  Lyckligtvis upptäckte vi Hotell Vita Hästen i Sverige sommaren 2018 och därmed också Vespucci Tours! Detta möte resulterade i vår resa till Skottland, vår första guidade resa någonsin. Vespucci Tours har uppfyllt alla våra förväntningar! Att resa med en så kompetent och sympatisk guide som Chris var en helt fantastiskt. Programmet med innehåll av historia, kultur, natur var varierat och perfekt. Att kunna upptäcka Skottland under en veckas rundresa lämnar inspirerande och varaktiga intryck.
  Gisela och Wolfgang, Hildesheim, Tyskland

  2019-10-13 - Skottland - Guidad Resa

  En extremt mångsidig och intressant resa. Utan Chris hade det inte varit möjligt att hitta och njuta av de många små och stora sevärdheterna. Och allt detta kopplades med intressanta och spännande berättelser. Ett stort tack till Chris för hans extremt säkra körförmåga.
  Verena och Bernd, Molfsee, Tyskland

  2019-10-13 - Skottland - Guidad Resa

  Med Chris har vi hittat en mycket kompetent reseguide. Han var alltid mycket väl förberedd och gav oss i en vecka en bra inblick i skotska historien, livet, landskapet och i boende. Det var mycket roligt med honom och det var en vacker resa. Tack för de fina dagarna i Skottland Chris!
  Sabine och Uwe, Norderstedt, Tyskland


  2019-09-26 - Skottland - Individuell Resa
  Vilken tur att vi hittade er resa! Vi har haft så kul och sett så mycket fint. 
  Nya upplevelser varje dag. Ert reseprogram blev vår bibel även om vi ibland valde andra vägar (av misstag). Alla boenden var mycket bra och det är toppen att alla inträdesavgifter är betalda i förväg. Vi kan varmt rekommendera resande med Vespucci Tours och vi återkommer gärna en annan gång.
  Karin och Bosse, Ljungsbro, Sverige

  2019-09-25 - Baltikum - Individuell Resa

  Trevlig resa som fick oss att upptäcka städerna och landsbygden i de baltiska länderna i bra takt. En resa utan guide till ett annat land är inte alltid lätt, men tack vare er omfattande dokumentation kunde vi lugna oss och uppleva många sevärdheter. De föreslagna restaurangerna var alla bra.
  Anne och Gerard, Juigne sur Loire, Frankrike

  2019-09-23 - Baltikum - Guidad Resa

  Ännu en resa med Vespucci Tours som överträffade våra förväntningar. Ett varierad program med professionell guide.
  Inger och Gert, Staffanstorp, Sverige

  2019-09-23 - Baltikum - Guidad Resa

  Mycket prisvärd och välorganiserad resa med utmärkt guidning.
  Inge, Södra Sandby, Sverige

  2019-09-17 - Andalusien - Individuell Resa

  Vi har kommit hem från denna vackra resa till Andalusien och är mycket nöjda.
  Sophie och Claude, Vianne, Frankrike

  2019-09-15 - Irland - Individuell Resa

  En intensiv och magnifik resa. Med Vespucci Tour upptäcker man sevärdheter och platser som är ökända till vanliga turister. Gastronomin är av kvalitet och landskapen är fantastiska, även i det irländska regnet.
  Marie-Pierre och Jean-Marc, Valence, Frankrike

  2019-09-08 - Baltikum - Guidad Resa

  Jag blev mycket positivt överraskad av upptäckten av dessa länder. Invånarnas välkomst, särskilt i Estland. De olika landskapen, inklusive Östersjöns stränder, Peipussjön och skogarna förtrollade mig. Tack vare vår väldokumenterade guide har vi lärt känna och uppskatta Lettland och Estland.
  Christine, Normandie, Frankrike

  2019-09-08 - Baltikum - Guidad Resa

  Utmärkt resa, mycket komplett och välbalanserad mellan städer och landskap.
  Dominique och Richard, Paris, Frankrike

  2019-09-08 - Baltikum - Guidad Resa

  Allt glädjade mig och jag fann att allt var valt med smak och professionalism. Grattis till vår guide Chris.
  Gisele, Rodange

  2019-09-08 - Baltikum - Guidad Resa

  Fantastisk resa!
  Marthe och Roland, Bascharage, Luxemburg

  2019-08-27 - Skottland - Individuell Resa

  Fantastiskt bra koncept och upplägg av resan. Perfekt planering av Vespucci Tours som även gav oss frihet att välja egna mål och aktiviteter. Mycket bra förslag längs hela rutten.
  Peter, Vetlanda, Sverige

  2019-08-26 - Island - Individuell Resa

  Vill bara tacka för en suveränt bra planerad resa! Vi är jättenöjda allihop! Vi hade en fantastisk vecka och vädret var mycket bättre än vad vi räknat med!
  Pia och Johan, Öckerö, Sverige

  2019-08-13 - Skottland - Individuell Resa

  Vill först och främst  tacka för en väldigt bra upplagd resa med bra boenden. Vi är jättenöjda med resan.
  Ann-Katrin och Stefan, Gnosjö, Sverige

 • 2019-08-09 - Island - Individuell Resa

  Helnöjd med resan på alla sätt.
  Sonne, Ängelholm, Sverige

  2019-08-01 - Frankrike - Individuell Resa

  Vi har rest tidigare med Veppucci Tours och är nöjda med information och service före och under resan. Detaljerad reseinformation finns för resmålen och man får se och uppleva mycket.
  Åsa och Mats, Bara, Sverige

 • 2019-07-30 - Skottland - Individuell Resa

  Vi kan inte säga annat än vilken fantastisk upplevelse! Allt fungerade perfekt! Boendena var kanon, varierande och perfekt service och gästfrihet. Era tips på sevärdheter var perfekt, vi besökte nog det mesta ni tipsade om! Informationen om de olika städer, byar, sevärdheter mm. var jättebra att ha till hands och läsa på lite innan. Tack återigen för en perfekt arrangerad resa, detta är något vi tänker tipsa andra om, och återkommer nog även själva!
  Märit, Vetlanda, Sverige

  2019-07-20 - Irland - Individuell Resa

  En annan underbar resa med Vespucci Tours i Irland (den tredje efter Skottland och de baltiska länderna). Alltid samma tillfredsställelse för organisationen, kvaliteten på de föreslagna resvägarna, dokumentationen, balansen mellan alla typer av attraktioner och arrangörens tillgänglighet. Ett utmärkt välkomnande i alla B och B, alltid mycket trevliga värdar. Resplanen är mycket genomtänkt och ger en mycket komplett översikt över Irland.
  Jocelyne och Yvan, S:t Ismier, Frankrike

 • 2019-06-26 - Irland - Individuell Resa

  En mycket trevlig resa med många givande upplevelser. Precis det vi önskade, och lite till. Fantastiskt fint och personligt bemötande av Vespucci Tours. Vi kände oss trygga med vår resa och all information vi fått. Vi är så nöjda och fyllda av upplevelser och intryck! Vi är så imponerade och glada för ert engagemang och er omsorg inför vår resa! Tack!
  Berit och Nils, Mölnlycke, Sverige

  2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa

  Utmärkt upptäckten av södra Sverige med olika och ibland överraskande sevärdheter (Ales Stenar och Stenshuvuds nationalpark) och alltid bra bevarade platser - 100% natur! Städerna är också mycket pittoreska och med mycket charm. Fantastiskt boende och stort tack till ägaren Magda. Tack till vår guide Chris för hans professionalism, hans vänlighet, hans detaljerade förklaringar och hans tålamod.
  Danielle, Blaye, Frankrike

  2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa
  En originell och mångfaldig resa till Skåne: destinationer, städer, midsommar med ett ögonblick av gemytlighet och intimitet med svenskarna, den magnifika Ales Stenar, ... Kort: en upplevelse på hög kvalitet! Vilda och oförstörda platser utanför massturism. Tack till Chris för hans tillgänglighet, hans kunskaper och hans vänlighet under denna soliga vistelse.
  Patrick, Blaye, Frankrike

  2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa
  Mycket trevlig resa. Vår guide och chaufför Chris var alltid i gott humör och brydde sig inte om att förklara sevärdheterna och visa städerna. Vackert hotell också.
  Carmen, Clemency, Luxemburg

 • 2019-06-23 - Skåne - Guidad Resa
  Fantastisk resa. Tack för allt!
  Arielle och Claude, Bryssel, Belgien

