Bokningsförfrågan

 

                


Baltikum

Genom ett pittoreskt landskap upptäcker du på våra individuella och guidade rundresor med max. 8 resenärer till Estland, Lettland och Litauen historiska städer, spektakulära nationalparker, majestätiska herrgårdar och fascienerande traditioner. Beroende om tillgänglighet sover du flera nätter på ett slott, en herrgård och ett gammalt kloster. Fri entré till flera historiska sevärdheter och en omfattande dokumentation av 40 sidor med en detaljerade resplan, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem ingår i vår resa.

I vår resa ingår övernattningar i 3-4 stjärniga hotell med en familjär atmosfär och en frukostbuffé.

En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Lettland, Estland och Litauen. Våra erbjudanden kan ändras individuellt för att anpassa dina personliga intresse. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 3 resenärer. Våra individuella resor kan bokas varje dag året runt. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du förlorar inte för mycket tid i bilen.

Vi hjälper gärna med flyg till Riga, Tallinn eller Vilnius från exempelvis Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo, och andra flygplatser. Det är också möjligt att ta färjan med egen bil.

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA INDIVIDUELLA RESOR

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA GUIDADE RESOR

 

Vara resor
8.900 kr / person
Baltikum -
2 Länder

Upptäck i 10 dagar Estland och Lettland genom ett pittoreskt l och historiska städer.

LAS MER10.900 kr / person
Baltikum -
3 Länder

Upplev ett pittoreskt landskap och historiska städer under vår 14-dagars resa.

LAS MER11.900 kr / person
Baltikum

Genom ett natursköna landskap upplever du det historiska arvet av Lettland och Estland med max. 8 resenärer.

LAS MER