Bokningsförfrågan

 

                


Italien

Genom historiska städer, charmiga bergbyar och ett spektakulärt landskap upptäcker du den unika italienska atmosfären. Entrébiljetter till olika historiska sevärdheter och attraktioner som en vinprovning i Chianti-regionen ingår i våra resor. En omfattande dokumentation med en detailjerade resplan, sevärdheter, vandringskartor, utflyktstips och en telefonassistsns 24 timmar / 7 dagar ingår i vårt paket.

I våra resor ingår övernattningar i 3-4 stjärniga villor och hotell med en familjär atmosfär och frukostbuffé.

En ekonomibil med helförsäkring och självriskelimiering garanterar dig en säker resa i Italien. Våra erbjudanden kan ändras individuellt för att passa dina behov. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och gruppor med minst 3 resenärer. Denna resa kan bokas varje dag året runt. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du spenderar inte för mycket tid i bilen.

Vi hjälper gärna med flyg till Italien från exempelvis Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo och andra flygplatser från 790 kr.

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA INDIVIDUELLA RESOR

LADDA NER ELLER SKRIV UT VARA GUIDADE RESOR

Vara resor7.200 kr / person
Toscana

Genom pittoreska vingårder och olivträd upptäcker du historiska städer och ett unik kulturarv i Toscana.

LAS MER8.900 kr / person
Toscana

Upplev det kulturella och historiska arvet i Toscana genom ett vackert landskap med max. 8 resenärer.

LAS MER