 • 2019-06-13 - Irland - Individuell Resa
  Resan var fantastisk! Bra förslag, planering och dokumentation. Jag som resenär, kan välja ut vart jag vill åka och vad jag vill titta på. Suveränt! Bra och mysiga boenden med härliga och positiva värdar/personal. Vi blev alltid väl bemötta och omhändertagna. Resan var mycket varierande vad gäller natur och kultur med en mångfald av förslag att välja mellan samt en bra och omfångsrik information att ta del av. Också bra information om olika restauranger att gå till. Bättre information och organisation får man nog leta efter. Helt fantastiskt! Vi är så nöjda och kommer med glädje och lätthet att rekommendera er vidare till vänner och bekanta. Två mycket nöjda irlandsresenärer.
  Barbro och Peter, Norrköping, Sverige

  2019-06-09 - Irland - Guidad Resa
  Magnifik resa som kombinerar kulturella aspekter, natursköna landskap och trevliga promenader utanför de vanliga turistvägarna. Irländarna är sympatiska och trevliga utan att glömma de många färdigheterna av vår guide Chris: kunskap, bilkörning och alltid leende och med mycket tålamod.
  Catherine och Pierre, Longwy, Frankrike

 • 2019-06-09 - Irland - Guidad Resa
  Resan med minibuss ger tillgång till mycket vilda platser, omöjligt med en storbuss. Allt är lättare med 8 personer: restauranger, inträde, boende. Typiska logi, mycket vänlig grupp, mycket trevlig och professionell guide.
  Josiane och Jacques, Francheville, Frankrike

  2019-06-09 - Irland - Guidad Resa
  En autentisk resa på Irland. Kloster, herrgårdar, slott, klippor, sjöar, dalar, trädgårdar är alla en del av det här landets skönhet och historia. Trots det blåsiga vädret uppskattar vi modet, leendet och vänligheten av Irländerna. Irländsk mat är utmärkt när du väljer färsk fisk. Att resa med en lite grupp är det bästa valet att upptäcka Irland.
  Sieu Linh och Daniel, Paris, Frankrike

  2019-06-01 - Skottland - Individuell Resa

  En perfekt organiserad resa av Vespucci Tours som möjliggjorde en fantastisk vecka i Skottland. Vi rekommenderar Vespucci Tours 1000%.
  Cécile och David, Tauves, Frankrike

  2019-05-25 - Baltikum - Individuell Resa
  Vi är mycket nöjda med vår resa till de baltiska staterna. Vi följde era råd och förslag, vi stötte inte på några problem. Mycket bra hotell, vackra nationalparker och huvudstäder med ett fantastiskt kulturarv. Extravistelsen i Helsingfors var ett bra förslag.
  Francoise och Ramuntxo, Urrugne, Frankrike

  2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa
  Kom och upplev Vespucci Tours, det är fantastiskt. Mycket nöjd med den här veckan, mycket diversifierade och välbalanserade resa med slott, byar, natur, landskap. Vi hade även bra väder.
  Francoise, Lyon, Frankrike

  2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa
  Mycket trevlig resa, välorganiserad och mycket professionell. Jag rekommenderar Vespucci Tours utan tveckan. Och dessutom 8 dagar med vackert väder i mitten av maj.
  Guy, Cassis, Frankrike

  2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa
  Denna typ av resa i en lite grupp med bara 8 resenärer är det bästa sättet att upptäcka Skottland.
  Annie, Cassis, Frankrike

  2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa
  Tack Chris för denna oförglömliga Skottlandstur! Mycket bra tidshantering. Vi skulle inte ha sett så mycket om vi skulle ha gjort det ensam.
  Maryvonne, Lyon, Frankrike

  2019-05-19 - Skottland - Guidad Resa
  Mycket trevlig resa i en mycket avslappnad atmosfär. Jag uppskattade verkligen uppmärksamheten till gruppmedlemmarna, guidens humör och hans ärlighet: måltider som inte konsumeras återbetalades.
  Monique, Lyon, Frankrike

  2019-05-15 - Skottland - Individuell Resa

  En mycket välbalanserad resa med tid för att se Skottlands historia i en fantastisk miljö med gammalt och nytt. Med Slott och katedraler invävda i omväxlande natur med höga berg och härliga sjöar längs vår väg. Våra dagar på Skye gav oss space och ett lugn med många fina vandringstimmar. En upplevelse att ha fyra årstider på en dag i Skottlands högländet.
  Birgitta och Thomas, Mönsterås, Sverige

  2019-05-04 - Skottland - Guidad Resa
  Vi har fått uppleva Skottland med dess underbara natur och kultur, slott och ruiner och mycket mer. Resan var mycket välplanerad och vår kunniga och trevliga guide Chris, som hela tiden ger det där lille extra vid alla tillfällen. Trevlig och lättsam guide med glimten i ögat. Vi kan varmt rekommendera en resa med Vespucci Tours och som vi själva gärna vill göra om inom en snar framtid.
  Ulla, Yvonne, Marie, Göteborg, Sverige

  2019-04-23 - Irland - Individuell Resa
  Vi är så tacksamma för er fina planering, vi har sett så mycket vackert på Irland.
  Ann-Cristin och Martin, Lidköping, Sverige

  2019-04-23 - Irland - Individuell Resa
  Tack så mycket för att ni hjälpte oss att anordna vår fina resa på Irland. Fortsätt i samma stil så kommer kunderna att vara nöjda.
  Per-Ivar, Lidköping, Sverige

  2019-04-12 - Andalusien - Guidad Resa
  Jättebra typ av resor i en smågrupp. Panoramavägar och sevärdheter utanför det vanliga.
  Annie och Daniel, Toulon, Frankrike

  2018-10-16 - Andalusien - Individuell Resa
  En fantastisk resa med många upplevelser och mycket välorganiserad. Vi hade inga dåliga överraskningar, allt gick som planerat. Programmet var mycket tätt och motsvarade. Precis som vi ville ha det. Ett utmärkt urval av hotell, väl genomtänkta och välorganiserade steg. Vi rekommenderar denna resa till alla och vi ska boka ett nytt äventyr med Vespucci Tours.

 • Chantal et Richard, Auenheim, Frankrike

 • 2018-10-13 - Andalusien - Individuell Resa
  Mycket trevlig resa, utmärkt organisation, spännande förslag till utflyktsmål och restaurang.
 • Paulette och Tibert, Hoenheim, Frankrike

 • 2018-10-07 - Alsace - Guidad Resa
  Mycket omväxlande och innehållsrikt program. Professionell ledning.
 • Agneta och Kjell-Åke, Lund, Sverige

 • 2018-10-07 - Alsace - Guidad Resa
  Bästa sättet att lära känna och uppleva Alsace: en resa med Vespucci Tours.
 • Karin och Skotte, Malmö, Sverige

 • 2018-10-07 - Alsace - Guidad Resa
  Den här resan kan vi rekommendera och verkligen mena det.
 • Barbro och Jan-Olof, Malmö, Sverige

 • 2018-09-23 - Irland - Guidad Resa
  Detta var vår andra resa arrangerad av Vespucci Tours och vi är lika imponerad denna gång av den professionella genomförandet av resan. Allt är väl förberedt och mycket välorganiserad. Mycket bra information före och under resan.
 • Bernt och Anita, Bålsta, Sverige

 • 2018-09-23 - Irland - Guidad Resa
  Fantastisk resa. Himmelska vyer.
 • Anneli och Ronny, Hästveda, Sverige

 • 2018-09-23 - Irland - Guidad Resa
  En underbar vistelse på vilken vi kunde njuta av vackra landskap och historiska sevärdheter i Irland. Mycket prpfessionel guide som översatt allt till vårt språk. Mycket bra organisation. Att rekommendera!
 • Annie, Paris, Frankrike

 • 2018-09-23 - Irland - Guidad Resa
  Utmärkt resa till Irland med en mycket professionell guide, tillgänglig och trevlig. Att rekommendera.
 • Gérard, Paris, Frankrike

 • 2018-09-01 - Skottland - Individuell Resa
  Vi är väldigt nöjda med resan och den variation som resan innebär. Vi tycker om att ströva omkring på egen hand, men ändå ha vissa fasta punkter (boenden). I efterhand skulle vi velat ha mer tid i Edinburgh. Dokumentationen var väldigt bra.Vi gillar kartor och tyckte det var jättebra att få en detaljerad karta i förväg.
 • Göran och Eva, Alvesta, Sverige

