Bokningsförfrågan

 

                


 

Andalusien

1
Upplev det kulturella och historiska arvet av Andalusien på våra rundresor längs ett spektakulärt landskap, historiska städer och underbara bergbyar. Fri entré till Alhambra palatset, en flamenco-evenemang och vin- och brandyprovning ingår i vårt paket. En omfattande dokumentation med en detailjerade resplan, sevärdheter, vandrings- och utflyktstips och en telefonassistsns 24 timmar / 7 dagar ingår i vårt paket.

I våra resor ingår övernattningar i 3-4 stjärniga finca och hotell med en familjär atmosfär och en frukostbuffé.

En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Spanien. Våra erbjudanden kan ändras individuellt för att passa dina behov. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och gruppor med minst 3 resenärer. Denna resa kan bokas varje dag året runt. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du spenderar inte för mycket tid i bilen.

Vi hjälper gärna med flyg till Andalusien från exempelvis Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo och andra flygplatser från 790 kr.

Vara resor6.200 kr / person
Andalusien
Kompakt

Upplev Sydspaniens kulturella arvet under vår 8-dagars-rundresa längs historiska städer.

LAS MER7.900 kr / person
Andalusien
Intensiv

Upplev Sydspaniens kulturella arvet under vår 8-dagars-rundresa längs historiska städer.

LAS MER7.800 kr / person
Andalusien

Genom ett pittoreskt landskap utforskar du historiska städer och ett unikt kulturarv mex max. 8 resenärer.

LAS MER