Bokningsförfrågan

 

                


 

Portugal

En spektakulär kust, ett dramatiskt bergsområde, charmiga fiske- och bergsbyar, vackra städer och majestätiska palats väntar på dig på våra rundresor till Portugal. En exklusiv vinprovning samt 2 timmars vingårdsbesök i Douro-dalen, en fado musikkväll och entrébiljetter till Coimbra universitet ingår i vår offert. En dokumentation av 40 till 50 sidor med en detaljerad resplan, vandringsförslag, restaurangtipps, utflyktstips och sevärdheter otillgängliga till vanliga turister ingår i vårt paket. En telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid problem eller frågor under resan ingår i alla våra resor.

I våra resor ingår övernattningar på 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och lokal frukost.

En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i IPortugal. Våra erbjudanden kan ändras individuellt för att anpassa dina personliga intresse. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 3 resenärer. Våra individuella resor kan bokas varje dag året runt. Våra resor är utformade att du förlorar inte för mycket tid i bilen.

Vi hjälper gärna med flyg till Portugal från exempelvis Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo, och andra flygplatser från 790 kr.

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA INDIVIDUELLA RESOR

 

Vara resor8.900 kr / person
Portugal Intensif

Upplev spektakulära landskap, vackra städer och palats under vår 10-dagars resa.

LAS MER7.900 kr / person
Portugal Kompakt

Upptäck en dramatisk kust och vackra städer och bergsbyar under vår 8-dagars resa.

LAS MER