 • 2018-09-01 - Skåne - Guidad Resa
  En vacker upptäckt av södra Sverige och sina städer, hamnar, sköna stränder... Skånes natur har ett exceptionellt bevarad skönhet. Vi stannade sju nätter på ett charmigt och fantastiskt hotell.
 • Severine och Nicolas, Pierrefitte, Frankrike

 • 2018-09-01 - Skåne - Guidad Resa
  En trevlig resa med en sympatisk guide. Maten på hotellet vi stannde var utmärkt.
 • Michelle och Pierre, Villemagne, Frankrike

 • 2018-08-31 - Skottland - Individuell Resa
  Mycket bra info. Väldigt snabbt att svara på frågor.
 • Agneta och Marie, Sölvesborg, Sverige

 • 2018-08-26 - Irland - Individuell Resa
  En väldigt bra kommunikation inför resan och en fin reseplanering. Vi fick allt vi önskade: natur, historia, kultur och trevliga boenden, några stack ut särskilt med gästfrihet och omtänksamhet utöver det förväntade. Tack också för restaurangtipsen!
 • Anders och Ingegerd, Stockholm, Sverige

 • 2018-08-21 - Irland - Individuell Resa
  Mycket bra organisation och utmärkt stöd under resan av Vespucci Tour när man behöver.
 • Veronique och Eric, Saint Maxime, Frankrike

 • 2018-08-18 - Skottland - Individuell Resa
  Vi vill tacka er för denna utmärkta vistelse i Skottland tack vare er organisation samt era fantastiska informationer ni har gett oss. Allt var verkligen perfekt.
 • Christine och Robert, Bordeaux, Frankrike

 • 2018-08-14 - Baltikum - Individuell Resa
  Välorganiserad och balanserad rundresa från en mycket professionell resebyrå. Alltid tillgänlig för alla frågor, inklusive under resan. Vi rekommenderar!
 • Marie-Pierre, Valence, Frankrike

 • 2018-08-02 - Baltikum - Individuell Resa
  Vår andra resa med Vespucci Tours och igen välorganiserad med mycket självständighet. Alla tre baltiska länder är vackra. Förslag på turer och sevärdheter var fantastiska och välbalanserade.
 • Jocelyne och Yvan, Saint Ismer, Frankrike

 • 2018-07-19 - Island - Individuell Resa
  Total tillfredsställelse med denna familjeresa till Island. Ett fantastiskt flexibilitet av Vespucci Tours för att personifiera resan, en utmärkt dokumentation och särskilt en tillgänglighet och en permanent uppmärksamhet (snabba lösningar av små bekymmer på platsen, ombordstigningskort som väntar på oss på hotellet ...)
  Eric, Liege, Belgien

 • 2018-07-18 - Baltikum - Individuell Resa
  Vi har rest nu andra gången med Vespucci Tours och vi är helt nöjda med alla tjänster: resplan, resväg, boende av utmärkt kvalitet, total säkerhet med hyrbilen. Allt är gjort med stor omsorg. Tack till Vespucci-teamet!
  Gerard och Nicole, Trets, Frankrike

  2018-07-18 - Island - Individuell Resa
  Resan till Island, förutom några detaljer, kunde ha inte varit bättre. Vi uppskattar speciellt professionalismen och reaktivitetet av Här Laroche och detta sedan 3 resor: Baltikum, Irland och Island
  Antoine och Armande, Rasteau, Frankrike

  2018-06-15 - Skottland- Individuell Resa
  Vår 3:e resa med Vespucci Tours och igen välorganiserad! Fantastisk och magisk resa till Skottland. Hotell och B&B var alla bekväma, fantastiska förslag om attraktioner och sevärdheter. En utmärkt resa i ett vacket Skottland tTack vare professionalismen av Vespucci Tours. Man får en riktig uppföljning även när dina flygningar annulleras. Tack Chris!
  Carole och Philippe, Bryssel, Belgien

  2018-06-15 - Skottland- Individuell Resa
  Välorganiserad rundtur med fina landskap och historiska sevärdheter. Bra val av hotell.
  Geneviève och Gérard, Genouille, Frankrike

  2018-06-11 - Skottland- Guidad Resa
  En resa utanför det vanliga turistspårett, lugnt och perfekt för att absorbera skönheten av Skottland. Med Chris är allt möjligt, han gillar att glädja sina resenärer.
  Sylvie och Christophe, Carro, Frankrike

  2018-06-11 - Skottland- Guidad Resa
  Utmärkt resa. Ett stort tack till vår guide som har projicerat oss i tid tack vare Skottlands historiska kultur. Vi besökte många platser: slott, palats, fiskebyar... alltid med vår kunnig guide. Bravo för valet av restauranger och hotell. Vi rekommenderar starkt denna resa.
  Chantal och Jacques, Marseille, Frankrike

 • 2018-06-11 - Skottland- Guidad Resa
  Det var vår andra resa med Vespucci Tours och allt var perfekt, även vädret. Chris är en hjälpsam och kunnig guide, alltid redo att hitta en lösning om han behöver det. Tack igen för dessa två vackra resor.
  Christine et Corinne, Chateau Arnoux, Frankrike

 • 2018-06-11 - Skottland- Guidad Resa
  En veckas resa gjorde det möjligt för mig att upptäcka detta vackra land som är Skottland. Jag först upptäckte östkusten genom att korsa små typiska fiskebyar, då blev jag fascinerad av den vilda skönheten av höglandet med sina magiska slott och sjöar så stora och imponerande, och fina städer som Oban, St.Andrews och Inveraray. Jag är glad över min skotska resa och jag kommer tillbaka med massor av underbara minnen i mitt huvud.
  Nadine, Haute-Alpes, Frankrke

  2018-06-11 - Skottland- Guidad Resa
  En fin resa för att upptäcka Skottlands charm från öst till väst med varierade landskap, historia, slott av olika karaktärer, lokal ekonomi, byar...
  Nicole, Haute-Alpes, Frankrike

2018-06-05 - Irland - Individuell Resa
Allting innan avresa var utmärkt. Mycket bra boende ochuppläggd utflyktsmål. Det blev för mycket bilkörning, men vir var mycket nöjda med vår resa.
Viveka och Göran, Gotland, Sverige

 • 2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa
  Denna resa var som ett möte kring en utmärkt måltid, med en underbar guide. Tack Chris.
  Michèle och Yvon, Pezenas, Frankrike

  2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa
  Mycket intressant resa till Böhmen med en mycket trevlig liten grupp och en utmärkt guide.
  Annie och Remi, Le Havre, Frankrike

 • 2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa

  Som tidigare nämnts har denna resa fascinerat oss av olika landskap, städer med olika arkitekturer som Telc, Cesky Krumlov, Marienbad och utan att glömma byn Holasovice och även de olika slott som transporterar oss till en annan era. Jag rekommenderar denna resa full av underbara överraskningar. Tack till guiden, Chris.
  Michel, Paris, Frankrike

 • 2018-06-03 - Tjeckien- Guidad Resa
  En välbalanserad rundresa med en väl studerad historisk utveckling från början till slut. Intressanta små städer och landsbygd, magnifika slott och fantastiska spa-städer. Att resa i en liten grupp med varm och vänlig atmosfär har varit särskilt uppskattad.
  Dominique och Richard, Bessancourt, Frankrike


2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa

En fantastisk resa till mindre kända sevärdheter. Välplanerad. Vår reseguide Chris var professionell, tillmötesgående och kunnig. Tack för en trevlig resa!
Patrick, Bordeaux, Frankrike

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa
En dedikerad, kunnig, uppmerksam och professionell guide. Jag skulle lita på honom för en annan rea.
Muriel, Bordeaux, Frankrike

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa
En mycket komplett och välorganiserade resa med ett utmärkt och originellt urval av boende och restauranger. En stor mångfald av kulturella besöksmål, framför allt Flamencokvällen och Viana-patios.
Danielle och Patrick, Bordeaux, Frankrike

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa
En resa du inte får missas. Upptäck ett litet annorlunda Andalusien. Bra anpassat till alla resenärer.
Marie-Josée och Guy, Bordeaux, Frankrike

2018-05-19 - Andalusien - Guidad Resa
Utmärkt resa. Välorganiserad och en flexibel guide.
Beatrice och Gilles, Paris, Frankrike

2018-05-18 - Irland - Individuell Resa
Utmärkt organisation. Vespucci Tours var alltid tillgängligt när det behövs (platt däck). Trevliga boende. Ingen regn i Maj. Vi var mycket glada.
Suzanne et Paul, Ile-sur-la-Sorgue, Frankrike

