Bokningsförfrågan

 

                


Italien

Upptäck ett vackert landskap, charmiga bergsbyar och ett unikt kulturarv på våra 8-dagars- individuella eller guidade rundresor i Toscana med max. 8 resenärer. i Toscana. Entrébiljetter till olika sevärdheter som Siena katedralen, Pisa domkyrkan och Degli Uffizi galleriet samt ett vinslottbesök med en exklusiv provning i Chiant-regionen ingår i vår resa. en omfattande dokumentation av 40 sidor med en detaljerade resplan, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem ingår i vårt paket.

I våra resor ingår övernattningar i en 3-4 stjärnig villa med en familjär atmosfär och frukostbuffé.

En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Italien. Våra erbjudande kan ändras individuellt för att passa dina behov. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och gruppor med minst 3 resenärer. Resa kan bokas varje dag året runt. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du spenderar inte för mycket tid i bilen.

Vi hjälper gärna med flyg till Italien från exempelvis Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo och andra flygplatser från 790 kr.

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA INDIVIDUELLA RESOR

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA GUIDADE RESOR

Vara resor8.900 kr / person
Toscana

Genom pittoreska vingårder och olivträd upptäcker du historiska städer och ett unikt kulturarv i Toscana.

LAS MER12.900 kr / person
Toscana

Upplev ett unikt kulturarv och charmiga bergsbyar genom ett pittoreskt landskap med max. 8 resenärer.

LAS MER