Bokningsförfrågan

 

                


Frankrike

Genom idylliska vingårdar, charmiga bergbyar och historiska städer upplever du ett unikt kulturarv och fantastiska matupplevelser i Alsace och Bourgogne. Fri entré till 30 sevärdheter ingår i alla våra resor. En omfattande dokumentation med en detailjerade resplan, sevärdheter, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem under resan ingår i vårt paket.

I våra resor ingår övernattningar i 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och en irländsk eller kontinental frukost.

En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Frankrike. Våra erbjudanden kan ändras individuellt för att anpassa dina personliga intresse. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 3 resenärer. Våra individuella resor kan bokas varje dag året runt. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du förlorar inte för mycket tid i bilen.

Vi hjälper gärna med flyg till Frankrike från exempelvis Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo, och andra flygplatser.

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA INDIVIDUELLA RESOR

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA GUIDADE RESOR

Vara resor
8.900 kr / person
Alsace

Genom pittoreska vingårdar upptäcker du charmiga byar och njuter av Alsace viner.

LAS MER9.900 kr / person
Alsace och Bourgogne

Upplev vackra slott, vingårdar och byar på vår 10-dagars resa tilli Bourgogne och Alsace.

LAS MER10.900 kr/ person
Alsace

Upplev med max. 8 resenärer charmiga korsvirkeshusbyar och pittoreska vingårdar samt magnifika slott.

LAS MER