2018-05-06 - Irland - Guidad Resa
Om du gillar att resa utanför vanliga turistspår och i en små grupp, bo i charmiga B&Bs, så är Vespucci Tours perfekt för dig. Guiden Chris lyssnar på dig och stannar var som helst för natursköna utsiktsplater.
Izabella, Nice, Frankrike

2018-05-06 - Irland - Guidad Resa
Resan var perfekt. Historiska utflykter ger dig ett bra intryckt av den tumultuösa medeltiden och Irlands politiska och religiösa konflikter.
Sidonie och Albert, Luxemburg

2018-05-06 - Irland - Guidad Resa
Utmärkt resa till ett underbart land för resenärer som älskar naturen. Boende i typiska irländska familjehotell.
Marthe och Roland, Luxemburg

2018-04-26 - Skottland - Individuell Resa
Mycket trevlig resa! Inga obehagliga överraskningar. En välplanerad resa med mycket frihet att välja olika sevärdheter mellan varje etapp. Intressanta besöksrekommendationer från Vespucci Tours. Att rekommendera!
Marie och Franck, Saulon, Frankrike

2018-04-18 - Skottland - Individuell Resa
Välplanerad resa med valmöjligheter vad gäller aktiviteterna under resan. Mycket bra dokumentation. Allt klaffade enligt plan. Bra bemötande när jag ringde och frågade allmänt. Fick efter samtalet förslag på resa som passade oss. Ni var snabba att svara på alla frågor inför resan.
Maria, Trollhättan, Sverige

2018-03-14 - Andalusien - Individuell Resa
En seriös resebyrå. Jag uppskattade verkligen de snabba svaren (även under helgen!!!) av vår kontakt och hans råd om alla sevärdheter. Resebyrån alltid tog hand om oss och det är exakt vad man behöver under en bilresa.
Corinne, Longroy, Frankrike

2018-02-26 - Mexico - Individuell Resa
Det var vår 4 resa med Vespucci Tours och igen inga dåliga överraskningar. En resa anpassad efter våra behov och regioner vi ville upptäcka med en stor mångfold. Vår resa på Yucatan halvön har inte avvikit från denna regel: kultur och avkoppling är på rendezvous! En personlig och individuell organisation (charmiga hotell, flera aktiviteter, bra balans mellan kultur, upplevelser och avkoppling). En mycket trevlig resa!
Maguy et Michel, Douvres, Frankrike

2017-10-23 - Andalusien - Individuell Resa
Vi är mycket nöjda med organisationen av vår rundresa i Andalusien. Vi kan bara rekommendera Vespucci Tours. Bra valuta för pengarna.
Eve et Charles, Saint-Denis, Frankrike

2017-10-15 - Toscana - Guidad Resa
En intensiv vecka med många positiva upplevelser i ett lugnt och avslappnat tempo. En service-minded guide med mycket humor. Många attraktioner utanför typiska tursitmål, t.ex. vinprovning, kloster, små byar.
Inger och Gert, Staffanstorp, Sverige

2017-10-15 - Toscana - Guidad Resa
En fantastisk kulturrundresa i Toscana med många trevliga upplevelser. Vi kan varmt rekommendera denna resa. Trevligt att Chris tog tid att komma hem till oss och berätta. Absolut valuta för pengarna!
Birgitta och Ingemar, Löddeköpinge, Sverige

2017-10-15 - Toscana - Guidad Resa
En fantastisk upplevelse i Toscana, kunnig guide och välplanerad resa utan turistfällor.
Kerstin och Lars-Christer, Lund, Sverige

2017-10-12 - Baltikum - Individuell Resa
Vi tackar Chris Laroche och Vespucci Tours för en underbar resa. Vi var mycket väl underrättad under hela förberedelsen och resan. Vi bodde på idylliska och charmiga boende med fantastiska läge. Ett hälsoproblem tvingade oss att flytta resan till en annan månad, men tack vare Vespucci Tours flexibilitet och reaktivitet kunde vi uppleva den magnifika resan lite senare. Ett stort tack.
Celine och Christophe, Saint-Martin-La-Pallu, Frankrike

2017-10-10 - Skottland - Guidad Resa
En mycket trevlig resa med många fantastiska upplevelser. Chris guidade oss på ett mycket proffsig sätt - otroligt historiskt och kulturellt kunnig! Dessutom var Chris väldigt "serviceminded" och försökte på alla vis tillmötesgå våra önskemål. Vacker och vild natur, slott och ruiner men också väl valda restauranger med god mat, trevliga boenden, duktig chaufför och trevligt ressällskap - vad mer kan man önska? Ett extra tack till Chris från oss då vi fick möjlighet att förlänga den ordinarie resan så vi fick komma till Isle of Skye.
Gundela och Bo, Gotland, Sverige

2017-09-24 - Irland - Individuell Resa
Vi är supernöjda med hela upplägget och planeringen av vår resa. Allt flöt smidigt och enkelt. Våra B&B’s var av varierande standard, men genomgående rena och fina, och värdarna var trevliga och tillmötesgående. Reseplaneringen var också välgenomtänkt och intressant. En helt och hållet lysande upplevelse! Ni erbjöd en bra mix av planerad resa och frihet att göra vad man vill under tiden tack vare mixen av förbokade biljetter och egen hyrbil! Precis vad vi eftersökte.
Patrick, Huskvarna, Sverige

2017-09-16 - Alsace - Guidad Resa
Vilken utmärkt resa i Alsace! Fantastiska upplevelser och en stor mångfald av byar, vingårdar och historiska sevärdheter. Bra valuta för pengarna.
Birgitta och Lars, Göteborg, Sverige

2017-09-16 - Alsace - Guidad Resa
Trevlig resa med en duktig guide. Rekommenderas varmt.
Ulla, Falkenberg, Sverige

2017-09-16 - Alsace - Guidad Resa
En mycket fin resa med många intressanta sevärdheter. Promenaden genom vingårdar och byar med 4 olika vinprovningar var jättetrevlig. Hjälpsam och uppmärksam guide.
Per, Varberg, Sverige

2017-08-18 - Skottland - Individuell Resa
En intensiv resa rik på upplevelser och vackra vandringar. Organisationen var perfekt och tack vare dokumentationen kunde vi upptäcka det mesta. Vi har kommit hem med fantastiska minnen!
Joelle och Marc, Rambouillet, Frankrike

2017-08-17 - Skottland - Individuell Resa
Utmärkt resa, mycket diversifierad, fantastisk resdokumentation.
Martine och Jacques, Vorey, Frankrike

2017-08-10 - Skottland - Individuell Resa
Tusentack för en fanatastisk resa till Skottland. Tack för att ni ordnade en snabb och smidig paketlösning med många fina sevärdheter och upplevelser.
Jenny och Ronny, Bunkeflostrand, Sverige

2017-08-06 - Tjeckien - Individuell Resa
Åkte för andra året i rad med Vespucci Tours och vi är åter mycket nöjda. Man erbjuds mycket bra service och en dag-för-dag resedokumentation där resans sevärdheter beskrivs och där avstånd mellan boende och sevärdeheter är tidsangivna. Dagarna är bra tidsplanerade. Boende, biljetter och inträden är förbetalda och förbokade, vilket är väldigt bekvämt. Vi kan varmt rekommendera Vespucci Tours.
Åsa och Mats, Bara, Sverige

2017-08-03 - Baltikum - Individuell Resa
Vår resa till Baltikum var perfekt organiserat, inga bekymmer. Mycket god kontakt innan vi lämnade, snabba svar och kontakt via e-post var utmärkt. Vi hade några drömboende i olika slott. Stort tack! Vi håller ett mycket gott minne.
Catherine och Denis, Colombes, Frankrike

2017-08-02 - Baltikum - Individuell Resa
Fantastisk resa enligt våra önskemål. Rekommenderas!
Maguy och Michel, Douvres, Frankrike

2017-07-30 - Skottland - Individuell Resa
Vacker resa med hög tjänstekvalitet. Omfattande dokumentation och relevanta förslag. Bra valuta för pengarna och snabba svar på frågor. Tack så mycket!
Catherine och Claude, Metz, Frankrike

2017-07-29 - Skottland - Individuell Resa
Vi har haft en trevlig resa med många upplevelser. Bara att köra på vägarna var en upplevelse för sig. Det bästa att resa med Vespucci Tours var att inte behöva boka hotell och bil. Utan det var bara att sätta sig i bilen och köra.
Sara och Joel, Östersund, Sverige

2017-07-14 - Skottland - Individuell Resa
Mycket trevlig, skön och väl organiserad resa. Stort tack!
Jocelyne och Yvan, Saint-Ismier, Frankrike

