Bokningsförfrågan

 

                


 

Alsace

Upptäck de pittoreska vinregionerna i Alsace och regions unikt kulturarvet på vår 4-dagars-kulturrundresa genom charmiga byar och historiska städer. En vinprovning, fri entré till slottet Haut-Koenigsbourg och en båttur på floden Rhen i Strasbourg ingår i vårt paket.

I våra resor ingår övernattningar i 3-4 stjärniga hotell med en familjär atmosfär och en regional frukost.

En ekonomibil med helförsäkring garanterar dig en säker resa i Frankrike. Våra erbjudanden kan ändras individuellt för att passa dina behov. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn. Denna resa kan bokas varje dag året runt. Våra resor är utformade att du spenderar inte för mycket tid i bilen.

Vi hjälper gärna med flyg till Frankrike från exempelvis Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo och andra flygplatser från 790 kr.

Resebeskrivning

1:a dagen. Efter överlämningen av hyrbilen besöker du den fantastiska lilla byn Eguisheim mitt i de pittoreska vingårdarna i Alsace. Du börjar ditt fransk äventyr med en unik vinprovning. Du stannar 4 nätter i Alsace.

2:a dagen. Du utforska den vackra staden Colmar från 800-talet. Staden byggdes i pittoresk korsvirkesstil och genomkorsas av flera kanaler. Den delen har smeknamnet “Lilla Venedig”. Längs vinrutten anländer du till den medeltida staden Kaysersberg, som domineras av en slottsruin med en spektakulär utsikt över de omgivande vingårdarna.

3:e dagen. På morgonen besöker du slottet Haut-Koenigsbourg, som byggdes på 1100-talet på ett 757 meter höat berg. Du anländer till Alsaces största stad Strasbourg, omgiven av en biflod till Rhen. Stadens centrum var den första gamla staden att listas som UNESCOs världsarv. Du besöker den gotiska katedralen med sin astronomiska klocka och kammarcellhuset, den äldsta byggnaden i staden. En båttur på Rhen ingår i vårt paket.

4:e dagen. Du besöker olika pittoreska och historiska byar i Alsace mitt i de idylliska vingårdarna  innan du anländer igen till flygplatsen.

LADDA NER ELLER SKRIV UT RESAN

3.600 kr / person
enkelrumstillägg +39%
4 dagar

I PRISET INGÅR

1
3 nätter i en 3-4 stjärnig hotell
Frukost

9
 • Ekonomibil
 • Helförsäkring
  Stöldskydd
 • Självriskeliminering
 • Fria kilometer
 • Lokala skatter
  Vägkarta
3
 • Vinprovning Alsace
  Rhen-Båttur i Strassbourg
 • Fritt inträde Slott Haut-Koenigsbourg
  Resebok och utflyktstips

Andra resor6.400 kr / person
Alsace och Bourgogne

Upplev vackra slott, spektakulära vingårdar och historiska städer i Burgundy och Alsace.

LAS MER8.900 kr / person
Alsace och Bourgogne

Upptäck ett unik kulturarv genom natursköna vingårdar med max. 8 resenärer.

LAS MER