2017-07-04 - Sverige - Individuell Resa
Vår rundresa i Sverige var fantastisk och välorganiserad med utmärkta vistelser i herrgårder och slott. Stort tack till Vespucci Tours.
Linda, Schouweiler, Luxemburg

2017-06-29 - Island - Individuell Resa
Vi är mycket nöjda med vår resa, fantastiska upptäckter i ett land med en underbar natur. Organisationen, utflykterna, allt var bra.
Geneviève och Gerard, Genouille, Frankrike

2017-06-27 - Island - Individuell Resa
En vacker resa, välorganiserad och smidigt. Stort tack till Chris från Vespucci Tours. Fantastisk valuta för pengarna.
Carol, Ohain, Belgien

2017-06-17 - Skottland - Individuell Resa
Jag vill tacka er för organisationen av vår Skottland-rundresa. Vi är mycket nöjda med vår semester. Vi blev mycket väl mottagna i de olika boende, alla planerade besök var mycket intressanta, särskilt privat rundtur på destilleriet som var på franska. Tack igen för denna resa och vi kommer att kontakta er igen för en annan resa.
Sylvie, Saint-Galmier, France

2017-06-17 - Irland - Individuell Resa
Vill bara tacka för en väldigt bra planerad resa! Allt fungerade utmärkt och vi har fått se mycket av Irland. Via är jättenöjda med resan.
Pia och Johan, Öckerö, Sverige

2017-06-13 - Skåne - Guidad Resa
En vacker och oväntade upptäckten av Sverige, fantastiska landskap, imponerande slott och perfekt hotell- och restauranger. En drömsemester!
Dominque och Richard, Bessancourt, Frankrike

2017-06-13 - Skåne - Guidad Resa
Vi gillade redan vår första resa i Toscana med Vespucci Tours och den i Sverige (Skåne) behvös verkligen behövs att upptäcka! Skogar, sjöar, slott, städer... allt har förtrollat ​​oss. Hotell Vita Hästen i Hästveda där vi bodde är också en utmärkt plats där man kännar sig välkommen och får fantastisk mat.
Christine och Michel, Normanville, Frankrike

2017-06-13 - Skåne - Guidad Resa
Det var nu vår tredje resa med Vespucci Tours och som vanligt har vi haft en fantastisk semester.
Monique och Charles, Liège, Belgien

2017-06-12 - Skottland - Individuell Resa
Vi vill tacka för en mycket fin resa som ni planerat mycket väl. Vi är supernöjda med arrangemanget. Så mycket material, kartor, häften och bok har vi aldrig fått. Allt har fungerat perfekt och vi har har gjort så mycket (8-sidig diarie) att vi måste nu ta semester för att vila upp oss. Ni skrev något om Vespucci Tours - Turning Journeys into Memories och det stämmer fint.
Britt-Marie och Jorge, Malmö, Sverige

2017-06-10 - Skottland - Individuell Resa
Tack för ett trevligt arrangemang av min resa. Med det förarbete som ni gjort om förhandsinformation om förslag till sevärdheter och vägval kom jag väl förbered till Skottland. Boendet har varit av bästa kvalitet såväl hotel som BB. Det har varit rent och prydligt där jag bott. Frukosten har varit av hög kvalitet på alla ställena. Ert förhandsarbete på sevärdheter har varit bra och jag har fått se och uppleva mer än om jag skulle planerat resan själv. Det svåra har varit hos mig själv för att begränsa mig så att tiden har räckt till. Jag kan bara ge er det högsta betyg för resan och jag kommer att återkomma till er för att göra andra resor som ni har på programmet.
Sonne, Allerum, Sverige

2017-06-09 - Sverige - Individuell Resa
Resebyrån var alltid tillgänglig och organiserade en fantastisk resa trotts vår handikapp. Tack igen!
Corinne och Christine, Chateau Arnoux, Frankrike

2017-05-30 - Baltikum - Guidad Resa
En fantastisk resa tack vore vår guid Chris som var mycket professionell, med mycket humor och stort kunskap om Estland och Lettland. Utmärkt val av boende och restauranger. Jättebra valuta för pengarna.
Monique, Luxemburg

2017-05-30 - Baltikum - Guidad Resa
Utmärkt resa. Mycket varierande. Unikt kvalitet. Bra val av besöksmål, boende och restauranger. Perfekt från början till slut.
Marie-Severine, Paris, Frankrike

2017-05-30 - Baltikum - Guidad Resa
Utmärkt resa med en stor mångfald. Boende och restauranger var perfekt.
Nicolas, Paris, Frankrike

2017-05-27 - Irland - Individuell Resa
Vi har redan rest förra året med Vespucci till Baltikum och vi blev imponerade av resebyråns kompetens som leds av Chris Laroche. Resan till Irland var perfekt. Vespucci Tours levt igen upp till våra förväntningar.
Antoine och Armande, Rasteau, Frankrike

2017-05-19 - Irland - Individuell Resa
Vi upptäckte redan med Vespucci Tours Estland och Lettland och vi var mycket nöjda. Dessutom är vår kontakt Chris mycket bra så vi bokade igen en resa. Den här gången till Irland. Vi var mycket, mycket nöjda med vår resa till Irland. Tack igen för er organisation.
Claudine och Jacques, Brinay, Frankrike

2017-05-18 - Irland - Individuell Resa
Tack för den fantastiska resan vi gjorde förra veckan i Irland. Allt var riktigt bra.
Catherine och Laurent, Saint-Bonnet, Frankrike

2017-05-17 - Andalusien - Individuell Resa
Tack för att organisera denna resa. Välplacerade hotell, välkomnande och av hög kvalitet. Mycket bekväm hyrbil.
Martine, Saint-Maurice, Frankrike

2017-05-14 - Irland - Individuell Resa
Jag bokade redan en resa förra året i Skottland med Vespucci Tours och var mycket nöjd. Attraktivt pris. Vi ska boka igen.
Athena, Schiltigheim, Frankrike

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa
En bra resa som kombinerar kulturella sevärdheter, städer, naturens skönhet och den lokala gastronomin. Bra rytm och professionell guide.
Patricia, Paris, Frankrike

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa
Härligt diversifierad resa med stadsbesök, promenader, vyer, osv. Vår chaufför-guide Chris är riktigt professionell och dynamisk. Underbart soligt väder under hela semestern. Rekommenderas!
Michèle, Pezenas, Frankrike

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa
Utmärkt resa med en stor mångfald och sevärdheter utanför massturismn. Jag åker hem med underbara minnen.
Claudine, Brunoy, Frankrike

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa
En mycket trevlig vistelse i Skottland. Chris, tack för din professionalism och ditt humör. Han lyssnar och visade oss vackra landskap.
Valerie, Paris, Frankrike

2017-05-09 - Skottland - Guidad Resa
Mycket bra vistelse. Välorganiserad. Chris är en bra guide som förklarar allt mycket väl.
Sandrine, Paris, Frankrike

2017-02-08 - Skottland - Individuell Resa
Hur ska man beskriva vår resa i två ord: exceptionell, fantastisk! Stort tack till Vespucci Tours för att organisera allt! Fortsätt så! Det var en utmärkt planering! Fantastiska resedokumenter. Tyvärr kunde vi inte upptäcka allt, men det vad vi såg var underbar. Upplevelse med Vespucci Tours att förnya snarast!
Jérémie och Christelle, Maisons Laffitte, Frankrike

2016-12-22 - Tjeckien - Individuell Resa
Ett fantastiskt resemål med underbara städer. Jättebra och professionell kundservice och trevlig personal på resebyrån. Rekommenderar vi starkt.
Alain och Anne Marie, Nailloux, Frankrike

2016-12-01 - Island - Individuell Resa
Bra valuta för pengarna. Bra planering. Mycket professionell. På annullering av vår aktivitet får vi direkt en alternativ inom en halvtimme. Man känner sig säker att resa med Vespucci Tours.
Francoise, Paris, Frankrike

2016-11-25 - Island - Individuell Resa
Mycket väl organiserad rundresa på alla aspekter. Jag gillade också kommunikationen under resan eftersom ibland kunde vi inte delta på en aktivitet på gund av dålig väder, så Vespucci Tours avbokade aktivitetet och bokade direkt en alternativ. Allt var perfekt. Jag reste redan innan med Vespucci Tours på en Skottland-Rundresa. Jag ska definitiv boka igen och har blint förtroende i Vespucci Tours.
Annie, Vernaison, Frankrike

2016-11-05 - Skottland - Individuell Resa
Allt var bra organiserad med omsorg och urval. Bra pris, bra service, mycket snabba svar. Jag litar blint på Vespucci Tours och ska boka igen!
Marie, Narbonne, Frankrike

2016-11-02 - Skottland - Individuell Resa
Vi har haft en otroligt minnesvärd rundresa i Skottland, med fantastiska unika upplevelser. Vi har fått se intressanta, spännande och sagolikt vackra miljöer. Vi har lärt oss oerhört mycket om detta vackra land med sin undersköna natur, charmiga kultur, spännande historia och mycket, mycket gästfria folk. Vi har haft en oförglömlig resa och är så nöjda. Tack Vespucci Tours för ert alltid så trevliga bemötande och all hjälp. Skottland har gett mersmak.
Ann-Sophie och Gunnar, Nösund, Sverige

2016-10-23 - Skottland Whisky - Guidad Resa
Jättetrevlig resa i egen minibuss med engagerad, kunnig och svensktalande guide! Bra stadsvandring i Edinburgh, kort och informativ med bra urval. Fantastikt väl utvalda boenden. Det kändes personligt. Prisvärd resa med bra guidning. Fått mycket för pengarna.
Charlotte, Ingrid, Lisbeth, Laila, Dan, Bertil, Pelle och Mats, Landskrona, Sverige

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa
Vi rekommenderar absolut denna underbara upplevelse. Inte att missa! En mycket professionell guide och chaufför. Ett beklagande är slutet på drömmen om Toscana.
Christine och Michel, Paris, Frankrike

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa
En fantastisk upplevelse på alla nivåer. En uppmärksam och prefessionnel guide. Vi rekommenderar resan utan tvekan!
Ghislaine och Paul, Arcachon, Frankrike

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa
En mycket intressant rundresa med en stor mångfald. Vi kan bara varmt rekommendera den här resan.
Eliane och Jean-Paul, Thionville, Frankrike

2016-10-08 - Toscana - Guidad Resa
En mycket uppmärksam och hjälpsam guide med en stor kundskap om Toscana.
Lydie, Angers, Frankrike

2016-10-01 - Toscana - Guidad Resa
En mycket fin resa med många intressanta sevärdheter från olika historiska tidpunkter. Vi har också fått njuta av det underbart vackra landskapet som utgör Toscanaregionen. Var guide Chris är mycket kunnig och delar med sig av sina kundskaper. Han är också mycket vänlig, hjälpsam och "serviceminded".
Ulla, Lund, Sverige

2016-10-01 - Toscana - Guidad Resa
Konceptet med 8 personer är mycket bra. Inget väntande, kan ändra resan under tiden. Mycket påläst guide som gjort mycket förarbete.
Agneta, Lund, Sverige

2016-09-16 - Andalusien - Individuell Resa
Bra organiserad rundresa med en fantastisk dokumentation. Resplanen innehöll en stor mångfald av städer, natur, historiska sevärdheter och natursköna vita bergbyar.
Daniel och Mariette, Arlon, Belgien

2016-09-13 - Skottland - Individuell Resa
Vi fick en fantastisk resa och upplevelse i Skottland. Vi är djupt imponerade av det engagemang och arbete som är nedlagt i planering och organisation av vår resa. Allt har fungerat ner i minsta detalj under vår resa. Den information och de rekommendationer vi har fått om sevärdheter och matställen etc. har varit mycket värdefulla. Alla boenden har hållit en hög klass. Vi har aldrig upplevt bättre information och dokumentation före en resa som denna gång! Exceptionellt bra! Vi har bara superlativer om vår resa och vi vill på det varmaste rekommendera Vespucci Tours!
Anita och Bernt, Bålsta, Sverige

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa
En attraktiv rundresa med en stor mångfold från morgonen till kvällen (historiska sevärdheter, slott, fiskebyar, skeppssättningar, båttur, osv.). En trevlig och alltid tillgänglig guide. Ett fantastikt val av restauranger.
James, La Haye-Fouassière, Frankrike

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa
Vi kan bara rekommendera den här resan tilla alla som gillar historiska sevärdheter, natursköna landskap och charmiga byar. En jättetrevlig guide och hjälpsam guide med en stor kundskap. Ett utmärkt restaurangval på historiska platser med en fantastisk matmångfold. Ett fantastiskt och charmig boende med sköna interiörer och många detailjer. En excellent rundresa.
Catherine och Pierre, Longwy, Frankrike

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa
En fantastisk kulturrundresa i Skåne med många trevliga upplevelser. Guidens kundskap var utmärkt. Tack för en trevlig resa!
Eliane, La Haye-Fouassière, Frankrike

2016-09-12 - Skåne - Guidad Resa
Mycket intressant rundresa! Fantastikt boende. Utmärkt guide. Bra valuta för pengarna.
Arlette et Jean-Claude, Viuz-En-Sallaz, Frankrike

2016-09-10 - Baltikum & Stockholm - Individuell Resa
Vi hade en utmärkt resa. Tack så mycket!
Josette och Robert, Chatou, Frankrike

2016-09-03 - Irland - Individuell Resa
Vi kände oss mycket säkert under resan med Vespucci Tours. Fantastisk Dokumentation. Bra värde för pengarna. Kan vi absolut rekommendera!
Eveline, Carcassonne, Frankrike

2016-09-01 - Irland - Individuell Resa
Jag vill tacka för en fantastisk Irlands resa och är supernöjd. Har varit en fantastisk upplevelse och kommer rekommendera Vespucci Tours till mina vänner och familj och kommer säkert höra av mig igen för nya resor och äventyr .
Mathias, Göteborg, Sverige

2016-08-22 - Baltikum - Individuell Resa
Ett bra balanserat reseprogramm. Välorganiserad rundtur genom 3 länder. Under två veckor får man en fantastisk inblick på de tre baltiska länderna. Bra och snabb respons på frågor.
Christine och Francois, Palaiseau, Frankrike

2016-08-17 - Tjeckien - Individuell Resa
Vår rundresa i Tjeckien vår den andra resan med Vespucci Tours och kvaliteten var igen utmärkt. Som första gången gillade vi kontakten innan och under resan och att de anpassade vår resa enligt våra personliga önskemål. Tack vare den fantastiska dokumentationen kunde vi upptäcka många underbara sevärdheter. Vi kan absolut rekommendera Vespucci Tours!
Joelle och Marc, Rambouillet, Frankrike

2016-08-17 - Irland - Individuell Resa
Vi är väl hemkomna och vill tacka er för en mycket trevlig Irlandsresa. Ett jättebra reseprogram som vi följt nästan till punkt och pricka. Vi är mycket nöjda med all service både före och under resan. Ett stort plus för det välplanerade resedokumentet med upplägg dag för dag med förslag och tips på resrutter och sevärdheter, även utöver de typiska turistmålen. Ett resekoncept som passar oss perfekt, då vi vill se och uppleva saker under vår semester.
Åsa och Mats, Bara, Sverige

2016-08-13 - Skottland - Individuell Resa
Vi hade en exceptionell vistelse. Mångfalden av landskap, utmärkt restaurering och fantastikt urval av attraktioner möjliggjort den fantastiska semestern! Tack för den fantastiska organisationen och insidertips som garanterade oss unika momenter.
Brigitte och Pierre, Eupen, Belgien

2016-08-06 - Skottland - Individuell Resa
Bra koncept med förbokade B&B/hotell som var ovärdeligt att ha under vår resa i juli/augusti då 99 % av alla B&B som vi såg längs vägen var fulla. Enastående bra personlig support från reseföretaget före och under resan när t.ex. våra färjor var inställda och behövde ombokas! Mycket bra dokumentation med allmän info men även personligt anpassad efter vår planerade rutt. Det var t. ex. tips om intressanta saker/naturscenerier längs vägen och bra restauranger vid respektive ankomstort. De flesta boendena var dock för oss lite för lantligt belägna för att kunna promenera hem efter kvällens middag.
Anita och Kenneth, Karlstad, Sverige

2016-08-05 - Baltikum - Individuell Resa
Vi hade en jättetrevlig resa. Mycket väl organiserad av Vespucci Tours. Vi fick en omfattande dokumentation med värdefulla insidertipps och detaljerade beskrivningar av alla sevärdheter. Jag skulle boka igen!
Suzanne, Bryssel, Belgien

2016-08-04 - Baltikum - Individuell Resa
Vi hade en fantastisk resa och upptäckte många underbara sevärdheter och regioner. Tack för en jättetrevlig resa!
Lucette och Henri, Jonqières, Frankrike

2016-08-01 - Baltikum - Individuell Resa
Vi är tillbaka från vår rundresa i 3 baltiska länder och Helsinki och ett stort tack till Vespucci Tours för aen underbar resa! Våra förväntningar är definitivt uppfyllda. Vi ska boka igen!
Antoine, Rasteau, Frankrike

2016-07-25 - Skottland - Individuell Resa
Tack för den utmärkta kvaliteten! Allt gick jättebra. Vi var mycket nöjda med programmet och den detailjerade resplanen samt den stora dokumentationen med vilka vi kunde upptäcka olika aspekter av Skottland och njuta av olika landskap. Den kommenterade vägkartan med alla platser vi ska besöka var fantastiskt. Vi tackar er så mycket för allt!
Séverine, Levallois-Perret, Frankrike

2016-07-18 - Irland - Individuell Resa
Ni hade ett bra upplägg med en färdig rutt, boende och bil och med förslag på lämpliga besöksmål. På så sätt fick vi del av den kunskap ni har om landet som vi ville besöka. Tack för ett mycket väl planerat upplägg och för att allt fungerat så väl under våra dagar på Irland.
Vi är mycket nöjda med denna resa.
Maria och Martin, Kungälv, Sverige

2016-07-02 - Skottland - Individuell Resa
Vi är mycket nöjda med Skottlandsresan. Allt fungerade bra.
Irene och Lars, Hässleholm, Sverige

2016-06-26 - Skottland - Individuell Resa
Vespucci Tours genomtänkta och välplanerade Skottlands-Whiskyrundre, till och med vädret på topp, gjorde att resan med våra goda vä runt Skottland och på ön Islay blev helt fantastisk från början till slut. Alla de olika B&B kompletterande varandra bra och gav oss en trevlig bredd av olikheter.
Anette och Nils, Vinslöv, Sverige

2016-06-16 - Irland - Individuell Resa
Vi hade en fantastisk resa i Irland. Allt var perfekt organiserad!
Angele och Madani, Hopital, Frankrike

2016-06-12 - Skottland - Individuell Resa
Vi hade en underbar resa, med många sevärdheter och upplevelser.
Solveig och Sören, Väse, Sverige

2016-06-11 - Skottland - Individuell Resa
Vi var helt nöjd med resplanen, besök och val av boende. Vespucci Tours är en jättebra resebyrå med respekt för kundernas önskemål och bra kunskaper i det valda landet. Alla förväntningar övertraffades! Vi rekommenderar Vespucci Tours utan tvekan och bokar definitiv igen!
Nicole och Gerard, Trets, Frankrike

2016-05-31 - Irland - Guidad Resa
En härlig, prisvärd natur och kulturresa på Irland. Rekommenderas varmt.
Elisabet, Stockholm, Sverige

2016-05-29 - Irland - Guidad Resa
En mycket trevlig resa med en guide som känner bra Irland. Han visade oss många okända och dolda platser otillgänglig till vanliga turister. Vi rekommenderar resan 200%!
Nathalie och Fabrice, Paris, Frankrike

2016-05-29 - Irland - Guidad Resa
En fantastisk resa med många underbara besök och upplevelser.
Monique och Charles, Tilff, Belgien

2016-05-18 - Andalusien - Individuell Resa
En välplanerad och välorganiserad resa. Vespucci Tours var uppmärksam och alltid tillgänglig. Gästfrihet av högsta kvalitet. Dokumentation mycket omfattande så det fanns inget problem under resan. En framgång från A till Z!
Séverine och Nicholas, Pierrefitte, Frankrike

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa
Mycket trevlig resa, utmärkt värde för pengarna. Mycket trevlig liten grupp. Med vår guide upptäckte vi också mindre kända platserna. Resa är väl genomtänkt och välplanerad. Guiden har mycket bra kunskap om destinationen.
Nadine och Pierre, Ollignies, Belgien

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa
En vacker och väl organiserad resa. Tack vår guide, som delade sin kunskap med oss, upptäckte vi underbara platserna.
Rosika, Chambéry, Frankrike

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa
En oförglömlig resa genom alla aspekter: besöken, måltider, utsiktsplatserna och erfarenhet av vår guide!
Alexandra, Chambéry, Frankrike

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa
Jag drömde om Toscana. Detta är ett vackert område och resan uppfyllde mina förväntningar. Tack till vår guide Chris för allt! Vad bra minnen!
Jean-Robert, Chambéry, Frankrike

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa
Mycket trevlig resa, bra stämning med andra resenärer, en fenomenal guide, en hel del kunskap och alltid på bra humör. Bara vackra minnen!
Francoise, Chambéry, Frankrike

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa
Bra atmosfär i gruppen tack för gott humör och tillgänglighet av vår guide Chris. Jag gillade också gästfrihet och kommentarerna av Chris. Bra fördelning av besöken. Sevärdheterna är mycket väl presenterade och guiden har en god kunskap om Toscanas historien.
Colette, Lessines, Belgien

2016-05-16 - Toscana - Guidad Resa
Mycket bra upptäckten av Toscana med en mycket professionell guide som gör sitt jobb med passion.
Jacques, Lessines, Belgien

2016-05-15 - Andalusien - Individuell Resa
Resa mycket väl organiserad, förslag för resa och resvägar från Vespucci Tours var lämpliga och mycket intressanta.
Thierry och Evelyne, Colombes, Frankrike

2016-05-08 - Sverige - Guidad Vandringsresa
Varmt välkommen, stor professionalism, de lyssnar alltid på kundens önskemål med en stämning som genljuder som musik.
Jean-Francois och Marie-Josée, Savigny, Frankrike

2016-05-03 - Andalusien - Individuell Resa
 Vi älskade denna resa som var mycket väl organiserad av Vespucci Tours. Tours Vespucci var alltid tillgänglig och anpassade erbjudande enligt våra önskemål. Dokumentation, kartor och guide bok som vi fick före resa var mycket hjälpsamma. De små hotellen, vi bodde, var nästan perfekta. Tusen tack en gång till och vi ses kanske på nästa resa med Vespucci Tours nästa vår!
Corinne och Elsa, Saint-Hilarion, Frankrike

2016-04-28 - Skottland - Guidad Resa
En mycket bra organiserad och genomförd resa. Den hade allt man kan tänka sig på: en whisky-, slott- och naturresa.
Bengt-Anders, Hästveda, Sverige

2016-04-20 - Skottland - Individuel Resa
Vi hade en bra tid i Skottland med bra väder. Resan var som en dröm. Hela upplevelsen var fantastisk. Tack för allt och vi ska definitiv resa igen med med Vespucci Tours.
Athena, Marseille, Frankrike

2016-04-20 - Skottland - Guidad Resa
Mycket duktig guide. Helt underbar natur. Skönt att ha en chaufför som kör, man kommer verkligen till vackra ställen. Bra boenden och mat. Kan tänka mej att göra det igen.
Anneli, Hästveda, Sverige

2016-04-20 - Skottland - Guidad Resa
Bra guide. Proffs! Fantastiska utsiktsplatser!
Ronny, Hästveda, Sverige

2016-04-20 - Skottland - Guidad Resa
En mycket trevlig och välplanerad resa.
Mats, Hästveda, Sverige

2016-04-19 - Irland - Individuell Resa
Mycket trevlig resa och bra organisation. Hög standard som på alla resor vi gjorde med Vespucci Tours.
Anne och Jean, Erezée, Belgien

2016-02-28 - Andalusien - Individuell Resa
En underbar resa till Andalusien med frihet att utforska olika platser. Utmärkt kommunikation före och under vistelsen. En mycket detaljerad dokumentation med många tipps och ytterligare attraktioner. Fina boende!
Anders, Helsingborg, Sverige

2015-11-03 - Baltikum - Individuell Resa
Mycket bra organiserad rundresa med olika sevärdheter okänt till andra turister. Tack för att svara alltid så snabbt till våra fågor!
Marie-Christine, Vierzon, Frankrike

2015-11-03 - Baltikum - Individuell Resa
Mycket lyckad resa. Vi var mycket nöjda. Utmärkt dokumentation med fantastiska sevärdheter och underbara boenden. Bra kvalitet av bilen. Professionell resa och service till ett bra pris. Vi ska resa igen med Vespucci Tours !
Claudine et Jacques, Brinay, Frankrike

2015-10-29 - Andalusien - Individuell Resa
Bra organiserad resa med mycket frihet för eget initiativ. Bra resebyrå. Vi är helt nöjda med alla tjänster. Bra värde för ett bra pris.
Emmanuel, Brussieu, Frankrike

2015-10-11 - Toscana - Guidad Resa
Brabalanserad resplan med guidade stadsvisningar, besök av bergbyar och det fantastiska toskanska landskapet. Guiden har haft jättebra kunskaper om landet och historian.
Francoise, Toulouse, Frankrike

2015-10-11 - Toscana - Guidad Resa
En mycket intressant resa. Bra valuta för pengarna. VTrevlig och professionell guide och alltid tillgänglig.
Jack, Toulouse, Frankrike

2015-10-11 - Toscana - Guidad Resa
En vacker rundresa med en fantastisk kombination mellan besök av städer, bergbyar och naturen. Rundturen i en vänlig atmosfär med en mycket uppmärksam och trevlig guide.
Jacqueline, Saint-Etienne, Frankrike

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa
8 fantastiska dager i Toscana med en trevlig och rolig guide med bra kunskaper om regionen. Ett bra urval av restauranger. Med bara 8 resenärer en utmärk atmosfär.
Daniel, Paris, Frankrike

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa
Tack för denna utmärk resa! En varierat resa full av historiska skatter och ett vackra landskap. Man ser så mycket med i en lite grupp.
Linh, Paris, Frankrike

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa
Underbar resa i Toscana i en typisk toskansk villaboende. En stor Mångfald av sevärdheter. Att resa i en lite grupp var fantastisk. Ett stort tack till vår guide Chris. Han var, alltid uppmärksam,
Martine, Paris, Frankrike

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa
Dessa 8 dagar i Toscana var utmärkt! Chris, vår guide, var mycket uppmärksam och intresserat i våvälbefinnande. Jag gillade också hans kunskap om regionens historia och hans förklaringar. Hans goda humör och tillgänglighet var ett stort bidrag till atmosfären. Vi ska resa definitiv igen med Vespucci Tours!
Christine, Sète, Frankrike

2015-10-03 - Toscana - Guidad Resa
En utmärk vistelse i Toscana. Ett stort tack till vår guide och hans professionalitet, tillgänglighet, vänlighet och perfekt kunskap om Toscana En mycket bra organiserad och balanserad resa.
Jean-Pierre, Sète, Frankrike

2015-09-21 - Skottland - Guidad Rundresa
Vilken fantastisk resa! Jag har nog aldrig upplevt så fantastisk resa som var så fint ordnat och där man fick lära sig så mycket och ha så många vackra naturupplevelser. Guiden har gjort ett otroligt jobb och har verkligen gjort allt för att gästerna skall känna sig som hemma. Jag nöjt i fulla dag varenda dag och tänker hela tiden på den fantastiska upplevelsen jag har fått vara med om. Jag rekommendera den varmt.
Anita, Umeå, Sverige

2015-09-21 - Skottland - Guidad Rundresa
Vespucci Tours är ett mycket bra reseföretag som med fördel kan anlitas för kulturresor och säkert också för andra resor.
Stig, Västerås, Sverige

2015-09-12 - Skottland - Individuell Resa
Utmärkt organisation och mycket bra commmunication och information innan avresan. Vi tackar för den flexibel och enkel anpassning av resan efter vår önskemål.
Philippe, Peille, Frankrike

2015-09-06 - Skåne - Guidad Rundresa
Jag kan bara tacka Vespucci Tours för den omsorgsfulla och kärleksfulla researrangemangen. En fantastisk upplevelse!
Hannelore, München, Tyskland

2015-09-06 - Skåne - Guidad Rundresa
Vi var glada och gillade rundresan mycket. Vespucci Tours har en jättehög standard. Guidens kunskap om den svenska och europeiska historien var utmärkt.
Karl, Pullach, Tyskland

2015-08-18 - Skottland - Individuell Resa
Mycket trevligt koncept ! Utförlig resebeskrivning med ett mångfald av utflyktsmål och sevärdheter. Trevligt boende. Lätt att få kontakt med researrangören under resan för ev frågor som uppstod.
Annette och Paul, Tyresö, Sverige

2015-08-06 - Baltikum - Individuell resa
Vår rundresa i den baltiska länder var utmärkt och resplanen innehöll en stor mångfold av olika sevärdheter. Fantastisk organisation från Vespucci Tours. Vi har underbara minnen av resan och kan rekommendera Vespucci Tours.
Joëlle och Marc, Rambouillet, Frankrike

2015-08-04 - Skottland - Individuell resa
Vi visste inte om Vespucci Tours och riskerade därför att boka med de. Kommunikationen och informationen innan resan vår fantastisk så att vi var övertygade att boka vårt skotsk äventyr med Vespucci Tours. Under resan har vi haft bara positiva och trevliga överraskningar. Allt var perfekt och motsvarade vår idé att resa. Vi tacker Vespucci Tours för en underbra resa.
Maguy och Michel, Douvres, Frankrike

2015-06-22 - Baltikum - Individuell resa
Bravo för organisationen och uppmärksamhet på detaljer. Allt var så väl genomtänkt och bra förberedd. Dokumentationen med tips och specialla sevärdheter var fantastisk och en stor hjälp!
Claudine, Paris, Frankrike

2015-06-17 - Skottland - Individuell resa
Utmärkt organisation vilket uppfyllde våra krav. Mycket bra kvalitet och kommunikationhastighet innan resan. Rekommenderas.
Jean, Erezee, Belgien

2015-06-01 - Skottland - Guidad rndresa
En fantastisk lite grupp och en guide som var tillgänglig för oss när som helst. Vespucci Tours visade oss Skottland från sin bästa sida, bort från massturismen. Trevliga vandringarna.
Marie-Josée, Frankrike

2015-06-01 - Skottland - Guidad rundresa
Bra atmosfär och underhållning. En bra mångfald av kulturella attraktioner och fantastiska landskap. Jag reste ofta med stora grupper, men med denna lilla grupp har jag haft en vänlig och familjär atmosfär. Intressanta kommentarer från guiden om landets historia. Hög flexibilitet av programmet och guiden var jätteuppmärksam. En magnifik vistelse. Skottland är ett fantastiskt land.
Jean-François, Frankrike

2015-06-01 - Skottland - Guidad rundresa
Trevlig vecka full av nya upptäckter. Bra kommentarer från guiden och lätt vandringar. Goda måltider.
Arielle, Lennik, Belgien

2015-05-25 - Skottland - Guidad rundresa
Fantastiska landskap med färger värda av en målares palett! Skottland är ett paradis för fotografer. Den vänliga och höviska guide (som också var en utmärkt chaufför), leder oss på natursköna vägar, talar och svarar med tålamod på alla frågor om Skottland, landets historia och många slott (ingen vet exakt hur många det finns, men vi besökte massor av dem!). Vi körde aldrig långt till nästa attraktion. Bra boende i typiska bed and breakfasts och goda rätter. Och om vi inte gillade fisk, har vi haft ett val av kött och vegetariska rätter. Vandringar längs sjöar och skogar var utmärkta. För mig var resan perfekt.
Pierre, Longwy, Frankrike

2015-05-11 - Toscana - Guidad rundresa
Vi har haft en fantastisk resa med ett högt kvalitet och en bra tidsplanering från Vespucci Tours. En hög mångfald av städer. bergsbyar och landskap. Guiden var mycket kompetent, flexibel och uppmärksam. Anmärkningsvärd!
Monique, Liège, Belgien

2015-05-11 - Toscana - Guidad rundresa
Resan i samband med våra behov och önskemål. En stor flexibilitet. De olika besök av ovanliga platser var perfekt.
Charles, Everberg, Belgien

2015-04-10 - Toscana - Guidad rundresa
Regionens kulturarvet och vackra landskap gjort en perfekt semester i Toscana. Guidens humör och kompetens bidrog till den höga kvaliteten på rundresan.
James, La Haye-Fouassière, Frankrike

2015-04-10 - Toscana - Guidad rundresa
En mycket trevlig resa till Toscana i en typiska toskansk villa. Upptäckten av städer och byar med ojämförlig kulturarv var fantastisk. Det är mycket trevligt att resa i en liten grupp. Jag gillade flexibiliteten och vänligheten av guiden.
Louisette, Nantes, Frankrike

2015-04-10 - Toscana - Guidad rundresa
Jag är mycket glad och nöjd med resan. Guiden var alltid tillgänglig och hjälpsam.
Eliane, La Haye-Fouassière, Frankrike

 

Bilder från våra guidade resor